- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
yeşilçay iç canım iyi gelirGünaydın kızlar.2 gün var tartıya regl olmak üzereyim inşallah artı çıkmam.bugün ekstra spor yapayım yürüyüş gibi.
tamam moniiii :) o iş bizdezaman zaman herkesin iş yoğunluğu , işi gücü olabiliyor bu durumlarda şikayet yerine grubu ayakta tutmak ta hepimizin görevi kızlar.ne kadar çok paylaşım o kadar çok motive. yorumlanmayan memüleri siz yorumlayın mesela.
ya benim iştahım çok açıldı yine. diyet moduna giremiyorum ne görsem canım istiyorGünaydın hanımlarrtartıya 2 gün vaaaar... verdiğim sözü hatırlıyorum umarım gerçekleştirebilirm
Evet..ne oldu kız hayırdır annengilin olayıdan dolayı mı yoksa
kıskançlıktan ölürüm o zaman benAyy inşallah hadi bakalım
Bem de 50 nin altına düşecem inşallh bu hafta
Canım yanlış anlama ama çok yiyon be senin liste çok uzun oku oku bitmiyo anqmGunaydin kizlar
Bahsetmismiydim bilmiyorum, gecen hafta 75.8i gormustum , bu pazartesi 76.3 ciktim ve bu kadar cabaya spora beslenmeye neden diye kafama takiyorum acikcasi. dun menumu sporumu biliyosunuz elimden geleni yaptim 3 lt su egzersiz pilates yuruyus, 7den sonra bisey yemedim. bugun yine bi tartildim 76.3 ayni...
cok kafaya takiyorum diye mi boyle ya. neyi yanlis yapiyorum bilmiorum... sizin dikkatinizi ceken birsey varsa lutfen soyleyin...
canım vücudunu bi şaşırtman lazım. durma dönemindesin. yiyip şaşırt metabolizmanı hızlansın ama 1 kereliğine ye tabiGunaydin kizlar
Bahsetmismiydim bilmiyorum, gecen hafta 75.8i gormustum , bu pazartesi 76.3 ciktim ve bu kadar cabaya spora beslenmeye neden diye kafama takiyorum acikcasi. dun menumu sporumu biliyosunuz elimden geleni yaptim 3 lt su egzersiz pilates yuruyus, 7den sonra bisey yemedim. bugun yine bi tartildim 76.3 ayni...
cok kafaya takiyorum diye mi boyle ya. neyi yanlis yapiyorum bilmiorum... sizin dikkatinizi ceken birsey varsa lutfen soyleyin...
canım paranız var mı onu bi hesapla, durumunuz iyiyse vermiyorsa tamam ama anca geçiniyoruz diyosan eşinde haklı. ailene destek olmak istemen en büyük hakkın. bende mesela isterim annemlere destek olayım ama hiç bi hayrımı göremiyorlar borcumdan. 300 te az deeğil. konundan hatırlıyorum 300 er lira verseniz yetecektir ailene üzme kendiniEvet..
Güya iki gün önce 500 veririz diyen adam şimdi 300 veririz para yok vs diyo
Canım yanlış anlama ama çok yiyon be senin liste çok uzun oku oku bitmiyo anqm
Bankada bi miktar paramız var ve aylık gelirimiz 2500 civarında.. Ev kira çocuk var. Ama bize fazlaca yetiyo. Hatta birikim bile yapıyoruz. Yani ben 800 lira götürsem yanımda eve fazlaca kalıyo bi ay da bankaya atmayalımcanım paranız var mı onu bi hesapla, durumunuz iyiyse vermiyorsa tamam ama anca geçiniyoruz diyosan eşinde haklı. ailene destek olmak istemen en büyük hakkın. bende mesela isterim annemlere destek olayım ama hiç bi hayrımı göremiyorlar borcumdan. 300 te az deeğil. konundan hatırlıyorum 300 er lira verseniz yetecektir ailene üzme kendini
Aynısını dün değerli bir yakınımda söyledi ama ben korkuyorum yaacanım vücudunu bi şaşırtman lazım. durma dönemindesin. yiyip şaşırt metabolizmanı hızlansın ama 1 kereliğine ye tabi
Sporun falan da çok iyi ama bilmem belki fazla ara öğün mü yapıyosn kahve içmediğim için etkileri ne plur bilmiyorum ben de 1200 kaloriyle besleniyorum kaçamaklar da yapıyorum sporum da pek yok ama emzirdiğim içim çok daha kolay gidiyo kilolarkalori hesabi yapiyorum.. gunde 1200 kalori uzerine cikmamaya calisiyorum ama cok mu ki..
dunku menum buydu bak.
hangisini kesmeliyim sence?
Kahvalti:
2 yumurtadan menemen,
1 kk light beyaz peynir
1 dilim kepek ekmegi
yesil cay
ara:
1 yesil elma, turk kahvesi ( sekersiz tabiki :) )
ogle:
5 yemek kasigi soya soslu tavuk sote , 1 kase domates+salatalik+kivirciktan olusan salata, ev yapimi ayran
ara:
turk kahvesi, 1 ceviz, 6 badem, 4-5 tane dut kurusu
aksam:
3 kofte, firinda kabak yaptim uzerine yogurt doktum.
ara:
yesil cay
spor: 15dk cardio+pilates, 1 saat pilates, 45 dk yuruyus (5000 adim), 30dk leslie
3lt ye yakin su ictim
1 günlük 2000 kalori bunu yapmaz ama biz hep 1200 dolaylarında yemeye başladığımız için vücut onunla kilo korumayı öğreniyo sanki arada bi yapıştır 2000 i feleği şaşsın uyuz metabolizmanınAynısını dün değerli bir yakınımda söyledi ama ben korkuyorum yaa
Günlerce aç kalıyoruz ne çok şeyi reddediyoruz bir gün tam takır yeme fikri beni korkutuyor açıkcası ya verdiklerimi geri alırım diye korkuyorum
Tamam canım elimden geleni yaparımzaman zaman herkesin iş yoğunluğu , işi gücü olabiliyor bu durumlarda şikayet yerine grubu ayakta tutmak ta hepimizin görevi kızlar.ne kadar çok paylaşım o kadar çok motive. yorumlanmayan memüleri siz yorumlayın mesela.
Sporun falan da çok iyi ama bilmem belki fazla ara öğün mü yapıyosn kahve içmediğim için etkileri ne plur bilmiyorum ben de 1200 kaloriyle besleniyorum kaçamaklar da yapıyorum sporum da pek yok ama emzirdiğim içim çok daha kolay gidiyo kilolar
Ben mesela öğlen yemeğini çıkardım hayatımdan sabah 10 da bi de akşam 5 6 gibi yiyorum 2 öğün öğleni ara gibi yapıyorum. Ama bu herkeste olacak diye bişey yok tabi benim en büyük avantajım emzirmekvucudum inat etti bence .. ilk 3 hafta 1er kg verdim, simdi durdu.. kahvaltidan sonraki ara ogunu iptal ediyorum...
tesekkurler yorum icin sagol. :)
Rica ederim ayrıcaBen mesela öğlen yemeğini çıkardım hayatımdan sabah 10 da bi de akşam 5 6 gibi yiyorum 2 öğün öğleni ara gibi yapıyorum. Ama bu herkeste olacak diye bişey yok tabi benim en büyük avantajım emzirmek
Canım 1200 kalori bende alıyorum iki gün önce 800 kusur kalori aldım gece sutum gitti gitmeseydi devam ettirecektim o şekilde cok güzel gidiyor hızlı kilo veriliyor amakalori hesabi yapiyorum.. gunde 1200 kalori uzerine cikmamaya calisiyorum ama cok mu ki..
dunku menum buydu bak.
hangisini kesmeliyim sence?
Kahvalti:
2 yumurtadan menemen,
1 kk light beyaz peynir
1 dilim kepek ekmegi
yesil cay
ara:
1 yesil elma, turk kahvesi ( sekersiz tabiki :) )
ogle:
5 yemek kasigi soya soslu tavuk sote , 1 kase domates+salatalik+kivirciktan olusan salata, ev yapimi ayran
ara:
turk kahvesi, 1 ceviz, 6 badem, 4-5 tane dut kurusu
aksam:
3 kofte, firinda kabak yaptim uzerine yogurt doktum.
ara:
yesil cay
spor: 15dk cardio+pilates, 1 saat pilates, 45 dk yuruyus (5000 adim), 30dk leslie
3lt ye yakin su ictim
Ölme bebeeemkıskançlıktan ölürüm o zaman ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?