9 aylık canım karnı tok ama süt istiyor öyle uyuyor şuan uyumamak için direniyorseninki onbir aylikti galiba benim oğlan 18aylık ama emmeye çok düşkün emiyo bitti deyip yüzüme bakiyo ☺
İç ozaman fayda edervar iki öyle çay
hoşgeldinherkese merhabalar,
bende araniza katilmak istiyorum
Yaşınız :30
Boyunuz:1.80
Mesleginiz:calismiyorum
Şu anda çalışıyor musunuz:hayir
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:cocuk yok
Emziriyor musunuz:hayir
Yaşadığınız şehir:istanbul
Kilo alma hikayeniz : evlendikten sonra aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: eski vucuduma kavusmak, fit olmak istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : 30 yasindayim, evlendikten sonra 15 kilo kadar aldim, bunun 5 kilosu gitti. kalan kilolarida bir an once verip eski halime donmek istiyorum , cocugumuz yok dusunuyoruz ve kilolu hamile kalip sonrasinda daha fazla kiloyu vermeye calismak istemiyorum o yuzden azimle kilo vermeye calisiyorum.
haftada 2 gun pilatese gidiyorum, evdede leslie yapiyorum yuruyuse cikiyorum olabildigince aktif olmaya calisiyorum ve diyet yapiyorum bu sekilde 3 haftada 2.5 kg verdim. hem menulerimi paylasip fikir almak istiyorum hemde baskalarina yardimci olmak...
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayir
Şu anki kilonuz: 76.3
Hedef kilonuz: 68
Menü paylaşayım hadi bana fikir verin
Kahvaltı
1 yağda yumurta
1 kk peynir
4 5 dilim domates
Çeyrek salatalık
1 dlm ekmek
Ara çeyrek dilm çilekli pasta kayınvalidem yapmış bana göndermiş yemezsem olmazdı
Akşam saat 5 te
4 kaşık pilav
4 kaşık patlıcan oturtma
1 kase cacık
2 lt su
25 dk yürüyüş
2 ssat ev işi
Bi de dün ekstra 500 adımım vardı :)
Wydra
afiyet olsunSelamlar, pazartesi menü bildirimi yazacaktım.
Gün içi mühim değil.
Bugün Türk marketine yolum düştü. Şansıma donmuş hamsi vardı. Bir de somun ekmek aldım .
Akşam yemeğinde salata, hamsi, Türk ekmeği yedim.
Miktar yok, balığa hiç acımadım, ekmeği kopardım kopardım yedim. Allah bilir bir daha ne zaman denk gelirim. Pişman değilim, Allah olmayan herkese de versin.
Bu hafta kilo vermesem bile pişman değilim.
Spor yaptım, su da içtim ama aklımda en son hamsi ekmek kalsın istiyorum. Bildirim de varsın olmayıversin bu gece.
Iyi geceler cümleten...
evet kuzum arada yaparm ben de, 2 3 dakika bekletip içiyorsun.Kızlar french press ile kahve yapıp içen var mı aranızda şöyle bi araştırdım da filtre kahve böyle de yapılıyormuş
ya bu ara aldı beni bi kahve aşkı
Aynen insanlar bize vahiy geliyor ve kilolar gidiyor sanıyor.Ay evet uzun olmanında o dezavantajı var dimi
Evet doğru söylüyorsun en önemlisi kendi bedeninde emıştı olmak aslında ❤
Ohhh arkadaşında pek tembelmiş oturarak yapılan spor varsa o bize öğretse keşke boşuna bu kadar yorulmayızbiz bu kiloları yata yata verdik sanıyor galiba millet Benim erkek kardeşimde epey kilo verdi geçen kuzenim eşine diyormuş ki bunlar iki kardeş kilo verdi kesin bi sırları var size söylemiyorlar onlar zayıfladı siz kaldınız böyle diyormuş Sahiden insanlar zayıflayan birini görünce sihirli değnek değdiğini düşünüyor sanırım bunun Başka açıklaması yok
Ananaskızlar süt m çok azaldı suyu ancak bu kadar icebiliyorum neyi arttirabilirim
Ben frenchpressi denemedim ama mokapotu çok sevdim. Frenchpressle de sütü köpürtüyordum. Mokapottan çıkan kahveyle birleştirip içiyordum. Diyet yapacam diye mokapotumu memlekete bırakmıştım bak bahsedince özledim haKızlar french press ile kahve yapıp içen var mı aranızda şöyle bi araştırdım da filtre kahve böyle de yapılıyormuş
ya bu ara aldı beni bi kahve aşkı
Peki kaptanım bunun için kahveyi nerden temin ediyoruz çekilmiş mi alıyoruz ya pek bilgim yok bu konuda daevet kuzum arada yaparm ben de, 2 3 dakika bekletip içiyorsun.
varmı ki yazacaktim bu konuda hiç fikrim yok canımİç ozaman fayda eder
Aynen insanlar bize vahiy geliyor ve kilolar gidiyor sanıyor.
Ananas
Hem sütü arttırır hem de yağ yakar
Ben frenchpressi denemedim ama mokapotu çok sevdim. Frenchpressle de sütü köpürtüyordum. Mokapottan çıkan kahveyle birleştirip içiyordum. Diyet yapacam diye mokapotumu memlekete bırakmıştım bak bahsedince özledim ha
Aaa niye ki şekersiz içmiyor Musun kahveyi bide makapot var dimi onu hiç deneyimlemedim bakAynen insanlar bize vahiy geliyor ve kilolar gidiyor sanıyor.
Ananas
Hem sütü arttırır hem de yağ yakar
Ben frenchpressi denemedim ama mokapotu çok sevdim. Frenchpressle de sütü köpürtüyordum. Mokapottan çıkan kahveyle birleştirip içiyordum. Diyet yapacam diye mokapotumu memlekete bırakmıştım bak bahsedince özledim ha
Humana stıll tea var canım ben emzirirken içiyordum ama ne yalan söyleyim bende emzirirken ne zaman diyet yapsam sütüm azaldı tatlı süt yapmaz önemli olan su ve yeşillik diyorlar ama bilemiyorumvarmı ki yazacaktim bu konuda hiç fikrim yok canım
kahvecilere ne için olduğunu söylediğinde ona uygun olanı çekip veriyorlar. tchibo , starbucks dan alabilirsin.Peki kaptanım bunun için kahveyi nerden temin ediyoruz çekilmiş mi alıyoruz ya pek bilgim yok bu konuda da
hadi inşallah iyi haberlerle mutlu et bizi mevla gönlündeki olanı hayırlısı ile versin inşallahİyi akşamlar
Sabah: yarım tost, çay
Öğlen: tas kebabı, pilav, ayran
Akşam: dolma, çorba, ayran
Ara: ananas, kivi
Su bir litre kadar
Spor 10.000 adım
Yarın transferim var kızlar dua edin. 12 gün spor yok. Ama menü bildirimi yapacam.
Aynn öyle su yeşillik süt yapar diyorlar ama yok canım tatlı yemeyince olmuyorHumana stıll tea var canım ben emzirirken içiyordum ama ne yalan söyleyim bende emzirirken ne zaman diyet yapsam sütüm azaldı tatlı süt yapmaz önemli olan su ve yeşillik diyorlar ama bilemiyorumannem yeni Doğum yapınca bana pekmezi bardağa koyar suyla karıştırır içirirdi ve sonuç Doğumdan sonra tam 86 kiloya ulaştım
Ay ben utandim şimdi. Beni merak etmen ne güzel. Akşam çay saatini batırınca menu yazmaya gelemedim. Spora gidecek gücüm de kalmayinca saldım kendimi. Tut beni rakipcanimBenim sevgili rakibevorones naapıyo acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?