Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Motivasyona ihtiyacimiz var
bu ara güzel gidiyorum motivasyon olarak canım arada abur cubur istiyor ama kendimi cok suçlu hissediyorum yemiyorum iki kızım var çekmece abur cubur dolu :) inşallah hep böyle olur

Eklentiler

• images (1).webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 35
Motivasyona ihtiyacimiz var
bu ara güzel gidiyorum motivasyon olarak canım arada abur cubur istiyor ama kendimi cok suçlu hissediyorum yemiyorum iki kızım var çekmece abur cubur dolu :) inşallah hep böyle olur
Bizde aburcuburu eşim yiyo ya onun yüzünden yoldan çıkıyom ben

Balık krakeri de o yiyo valla

Olur söylerim çıkarttım ben zaten 2 hafta uğramayan herkesi akşam eve gidince bakarim
Sanki yürüyüşü dakikayla ifade etsek dha mı fazla puan oluyo :)
Evet

Müsait olduğumda bakarım
Arkadaşımın dün babaannesi vefat etti onun yanındaydım bugün de kuran okur dua ederiz. Uçuş da yok cenazesine de yetisemiyor morali baya bozuk onla ilgileniyoruz biz de. O yüzden dün yoktum bugün de olmayabilirim

Rabbim sabır versin zor bir durum uzak olmak en kötüsü

başınız sağolsun cnaım, Allah rahmet eylesin.

gerçekten uyuzz

seni bi elime geçireyimde gör metabolizmacım

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

başınız sağolsun canım

tam takır yememek gerekiyor canım .defalarca kilo alıp veren biri olarak söylüyorum :/ korumak vermekten daha zor geliyor

ben sabah 10 gibi kahvalti yapiyorum, sonra 2 gibi ogle yemegi. acikiyorum ama oglen, bazen yogurt icine musli ile yiyorum cok ac degilsemde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…