Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydin

bence yarim simit cay yaninda peynir varsa olur. yoksada bence kepek ekmekli tost+cay :)
canım benim yapmadım bu kötülüğü kendime yemedim simit ve poğaça dolapta yoğurdum vardı geçen hafta almıştım. 4 kaşık yoğurda pulbibera ttım yedim bi de filtre kahve içtim iş güç koşturmaca derken kurtardım sabahı :) sıra öğleni kurtarmakttaaa

Lahana sarma mi yapsam çok ugrasmam gerek... ıspanak var. Kabak var evde..ay hiç yiyesim gelmedi

Sabah iki yumurta haşlama ve peynir 1 tatlı kaşığı recel yedim.öğlen ne yeésem . Yoğurt ve immmm ommmm :) birazdAn zil calacak eve gidecem. GÖRÜŞrz sevgiLİ takimim. Karnım gurluo yahu. 2 si biarada içmistm

Bugun 59.6 çıktım. Pes etmem.bugün spora gitcem inşallah. Aksama ne pişirsem yahu
Anam bende de yemek yok
Anamla babamın derdinden akıl kalmıyo ki

Bi de bir derdim var bölümğnde bi sıkıntımı paylaşıcam bi bakıverin arkadaşlar iki tarafa da yazmayım sizin görüşleriniz de çok değerli bana bi yol gösteriverin olur mu

Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Bu dördüncü deneme inşallahh da son olur. Bugün saat bir buçukta transferim var. Dualarınızda inşallaahhh beni de unutmayın.
İnşallah bebeğin tutar ve kucağına alırsın. Allah isteyen herkese nasip etsin
cok tesekkurler anladigim kadariyla bu sekilde 3 hafta sonunda size kilomu yuzde olarak bildirim yapacagim ve ona gore takima girebilecegim
Her cuma ve pazartesi kilo bildirimi var düzenli kilo verimin olursa takım listesine girersin
Ben en cok leslieyi seviyorum aslinda hem cok zor degil hemde aktifsin ama arkadasin cok kolay vermek istiyo :)
Yatarak kilo vermek istiyor o

daha iyi yapmissin tebrikler :) nefsimizi durdurmak zor is kolay degil, sonuclari guzel olur insallah

her hafta cuma bildirimi yapman lazım yine canım ayrıca pazartesi de :)

tesekkurler tamamdir :)

merhabalar kizlar

kahvaltidan sonra 15dk cardio yaptim.

ara ogun:
1 yesil elma, sekersiz turk kahvesi

pilates dersine gittim 1 saat pilates yaptim, gidiste donuste yurudum 40dk toplamda.

ogle yemegi:
5 yemek kasigi az soya sosuyla yaptigim tavuk sote (gogus etinden)
1 kase kivircik salata yarim domates ve 1 salatalikli
1 bardak az tuzlu ev yapimi ayran

ogle yemegini 3te yedim, suanda acim ya. bitki cayi iciyorum. su iciyorum bol bol. ara ogunde ne yesem bilemedim yogurtla muslimi yesem. ananas vardi evde 1 dilimde ondan koyabilirim..

aksam yemegine kofte ve kivircik salata yapicam...

bende gecen hafta icinde 75.8 i gormustum ama sonra duzenim bozuldu hafif 1 pilates dersi iptal ettim, 2-3 gun ara ogunleri atladim mecburi bi yerlere gitmemiz gerekmisti, dun 76.4 ciktim direk. ondan firesiz gitmem lazim... ramazana kadar 74u gormek istiyorum..

Güzel gidiyosn canım tebrik ederim hedefine ulaşman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…