- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
teşekküğr ederimProtein alımı güzel afiyet olsun
evet bende aynı fikirdeyim bi sessizlik var motive edemiyoruz sanki birbirimizi çok fazla.. ilk girdiğimde grup çok aktiftiBen de onu düşünüyorum cevap gelmiyo yazan yok menülere nadir yorumlar yapılıyo.. Pek uğrayan yok gibi
Tabi ki kaptanım emredersin hemmenzaman zaman herkesin iş yoğunluğu , işi gücü olabiliyor bu durumlarda şikayet yerine grubu ayakta tutmak ta hepimizin görevi kızlar.ne kadar çok paylaşım o kadar çok motive. yorumlanmayan memüleri siz yorumlayın mesela.
Hdi o zaman canlandıralım grubu kızlaarrevet bende aynı fikirdeyim bi sessizlik var motive edemiyoruz sanki birbirimizi çok fazla.. ilk girdiğimde grup çok aktifti
rica ederim kuzum emir ne demekTabi ki kaptanım emredersin hemmen
Konutanım diyebilir miyim abla sanarica ederim kuzum emir ne demek
Ayy inşallah hadi bakalımGünaydın hanımlarrtartıya 2 gün vaaaar... verdiğim sözü hatırlıyorum umarım gerçekleştirebilirm
Şahane olur canım valla 2 gün de uzun bi süre azmetsek neler neler başarırızAyy inşallah hadi bakalım
Bem de 50 nin altına düşecem inşallh bu hafta
Bunu bana diyo
Ay inşallah p.tesi 500 gram gitmişti bakalım en az 800 gr gitmesi lazım ki 50 nin altına ineymŞahane olur canım valla 2 gün de uzun bi süre azmetsek neler neler başarırız
Sanki yürüyüşü dakikayla ifade etsek dha mı fazla puan oluyo :)Sporu unutmuşum,10000 adımlık yürüyüş,30dk.pilates
Su
2,5lt
ne oldu kız hayırdır annengilin olayıdan dolayı mı yoksaHdi o zaman canlandıralım grubu kızlaarr
Kocayla kavga ettim ya
bi de banaBunu bana diyo
lahana mıı off çok severimmm seninde çok sevdiini anladım zatenSabah 2haslamà yumurta
Peynr zeytin
Az yufka ekmek
Öğle yarım elma yarim kase yoğurt
Aksam 18.30
1 tabak dolusu lahana sarma yoğurtlu
Salata . Semizptu yoğurtlu
Çay 22.00 2 hurma 1 avuç üzüm 1 avuç leblebi 2 bisküvi
Sppr 30 dk tempolu yürüyüş
Su 3lt yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?