Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydin kizlar

Bahsetmismiydim bilmiyorum, gecen hafta 75.8i gormustum , bu pazartesi 76.3 ciktim ve bu kadar cabaya spora beslenmeye neden diye kafama takiyorum acikcasi. dun menumu sporumu biliyosunuz elimden geleni yaptim 3 lt su egzersiz pilates yuruyus, 7den sonra bisey yemedim. bugun yine bi tartildim 76.3 ayni...

cok kafaya takiyorum diye mi boyle ya. neyi yanlis yapiyorum bilmiorum... sizin dikkatinizi ceken birsey varsa lutfen soyleyin...

Canım yanlış anlama ama çok yiyon be senin liste çok uzun oku oku bitmiyo anqm

canım vücudunu bi şaşırtman lazım. durma dönemindesin. yiyip şaşırt metabolizmanı hızlansın ama 1 kereliğine ye tabi

Evet..
Güya iki gün önce 500 veririz diyen adam şimdi 300 veririz para yok vs diyo
canım paranız var mı onu bi hesapla, durumunuz iyiyse vermiyorsa tamam ama anca geçiniyoruz diyosan eşinde haklı. ailene destek olmak istemen en büyük hakkın. bende mesela isterim annemlere destek olayım ama hiç bi hayrımı göremiyorlar borcumdan. 300 te az deeğil. konundan hatırlıyorum 300 er lira verseniz yetecektir ailene üzme kendini

Canım yanlış anlama ama çok yiyon be senin liste çok uzun oku oku bitmiyo anqm

kalori hesabi yapiyorum.. gunde 1200 kalori uzerine cikmamaya calisiyorum ama cok mu ki..
dunku menum buydu bak.
hangisini kesmeliyim sence?

Kahvalti:
2 yumurtadan menemen,
1 kk light beyaz peynir
1 dilim kepek ekmegi
yesil cay

ara:
1 yesil elma, turk kahvesi ( sekersiz tabiki :) )

ogle:
5 yemek kasigi soya soslu tavuk sote , 1 kase domates+salatalik+kivirciktan olusan salata, ev yapimi ayran

ara:
turk kahvesi, 1 ceviz, 6 badem, 4-5 tane dut kurusu

aksam:
3 kofte, firinda kabak yaptim uzerine yogurt doktum.

ara:
yesil cay

spor: 15dk cardio+pilates, 1 saat pilates, 45 dk yuruyus (5000 adim), 30dk leslie
3lt ye yakin su ictim

Bankada bi miktar paramız var ve aylık gelirimiz 2500 civarında.. Ev kira çocuk var. Ama bize fazlaca yetiyo. Hatta birikim bile yapıyoruz. Yani ben 800 lira götürsem yanımda eve fazlaca kalıyo bi ay da bankaya atmayalım

Güya babam dönmeseydi geri o eve böyle olacaktı babam dönünce planlar değişti. Benim kocnın da planları değişti tabi

canım vücudunu bi şaşırtman lazım. durma dönemindesin. yiyip şaşırt metabolizmanı hızlansın ama 1 kereliğine ye tabi
Aynısını dün değerli bir yakınımda söyledi ama ben korkuyorum yaa
Günlerce aç kalıyoruz ne çok şeyi reddediyoruz bir gün tam takır yeme fikri beni korkutuyor açıkcası ya verdiklerimi geri alırım diye korkuyorum

Sporun falan da çok iyi ama bilmem belki fazla ara öğün mü yapıyosn kahve içmediğim için etkileri ne plur bilmiyorum ben de 1200 kaloriyle besleniyorum kaçamaklar da yapıyorum sporum da pek yok ama emzirdiğim içim çok daha kolay gidiyo kilolar

1 günlük 2000 kalori bunu yapmaz ama biz hep 1200 dolaylarında yemeye başladığımız için vücut onunla kilo korumayı öğreniyo sanki arada bi yapıştır 2000 i feleği şaşsın uyuz metabolizmanın

Tamam canım elimden geleni yaparım

vucudum inat etti bence .. ilk 3 hafta 1er kg verdim, simdi durdu.. kahvaltidan sonraki ara ogunu iptal ediyorum...
tesekkurler yorum icin sagol. :)

vucudum inat etti bence .. ilk 3 hafta 1er kg verdim, simdi durdu.. kahvaltidan sonraki ara ogunu iptal ediyorum...
tesekkurler yorum icin sagol. :)
Ben mesela öğlen yemeğini çıkardım hayatımdan sabah 10 da bi de akşam 5 6 gibi yiyorum 2 öğün öğleni ara gibi yapıyorum. Ama bu herkeste olacak diye bişey yok tabi benim en büyük avantajım emzirmek

Rica ederim ayrıca

Canım 1200 kalori bende alıyorum iki gün önce 800 kusur kalori aldım gece sutum gitti gitmeseydi devam ettirecektim o şekilde cok güzel gidiyor hızlı kilo veriliyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…