Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım 1200 kalori bende alıyorum iki gün önce 800 kusur kalori aldım gece sutum gitti gitmeseydi devam ettirecektim o şekilde cok güzel gidiyor hızlı kilo veriliyor ama

dogru soyluyosun, 1000 kalori civarina dusurebilirim belki, yada bazi gunler sok tarzinda 800 kalori sonra ama 1200 e cikinca alinmaz heralde geri..

Tesekkurler
Allah rahmet eylesin basiniz sagolsun...

dogru soyluyosun, 1000 kalori civarina dusurebilirim belki, yada bazi gunler sok tarzinda 800 kalori sonra ama 1200 e cikinca alinmaz heralde geri..
Günlük nekadar kalori alacagimizi belirlerken zayiflamakmi istiyoruz kilomuzu korumakmi
Zayıflamak ise günlük alman gereken vücudunun ihtiyacı olan kalorinin 500-600 kalori asagisini almak lazım

Son düzenleme:
Günlük nekadar kalori alacagimizi belirlerken zayiflamakmi istiyoruz kilomuzu korumakmi
Zayıflamak ise günlük alman gereken vücudunun ihtiyacı olan kalorinin 500-600 kalori asagisini almak lazım

1200 kaloriyide kendim belirledim aslinda, ben normalde 1600 kalori falan aliyodum bence diyete baslamadan...
1000-1100 arasi daha iyi belkide

1200 kaloriyide kendim belirledim aslinda, ben normalde 1600 kalori falan aliyodum bence diyete baslamadan...
1000-1100 arasi daha iyi belkide
İnternette hesaplayicilar var sanırim 1000-1100 iyidir hızlı kilo vermek cok doğru değil aslında hızlı giden kilo çabuk alınıyor
Ama biz sağlıklı besleniyoruz ve bunu ömür boyu hayatımızda uygulayacagiz inşallah ve kilo almayacağız

Canım o şekilde kilo verilmiyor
Yani sen veriyormusun
Yok yok canım öyle yapmıyorum ben de, metabolizmayı hızlandırmak için arada bir şaşırmak gerekliymiş.
Şaşırtma olarak 2 haftada bir falan güzel tatlı yesem tek bir öğün, iyi olur mu? Hem nefisde mutlu olur... Yapan veya bilgisi olan var mı acaba?

Ay bende yapıyorsun sandım pardon canım

Evt hiç kolay değil ama sonu muhteşem verdiği mutluluğun tarifi yok bu mutluluğa bu ozguvene degermi tabiki değer ozaman napiyoruz cisslara yoneldigimizde aklımıza bunları getiriyoruz
Tartı gününe iki gün kaldı kızlar yarın bulgur vs yemeyin şişlik yapmasın inşallah bu cuma güzel sonuçlar görelim

Eklentiler

• images.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 29
Evet ben yarın kısır düşünüyordum bir baktım ki yarın perşembe , pazartesiye erteledim.yarın köfte yerim protein

Evet ben yarın kısır düşünüyordum bir baktım ki yarın perşembe , pazartesiye erteledim.yarın köfte yerim protein
Karnıbahar kisiri hiç denedinmi cok güzel oluyor tadı yakın geldi bana hem onda porsiyon sınırlamaya gerek yok istediğin kadar ye

Menüm
Sabah: Lor peynirli maydanozlu yumurta (yağsız)
Lor peyniri
Salatalık maydanoz
1 dilim kepek ekmeği
Köz.kapya biber
1 adet incir

Ara: Sade dibek kahvesi
2 gün kurusu

Öğle : Fırında sebze
Havuç tarator

Ara: 1 çay bardağı süt
1 incir

Akşam : fırında sebze
Tavuk ızgara
Yoğurt

Su 2.5 lt
Spor : 60 dk pilates
33 dk Tk500 🏋

Wydra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…