Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hoşgeldin canım

Selamlar, pazartesi menü bildirimi yazacaktım.
Gün içi mühim değil.
Bugün Türk marketine yolum düştü. Şansıma donmuş hamsi vardı. Bir de somun ekmek aldım .
Akşam yemeğinde salata, hamsi, Türk ekmeği yedim.
Miktar yok, balığa hiç acımadım, ekmeği kopardım kopardım yedim. Allah bilir bir daha ne zaman denk gelirim. Pişman değilim, Allah olmayan herkese de versin.
Bu hafta kilo vermesem bile pişman değilim.
Spor yaptım, su da içtim ama aklımda en son hamsi ekmek kalsın istiyorum. Bildirim de varsın olmayıversin bu gece.
Iyi geceler cümleten...

Oh ne güzel :) bazen insan içinden geldiği gibi davranır.. Ne güzel mutlu olmuşsun.. Evet zayıflayalım ama psikolojimiz de bozulmasın di mi iyi etmişsin.. Her şeyden önce mutluluk gelir.. Sen bu gün mutlu olmuşsun ne güzel valla

sabah
1 parça haşhaşlı gözleme
peynir
1 yumurta
domates biber

ara 1 kare bitter ve kahve

öğlen
zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim saf arpa ekmeği
biber

ara 1 kare bitter 1 ceviz

akşam
2 kepçe yoğurt çorbası
yumurtalı ıspanak
1 dilim tam buğday ekmeği
salata

yatana kadar 2 lt ye yakın su
akşam 1 kupa kabuk tarçın çayı

20 dk yürüyüş Wydra

Afiyet olsun bayılırım hamsiye en derinden anlıyorum ne hissettiğini aynı markete gelmez mi yine takip etsen

Bugünkü menüm;

Kahvaltı; 1 yumurta + 3dilim sucuk, 1 salatalık, 1 domates, 1 kk beyaz peynir, 1 dilim ekmek, 1 b çay
Öğle; 4 yk kuru fasulye, 4 yk bulgur pilavı, 1 yk yoğurt
Ara; sade kahve
Akşam; yağsız salata
Yatmadan; yeşilçay

Su 2 litre
20 dk tempolu yürüyüş
Wydra

Kızlar bir şey soracağım;
Ben salatayı yağsız bir şekilde limon ve tuz ekleyerek yemeyi seviyorum.

Günlük yağ ihtiyacımızı salatadan değilde yemeklerin yağından karşılaşmamız mümkün müdür? Yoksa illede salataya yağ gerekli mi?

Bende salatayı yağsız yiyiyorum yemeği az yağlı yapmıyorum

Sonraki günlerde dengelersin problem değil o arada bir olabilir.
2 3 gün dikkat yediğine içtiğine olsun bitsin
Olur tabi ki hatta ben salatamı yağsız ve tuzsuz yaparım

Tesekkur ederimm aslinda bende kisa olmayi isterdim hep topuklu hic giyemiyorum cunku

Ay evet uzun olmanında o dezavantajı var dimi
Aynen konuşturdun iyi kilo gitti

Ben de senden 3 cm daha uzunum.
Kısa olanlar uzun, uzun olanlar da kısa olmak istiyor.

Evet doğru söylüyorsun en önemlisi kendi bedeninde emıştı olmak aslında

Ohhh arkadaşında pek tembelmiş oturarak yapılan spor varsa o bize öğretse keşke boşuna bu kadar yorulmayız biz bu kiloları yata yata verdik sanıyor galiba millet Benim erkek kardeşimde epey kilo verdi geçen kuzenim eşine diyormuş ki bunlar iki kardeş kilo verdi kesin bi sırları var size söylemiyorlar onlar zayıfladı siz kaldınız böyle diyormuş Sahiden insanlar zayıflayan birini görünce sihirli değnek değdiğini düşünüyor sanırım bunun Başka açıklaması yok

Hee çok mantıklı ya ben ona hiç dikkat etmemişim bak haklısın

Canım iki öğün yiyorum ben kahvaltıyı geç yapıyorum ikinci öğünümü de akşam yiyorum o yüzden

hoş geldin canım

kızlar süt m çok azaldı suyu ancak bu kadar icebiliyorum neyi arttirabilirim

kızlar süt m çok azaldı suyu ancak bu kadar icebiliyorum neyi arttirabilirim
Bendede şuan aynı durum oldu sutum azaldi baya 2.5 lt su içiyorum salata sebzede yiyiyorum ama tatlı yemeyince gitti sanırım
Diyetisyen bana bol bol yeşillik ye demişti sütü arttırmak için

Bendede şuan aynı durum oldu sutum azaldi baya 2.5 lt su içiyorum salata sebzede yiyiyorum ama tatlı yemeyince gitti sanırım
yeşilliler çok pahalı roka yere dere otu el yakıyor marul dan hiç bahsetmiyorum bile

seninki onbir aylikti galiba benim oğlan 18aylık ama emmeye çok düşkün emiyo bitti deyip yüzüme bakiyo ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…