- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
1 saat kalmış hayırlı haber olsun güzel geçsin inşallahhKızlar hepinizden Allah razı olsun. Bu dördüncü deneme inşallahh da son olur. Bugün saat bir buçukta transferim var. Dualarınızda inşallaahhh beni de unutmayın.
canım benim yapmadım bu kötülüğü kendime yemedim simit ve poğaça dolapta yoğurdum vardı geçen hafta almıştım. 4 kaşık yoğurda pulbibera ttım yedim bi de filtre kahve içtim iş güç koşturmaca derken kurtardım sabahı :) sıra öğleni kurtarmakttaaaGunaydin
bence yarim simit cay yaninda peynir varsa olur. yoksada bence kepek ekmekli tost+cay :)
her hafta cuma bildirimi yapman lazım yine canım ayrıca pazartesi de :)cok tesekkurler anladigim kadariyla bu sekilde 3 hafta sonunda size kilomu yuzde olarak bildirim yapacagim ve ona gore takima girebilecegim
Ay desene minnoş hamisiz imiz olacak. Ay hadi inşallahKızlar hepinizden Allah razı olsun. Bu dördüncü deneme inşallahh da son olur. Bugün saat bir buçukta transferim var. Dualarınızda inşallaahhh beni de unutmayın.
Bugun 59.6 çıktım. Pes etmem.bugün spora gitcem inşallah. Aksama ne pişirsem yahuKız sen nere salıyon kendini gel buraya çabukk minnacık kalacaz daha senle hadi aa :)
Yemedin ya. Aslansin cansinGünaydın kızlar,
yanımda kahvaltılık yok evdede yapamadım. inanılmaz açım ne yemeliyim? çıldırıcam açlıktan su an.. simit ve poğaça var tam işyerinin önünde ve ateş beni çağırıyooorr
cansın sende balsın :) canım benimmYemedin ya. Aslansin cansin
Valla ben de sıkıldım . Görmek istiorum 58 . 58.9 da olurcansın sende balsın :) canım benimm
bu hafta 1 kilo vermek istiyorum 58 i düz görmem lazım artk 2 haftadır beterimm
ben iki hafta önceydi sanırım 57 küsürü gördüm bi cumartesi sabahıydı sonra zaten zıvanadan çıktımmValla ben de sıkıldım . Görmek istiorum 58 . 58.9 da olur
Anam bende de yemek yokBugun 59.6 çıktım. Pes etmem.bugün spora gitcem inşallah. Aksama ne pişirsem yahu
İnşallah bebeğin tutar ve kucağına alırsın. Allah isteyen herkese nasip etsinKızlar hepinizden Allah razı olsun. Bu dördüncü deneme inşallahh da son olur. Bugün saat bir buçukta transferim var. Dualarınızda inşallaahhh beni de unutmayın.
Her cuma ve pazartesi kilo bildirimi var düzenli kilo verimin olursa takım listesine girersincok tesekkurler anladigim kadariyla bu sekilde 3 hafta sonunda size kilomu yuzde olarak bildirim yapacagim ve ona gore takima girebilecegim
Yatarak kilo vermek istiyor oBen en cok leslieyi seviyorum aslinda hem cok zor degil hemde aktifsin ama arkadasin cok kolay vermek istiyo :)
Ay desene minnoş hamisiz imiz olacak. Ay hadi inşallah
Çok sağolun kızlar. Aldım bebişleri bekliyorumMelek Ada kuzum hayırlı haberlerini bekliyoruz.
inşallah sen ve tüm isteyen kızçelerim bebişlerini en kısa zamanda sağlıcakla kucaklarına alırlar.
canım benim yapmadım bu kötülüğü kendime yemedim simit ve poğaça dolapta yoğurdum vardı geçen hafta almıştım. 4 kaşık yoğurda pulbibera ttım yedim bi de filtre kahve içtim iş güç koşturmaca derken kurtardım sabahı :) sıra öğleni kurtarmakttaaa
her hafta cuma bildirimi yapman lazım yine canım ayrıca pazartesi de :)
Güzel gidiyosn canım tebrik ederim hedefine ulaşman dileğiylemerhabalar kizlar
kahvaltidan sonra 15dk cardio yaptim.
ara ogun:
1 yesil elma, sekersiz turk kahvesi
pilates dersine gittim 1 saat pilatesevdegütim, gidiste donuste yurudum 40dk toplamda.
ogle yemegi:
5 yemek kasigi az soya sosuyla yaptigim tavuk sote (gogus etinden)
1 kase kivircik salata yarim domates ve 1 salatalikli
1 bardak az tuzlu ev yapimi ayran
ogle yemegini 3te yedim, suanda acim ya. bitki cayi iciyorum. su iciyorum bol bol. ara ogunde ne yesem bilemedim yogurtla muslimi yesem. ananas vardi evde 1 dilimde ondan koyabilirim..
aksam yemegine kofte ve kivircik salata yapicam...
bende gecen hafta icinde 75.8 i gormustum ama sonra duzenim bozuldu hafif 1 pilates dersi iptal ettim, 2-3 gun ara ogunleri atladim mecburi bi yerlere gitmemiz gerekmisti, dun 76.4 ciktim direk. ondan firesiz gitmem lazim... ramazana kadar 74u gormek istiyorum..
Güzel gidiyosn canım tebrik ederim hedefine ulaşman dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?