- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
hoşgeldin canımherkese merhabalar,
bende araniza katilmak istiyorum
Yaşınız :30
Boyunuz:1.80
Mesleginiz:calismiyorum
Şu anda çalışıyor musunuz:hayir
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:cocuk yok
Emziriyor musunuz:hayir
Yaşadığınız şehir:istanbul
Kilo alma hikayeniz : evlendikten sonra aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: eski vucuduma kavusmak, fit olmak istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : 30 yasindayim, evlendikten sonra 15 kilo kadar aldim, bunun 5 kilosu gitti. kalan kilolarida bir an once verip eski halime donmek istiyorum , cocugumuz yok dusunuyoruz ve kilolu hamile kalip sonrasinda daha fazla kiloyu vermeye calismak istemiyorum o yuzden azimle kilo vermeye calisiyorum.
haftada 2 gun pilatese gidiyorum, evdede leslie yapiyorum yuruyuse cikiyorum olabildigince aktif olmaya calisiyorum ve diyet yapiyorum bu sekilde 3 haftada 2.5 kg verdim. hem menulerimi paylasip fikir almak istiyorum hemde baskalarina yardimci olmak...
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayir
Şu anki kilonuz: 76.3
Hedef kilonuz: 68
Oh ne güzel :) bazen insan içinden geldiği gibi davranır.. Ne güzel mutlu olmuşsun.. Evet zayıflayalım ama psikolojimiz de bozulmasın di miSelamlar, pazartesi menü bildirimi yazacaktım.
Gün içi mühim değil.
Bugün Türk marketine yolum düştü. Şansıma donmuş hamsi vardı. Bir de somun ekmek aldım .
Akşam yemeğinde salata, hamsi, Türk ekmeği yedim.
Miktar yok, balığa hiç acımadım, ekmeği kopardım kopardım yedim. Allah bilir bir daha ne zaman denk gelirim. Pişman değilim, Allah olmayan herkese de versin.
Bu hafta kilo vermesem bile pişman değilim.
Spor yaptım, su da içtim ama aklımda en son hamsi ekmek kalsın istiyorum. Bildirim de varsın olmayıversin bu gece.
Iyi geceler cümleten...
ceza verin hakettim
Afiyet olsun bayılırım hamsiyeSelamlar, pazartesi menü bildirimi yazacaktım.
Gün içi mühim değil.
Bugün Türk marketine yolum düştü. Şansıma donmuş hamsi vardı. Bir de somun ekmek aldım .
Miktar yok, balığa hiç acımadım, ekmeği kopardım kopardım yedim. Allah bilir bir daha ne zaman denk gelirim. Pişman değilim, Allah olmayan herkese de versin.
Spor yaptım, su da içtim ama aklımda en son hamsi ekmek kalsın istiyorum. Bildirim de varsın olmayıversin bu gece.
Iyi geceler cümleten...
Bende salatayı yağsız yiyiyorum yemeği az yağlı yapmıyorumKızlar bir şey soracağım;
Ben salatayı yağsız bir şekilde limon ve tuz ekleyerek yemeyi seviyorum.
Günlük yağ ihtiyacımızı salatadan değilde yemeklerin yağından karşılaşmamız mümkün müdür? Yoksa illede salataya yağ gerekli mi?
Sonraki günlerde dengelersin problem değil o arada bir olabilir.Selamlar, pazartesi menü bildirimi yazacaktım.
Gün içi mühim değil.
Iyi geceler cümleten...
Olur tabi ki hatta ben salatamı yağsız ve tuzsuz yaparımKızlar bir şey soracağım;
Ben salatayı yağsız bir şekilde limon ve tuz ekleyerek yemeyi seviyorum.
Günlük yağ ihtiyacımızı salatadan değilde yemeklerin yağından karşılaşmamız mümkün müdür? Yoksa illede salataya yağ gerekli mi?
Tesekkur ederimmaslinda bende kisa olmayi isterdim hep topuklu hic giyemiyorum cunku
Aynen konuşturdun iyi kilo gitti
Ben de senden 3 cm daha uzunum.
Kısa olanlar uzun, uzun olanlar da kısa olmak istiyor.
Ayy az önce bi arkadaş sen çok zayıfladın spor tavsiye et dedi ben de ona sadece 5 hareket gösterdim bunları hergün 3 set halinde yap dedim. Dediği şey ben bunları yapsam kesin zayıflarım da bunun daha basiti yok mu ki basit gösterdimdi yahu squat falan yanı. Neyse sonra leslieyi gösterdim ama bunda da hep ayaktayız demesin miCiddi ciddi şu emoji gibi oldum.
Hee çok mantıklı ya ben ona hiç dikkat etmemişim bak haklısınBence karbonhidrat cok olmamis :) oglende yemek yememissin. Bence zeytin /avokado/fistik ezmesi fazla olmus canim tabi bende uzman degilim ama yag konusunda fazla olmus olabilir 3u bir arada. Tek tek hepsi cok yararli ama kalorileri yuksek diye biliyorum
hoş geldin canımherkese merhabalar,
bende araniza katilmak istiyorum
Yaşınız :30
Boyunuz:1.80
Mesleginiz:calismiyorum
Şu anda çalışıyor musunuz:hayir
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:cocuk yok
Emziriyor musunuz:hayir
Yaşadığınız şehir:istanbul
Kilo alma hikayeniz : evlendikten sonra aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: eski vucuduma kavusmak, fit olmak istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : 30 yasindayim, evlendikten sonra 15 kilo kadar aldim, bunun 5 kilosu gitti. kalan kilolarida bir an once verip eski halime donmek istiyorum , cocugumuz yok dusunuyoruz ve kilolu hamile kalip sonrasinda daha fazla kiloyu vermeye calismak istemiyorum o yuzden azimle kilo vermeye calisiyorum.
haftada 2 gun pilatese gidiyorum, evdede leslie yapiyorum yuruyuse cikiyorum olabildigince aktif olmaya calisiyorum ve diyet yapiyorum bu sekilde 3 haftada 2.5 kg verdim. hem menulerimi paylasip fikir almak istiyorum hemde baskalarina yardimci olmak...
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayir
Şu anki kilonuz: 76.3
Hedef kilonuz: 68
kızlar süt m çok azaldı suyu ancak bu kadar icebiliyorum neyi arttirabilirimselam kızlar
kahvalti 2yumurta
1dilim peynir
3ceviz
8zeyt
akşam 1 çatal spagetti
1 tabak zeytinyagli yeşil fasulye
2 kaşık patlıcan salatası yoğurtlu
2lt su
40 dakikada tempolu yürüyüş
100 mekik
2saat ev temizligi
Bendede şuan aynı durum oldu sutum azaldi baya 2.5 lt su içiyorum salata sebzede yiyiyorum ama tatlı yemeyince gitti sanırımkızlar süt m çok azaldı suyu ancak bu kadar icebiliyorum neyi arttirabilirim
yeşilliler çok pahalı roka yere dere otu el yakıyor marul dan hiç bahsetmiyorum bileBendede şuan aynı durum oldu sutum azaldi baya 2.5 lt su içiyorum salata sebzede yiyiyorum ama tatlı yemeyince gitti sanırım
Diyetisyen bana bol bol yeşillik ye demişti sütü arttırmak için
Mecbur yiycez canım yada süt arttırıcı çay içmek lazımyeşilliler çok pahalı roka yere dere otu el yakıyor marul dan hiç bahsetmiyorum bile
seninki onbir aylikti galiba benim oğlan 18aylık ama emmeye çok düşkün emiyo bitti deyip yüzüme bakiyo ☺Bendede şuan aynı durum oldu sutum azaldi baya 2.5 lt su içiyorum salata sebzede yiyiyorum ama tatlı yemeyince gitti sanırım
Diyetisyen bana bol bol yeşillik ye demişti sütü arttırmak için
var iki öyle çayMecbur yiycez canım yada süt arttırıcı çay içmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?