Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hoşgeldin

kiz pilav ne pilavı pirinç değil inşallah

afiyet olsun

Aynen insanlar bize vahiy geliyor ve kilolar gidiyor sanıyor.
kızlar süt m çok azaldı suyu ancak bu kadar icebiliyorum neyi arttirabilirim
Ananas
Hem sütü arttırır hem de yağ yakar
Kızlar french press ile kahve yapıp içen var mı aranızda şöyle bi araştırdım da filtre kahve böyle de yapılıyormuş
ya bu ara aldı beni bi kahve aşkı
Ben frenchpressi denemedim ama mokapotu çok sevdim. Frenchpressle de sütü köpürtüyordum. Mokapottan çıkan kahveyle birleştirip içiyordum. Diyet yapacam diye mokapotumu memlekete bırakmıştım bak bahsedince özledim ha

Aaa niye ki şekersiz içmiyor Musun kahveyi bide makapot var dimi onu hiç deneyimlemedim bak

Ve evet zayıflama konusunda da kendileri boğazlarını tutup zayıflamaz bizle karşılaşınca aaa nasıl verdin anlatsana ayol senin yaptığını ben yapmadım yemedim

günlük kaç dilim yemeliyim kaptan süt yapıyor diye ipin üçünü kaçıyorum bana miktar da soylersen kisitlamis olursun benim yararima olur

varmı ki yazacaktim bu konuda hiç fikrim yok canım
Humana stıll tea var canım ben emzirirken içiyordum ama ne yalan söyleyim bende emzirirken ne zaman diyet yapsam sütüm azaldı tatlı süt yapmaz önemli olan su ve yeşillik diyorlar ama bilemiyorum annem yeni Doğum yapınca bana pekmezi bardağa koyar suyla karıştırır içirirdi ve sonuç Doğumdan sonra tam 86 kiloya ulaştım

wydra canim benim çok tecrübem yok diyet konusunda ben günlük yaklaşık 2ekmek tuketiyordum malum şimdi eşim çok az yiyorsun vücut yediğini yağ olarak depolama bilirmis dedi kaptan sensin miktarlar azmi gerçekten

İyi akşamlar menü bildiriyorum
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,yeşillik,ceviz,kuru kayısı
Öğlen
Yoğurtlu havuç
Akşam
Yarım lahmacun,salata,1 dilim mısır ekmeği
30 dk evde egzersiz
8000 adım atmışım
Su 2,5 lt.
Herkese iyi geceler

hadi inşallah iyi haberlerle mutlu et bizi mevla gönlündeki olanı hayırlısı ile versin inşallah

Aynn öyle su yeşillik süt yapar diyorlar ama yok canım tatlı yemeyince olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…