İnşallah canim herşey cok güzel olur bu zaman zarfında bol bol dinlen diyet içinde sıkma kendini yanında kimse varmı yatman gerekiyorÇok sağolun kızlar. Aldım bebişleri bekliyorum
Canım menulerimizi suyu sporu akşam paylaşıp değerlendiriyoruzmerhabalar kizlar
kahvaltidan sonra 15dk cardio yaptim.
ara ogun:
1 yesil elma, sekersiz turk kahvesi
pilates dersine gittim 1 saat pilates yaptim, gidiste donuste yurudum 40dk toplamda.
ogle yemegi:
5 yemek kasigi az soya sosuyla yaptigim tavuk sote (gogus etinden)
1 kase kivircik salata yarim domates ve 1 salatalikli
1 bardak az tuzlu ev yapimi ayran
ogle yemegini 3te yedim, suanda acim ya. bitki cayi iciyorum. su iciyorum bol bol. ara ogunde ne yesem bilemedim yogurtla muslimi yesem. ananas vardi evde 1 dilimde ondan koyabilirim..
aksam yemegine kofte ve kivircik salata yapicam...
bende gecen hafta icinde 75.8 i gormustum ama sonra duzenim bozuldu hafif 1 pilates dersi iptal ettim, 2-3 gun ara ogunleri atladim mecburi bi yerlere gitmemiz gerekmisti, dun 76.4 ciktim direk. ondan firesiz gitmem lazim... ramazana kadar 74u gormek istiyorum..
Canım menulerimizi suyu sporu akşam paylaşıp değerlendiriyoruz
İnşallah hayırlı haberler verirsinizİyi akşamlar
Sabah: yarım tost, çay
Öğlen: tas kebabı, pilav, ayran
Akşam: dolma, çorba, ayran
Ara: ananas, kivi
Su bir litre kadar
Spor 10.000 adım
Yarın transferim var kızlar dua edin. 12 gün spor yok. Ama menü bildirimi yapacam.
Diyet sırasında sucuk önerilmez çünkü fazlasıyla yağ içerir ama kendin yaparsan yenilebiliyor
Canım konunu okudum, Allah yardımcınız olsun. Annene babana şifa versin. Devlete başvurun inşallah yardımcı olurlar, eminim evlat olarak diğer kardeşlerinle gül gibi bakarsınız. Hayırlı haberlerini burayada ver olurmu.Anam bende de yemek yok
Anamla babamın derdinden akıl kalmıyo ki
Bi de bir derdim var bölümğnde bi sıkıntımı paylaşıcam bi bakıverin arkadaşlar iki tarafa da yazmayım sizin görüşleriniz de çok değerli bana bi yol gösteriverin olur mu
Hadi hayırlısı canımÇok sağolun kızlar. Aldım bebişleri bekliyorum
Tamam ablacım çok teşekkür ediyorum sana buradaki arkadaşlarıma mutlaka haber veririmCanım konunu okudum, Allah yardımcınız olsun. Annene babana şifa versin. Devlete başvurun inşallah yardımcı olurlar, eminim evlat olarak diğer kardeşlerinle gül gibi bakarsınız. Hayırlı haberlerini burayada ver olurmu.
Not: bev okuyorum, hiç yazmadım
Ben bulamadimTamam ablavım çok teşekkür ediyorum sana buradaki arkadaşlarıma mutlaka haber veririm
Koskocaman bir derdim var dediydimBen bulamadim
Annemin yanındayım canm o bakıyor banaİnşallah canim herşey cok güzel olur bu zaman zarfında bol bol dinlen diyet içinde sıkma kendini yanında kimse varmı yatman gerekiyor
Anneler iyiki varAnnemin yanındayım canm o bakıyor bana
Menun gayet güzel ve az canım afiyet olsunİyi akşamlar.bugünkü menümWydra
Sabah:haşl yumurta
Öğle: çorba,fırın tavuk,haşl brokoli/karnıbahar
Ara:1 müsli bar,1 küçük kornet
Akşam: çorba, yoğurtlu ıspanak
1.5 lt su,45 dk cardio
Regl olmak üzereyim tatlı krizim var bu ara
Menun sporun herşey cok güzelIyi aksamlar kizlar
Menumu yazayim..
Kahvalti:
2 yumurtadan menemen,
1 kk light beyaz peynir
1 dilim kepek ekmegi
yesil cay
ara:
1 yesil elma, turk kahvesi ( sekersiz tabiki :) )
ogle:
5 yemek kasigi soya soslu tavuk sote , 1 kase domates+salatalik+kivirciktan olusan salata, ev yapimi ayran
ara:
turk kahvesi, 1 ceviz, 6 badem, 4-5 tane dut kurusu
aksam:
3 kofte, firinda kabak yaptim uzerine yogurt doktum.
ara:
yesil cay
spor: 15dk cardio+pilates, 1 saat pilates, 45 dk yuruyus (5000 adim), 30dk leslie
3lt ye yakin su ictim
Wydra Wydra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?