Ablaaaa nerelerdesin gi. Kaç kilosunHosbuldum Fatmammm.ozledim sizleri :)
Ayyy en azından ne Yediğinin farkindasinSabah ılık limonlu su
08.30 1yk menemen
Az yufka salata Peynir zeytin az
Ara kahve 1 hosbes gofret
Öğle 14.00
1kase yoğurt leblebi ve mısır biraz haşlama konserve biraz patlamış 2 yulafLı bisküvi
Aksam 18.30
1tabak patatesli yeşil fasulye
2 yk pilav
1 dilim kadar ekmek
1 bardak gazoz
Semizotu yoğurtlu 1 kase
Salata
Çay saati 22.00
Uzum hurma leblebiler fındık
Miktarları saçma .. hiç yazmim
1 kremalı bisküvi ama büyüktüHalley kadar 2 yulafli.
Spor yok su 2lt
Kimseyi etiketlemiyim
Şekersiz zaten sade sütlü köpüğü çok güzel oluyordu da diyetteyken icmedimAaa niye ki şekersiz içmiyor Musun kahveyi bide makapot var dimi onu hiç deneyimlemedim bak
Ve evet zayıflama konusunda da kendileri boğazlarını tutup zayıflamaz bizle karşılaşınca aaa nasıl verdin anlatsana ayol senin yaptığını ben yapmadım yemedim
Akşam gelince detaylica anlatirim şimdi okula gitmeliyimwydra canim benim çok tecrübem yok diyet konusunda ben günlük yaklaşık 2ekmek tuketiyordum malum şimdi eşim çok az yiyorsun vücut yediğini yağ olarak depolama bilirmis dedi kaptan sensin miktarlar azmi gerçekten
dualarım seninle, güzel haberlerini alalım inşallahİyi akşamlar
Sabah: yarım tost, çay
Öğlen: tas kebabı, pilav, ayran
Akşam: dolma, çorba, ayran
Ara: ananas, kivi
Su bir litre kadar
Spor 10.000 adım
Yarın transferim var kızlar dua edin. 12 gün spor yok. Ama menü bildirimi yapacam.
Kız sen nere salıyon kendini gel buraya çabukk minnacık kalacaz daha senle hadi aa :)Ay ben utandim şimdi. Beni merak etmen ne güzel. Akşam çay saatini batırınca menu yazmaya gelemedim. Spora gidecek gücüm de kalmayinca saldım kendimi. Tut beni rakipcanim
Ah bu benim konum, müsait olunca cevap yazacağım :)Kızlar french press ile kahve yapıp içen var mı aranızda şöyle bi araştırdım da filtre kahve böyle de yapılıyormuş
ya bu ara aldı beni bi kahve aşkı
İyi akşamlar
Sabah: yarım tost, çay
Öğlen: tas kebabı, pilav, ayran
Akşam: dolma, çorba, ayran
Ara: ananas, kivi
Su bir litre kadar
Spor 10.000 adım
Yarın transferim var kızlar dua edin. 12 gün spor yok. Ama menü bildirimi yapacam.
hadi inşallah iyi haberlerle mutlu et bizi mevla gönlündeki olanı hayırlısı ile versin inşallah
dualarım seninle, güzel haberlerini alalım inşallah
Melek Ada Allah yardımcın olsun canım, hayırlı haberlerle gel inşallah
Melek Ada canımmm inşallah hakında hayırlısı olur se de inan olacağına jer şey gönlünce olsun kuzum :)
Melek Ada canım Rabbim yardımcın olsun inşallah muradına erersin dualarımız seninle
Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Bu dördüncü deneme inşallahh da son olur. Bugün saat bir buçukta transferim var. Dualarınızda inşallaahhh beni de unutmayın.Tüp bebek tedavisimi görüyorsun canım inşallah olumlu sonuçlanır evladını sağlıkla kucağına alırsın
Kendine çok dikkat zevk aldığın şeyleri yap ve çok zor olsada tuttumu tutmadımı diye düşünme ve gününden önce test yapma çünkü bazen beta hcg idrara geç karışabiliyor önemli olan kanda bakılan betahcg değeri bunlarda benim naçizane tavsiyelerim dualarım seninle
Tüp bebek tedavisimi görüyorsun canım inşallah olumlu sonuçlanır evladını sağlıkla kucağına alırsın
Kendine çok dikkat zevk aldığın şeyleri yap ve çok zor olsada tuttumu tutmadımı diye düşünme ve gününden önce test yapma çünkü bazen beta hcg idrara geç karışabiliy
Oyy canımm inşallah hadi bakalım dua ediyorum senin içinKızlar hepinizden Allah razı olsun. Bu dördüncü deneme inşallahh da son olur. Bugün saat bir buçukta transferim var. Dualarınızda inşallaahhh beni de unutmayın.
peaceful16 canım kuralları arkadaşlar söylemişler zaten aklında kalan bişey varsa sor
Ayy az önce bi arkadaş sen çok zayıfladın spor tavsiye et dedi ben de ona sadece 5 hareket gösterdim bunları hergün 3 set halinde yap dedim. Dediği şey ben bunları yapsam kesin zayıflarım da bunun daha basiti yok mu ki basit gösterdimdi yahu squat falan yanı. Neyse sonra leslieyi gösterdim ama bunda da hep ayaktayız demesin miCiddi ciddi şu emoji gibi oldum.
Günaydın kızlar,
yanımda kahvaltılık yok evdede yapamadım. inanılmaz açım ne yemeliyim? çıldırıcam açlıktan su an.. simit ve poğaça var tam işyerinin önünde ve ateş beni çağırıyooorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?