Kızçeme verirken canım çekti çaya bandım yidim vallaAfiyet olsun canım. Bebek biskuyutü olmasaydı iyidi
Ben de ogliş haşlama mısır yiyodu attım baya ağzıma. Umarım çok da şey olmamış tr diyetimKızçeme verirken canım çekti çaya bandım yidim valla
Ben de balık krakerinen nescafe içtiim kızBen de ogliş haşlama mısır yiyodu attım baya ağzıma. Umarım çok da şey olmamış tr diyetim
Tamam kaptanım teşekkür ederim aydınlattığın içinkahvecilere ne için olduğunu söylediğinde ona uygun olanı çekip veriyorlar. tchibo , starbucks dan alabilirsin.
Aynn öyle su yeşillik süt yapar diyorlar ama yok canım tatlı yemeyince olmuyor
Anladım bence diyete çoksa şey yapmazdı yaaŞekersiz zaten sade sütlü köpüğü çok güzel oluyordu da diyetteyken icmedim
Akşam gelince detaylica anlatirim şimdi okula gitmeliyim
Bence sen özel mesajla beni iyi bi aydınlat bu konudaAh bu benim konum, müsait olunca cevap yazacağım :)
Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Bu dördüncü deneme inşallahh da son olur. Bugün saat bir buçukta transferim var. Dualarınızda inşallaahhh beni de unutmayın.
Ben de balık krakerinen nescafe içtiim kız
Protein alımı güzel afiyet olsunGünaydın herkeseee
dünkü menümü bildiremedim akşam.
dünkü menü
sabah
4 kaşık yoğurt ve pulbiber karışımı
ara
filtre kahve
öğle
tavuk döner ayran turşu
ara
yeşilçay
akşam
4 yemek kaşığı kuru fasulye
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
salata
4 parça didiklenmiş tavuk
yarım saat yürüyüş
30 squat
2 buçuk litre su
Wydra
Ben de onu düşünüyorum cevap gelmiyo yazan yok menülere nadir yorumlar yapılıyo.. Pek uğrayan yok gibiKızlar bizim grubumuz niye böyle sessiz bu aralar
Başka gruplara bakıyorum da ooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?