- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Bugunun menusunu yazayim:
sabah:
2 haslanmis yumurta
1 kk light beyaz peynir
ceri domates, salatalik
1 dilim tahilli ekmek
yesil cay
ara:
3 ceviz, sekersiz turk kahvesi
ogle:
3 kofte, yarim domates , salatalik, 2 yemek kasigi light yogurt
ara:
1 adet kendi yaptigim hurmali toplardan, filtre kahve, 1 yesil elma, ve sonra abartip 1 dilim ekmek icine ton baligi koyup yedim...
aksam :
100 gr tavuk gogus, kivircik salata
egzersiz:
2 saat temizlik+utu
yarim saat pilates
30 dk yuruyus
Kilo gidince heybetinde gittimi minyon oldun bende 157yim canımHoşgeldin canımm bol eksiler dilerim sana da
Ay söylemeden geçemeyeceğim ne güzel boyun çok uzun bayılıyorum uzun hatunlaraben 160tım geçen bi ölçtürdüm 158 çıktım çektim mi ne oldu bilmiyorum
Hoşgeldin canımm bol eksiler dilerim sana da
Ay söylemeden geçemeyeceğim ne güzel boyun çok uzun bayılıyorum uzun hatunlaraben 160tım geçen bi ölçtürdüm 158 çıktım çektim mi ne oldu bilmiyorum
Sabah kahvaltısı
İki dilim Çavdarlı ekmek
Bir haşlanmış yumurta
İki yk avakado sos(soğan ve domatesli)
Bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi
5 zeytin
İki küçük kare süzme peynir
Ara
Bir dilim şekersiz tam buğday unlu browni
Akşam
İki yemek kaşığı tavuk sote
Bir tabak yoğurtlu fırında karnabahar
Bir havucu rendeleyip limonladım
Su
Yatana kadar 2,5 olur
Spor
30 dakika Leslie
Hem browni hem ekmek çok mu karbon olmuş sanki bugün ☹
Maşallah maşallahAksam yemeginden sonra 20dk leslie power walk yaptim. Yesil cay icip gunu kapiyorum...
Çok acıkınca elim pastaya gitti napim reglim bi de canım tatlı istiyo yaFikir istemissin veriyim ozaman ☺ 1dilim pasta yemişsin yemeyeydin iyiydi hadi yedin bari akşam pilavı yemeseydin ama akşam menun süpermişsporun güzel inşallah pastayı yakmissindir ama lütfen akşam çayın yani boş olsun bugün bol bol yağ almışsın yarın protein ve sebze ağırlıklı beslenirsen dengelersin
Aynen konuşturdun iyi kilo gittiDiyorsun kii becerimi konuştururum yanieline sağlık mervecim çok güzel olmuş tablo uğraşmışsın bi sürü
Çok güzel eksiliyoruz kızlar böyle devam edelim @melek ada veNatsume hızlanın kızlar sizde Cuma’ya kadar
Ben de senden 3 cm daha uzunum.Hoşgeldin canımm bol eksiler dilerim sana da
Haha yat sen o zaman bol bol deseydinAyy az önce bi arkadaş sen çok zayıfladın spor tavsiye et dedi ben de ona sadece 5 hareket gösterdim bunları hergün 3 set halinde yap dedim. Dediği şey ben bunları yapsam kesin zayıflarım da bunun daha basiti yok mu ki basit gösterdimdi yahu squat falan yanı. Neyse sonra leslieyi gösterdim ama bunda da hep ayaktayız demesin miCiddi ciddi şu emoji gibi oldum.
Gülmekten bişey diyemedim. Gülmem geçince youtubedan aç izle dedimHaha yat sen o zaman bol bol deseydin
HeheGülmekten bişey diyemedim. Gülmem geçince youtubedan aç izle dedim
Ayy az önce bi arkadaş sen çok zayıfladın spor tavsiye et dedi ben de ona sadece 5 hareket gösterdim bunları hergün 3 set halinde yap dedim. Dediği şey ben bunları yapsam kesin zayıflarım da bunun daha basiti yok mu ki basit gösterdimdi yahu squat falan yanı. Neyse sonra leslieyi gösterdim ama bunda da hep ayaktayız demesin miCiddi ciddi şu emoji gibi oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?