- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Canım 1200 kalori bende alıyorum iki gün önce 800 kusur kalori aldım gece sutum gitti gitmeseydi devam ettirecektim o şekilde cok güzel gidiyor hızlı kilo veriliyor ama
Müsait olduğumda bakarım
Arkadaşımın dün babaannesi vefat etti onun yanındaydım bugün de kuran okur dua ederiz. Uçuş da yok cenazesine de yetisemiyor morali baya bozuk onla ilgileniyoruz biz de. O yüzden dün yoktum bugün de olmayabilirim
Bilmem öyle mi olur kiSanki yürüyüşü dakikayla ifade etsek dha mı fazla puan oluyo :)
Günlük nekadar kalori alacagimizi belirlerken zayiflamakmi istiyoruz kilomuzu korumakmidogru soyluyosun, 1000 kalori civarina dusurebilirim belki, yada bazi gunler sok tarzinda 800 kalori sonra ama 1200 e cikinca alinmaz heralde geri..
Günlük nekadar kalori alacagimizi belirlerken zayiflamakmi istiyoruz kilomuzu korumakmi
Zayıflamak ise günlük alman gereken vücudunun ihtiyacı olan kalorinin 500-600 kalori asagisini almak lazım
Hayırdır canım.umarım önemsiz bir şeydir.Hdi o zaman canlandıralım grubu kızlaarr
Kocayla kavga ettim ya
Hergün ananaslı yeşil çay içiyorumaslında.bugün regl oldumyeşilçay iç canım iyi gelir
İnternette hesaplayicilar var sanırim 1000-1100 iyidir hızlı kilo vermek cok doğru değil aslında hızlı giden kilo çabuk alınıyor1200 kaloriyide kendim belirledim aslinda, ben normalde 1600 kalori falan aliyodum bence diyete baslamadan...
1000-1100 arasi daha iyi belkide
Maddi konular gerçekten can sıkıcı.allah sağlık sıhhat versin gerisi boş takma kafana. Konuyu tam bilmiyorum ama her evde bu konularda tartışma çıkarEvet..
Güya iki gün önce 500 veririz diyen adam şimdi 300 veririz para yok vs diyo
Tabi kiBilmem öyle mi olur ki
Mesela 1 öğün tatlı cıs yesem diğer öğünler normal diyet olsa nasıl olur?tam takır yememek gerekiyor canım .defalarca kilo alıp veren biri olarak söylüyorum :/ korumak vermekten daha zor geliyor
Canım o şekilde kilo verilmiyorMesela 1 öğün tatlı cıs yesem diğer öğünler normal diyet olsa nasıl olur?
Yok yok canım öyle yapmıyorum ben de, metabolizmayı hızlandırmak için arada bir şaşırmak gerekliymiş.Canım o şekilde kilo verilmiyor
Yani sen veriyormusun
Ay bende yapıyorsun sandımYok yok canım öyle yapmıyorum ben de, metabolizmayı hızlandırmak için arada bir şaşırmak gerekliymiş.
Şaşırtma olarak 2 haftada bir falan güzel tatlı yesek tek bir öğün, iyi olur mu? Yapan veya bilgisi olan var mı acaba?
Sorun değil canım ne demekAy bende yapıyorsun sandımpardon canım
Evet ben yarın kısır düşünüyordum bir baktım ki yarın perşembe , pazartesiye erteledim.yarın köfte yerim proteinEvt hiç kolay değil ama sonu muhteşem verdiği mutluluğun tarifi yok bu mutluluğa bu ozguvene degermi tabiki değer ozaman napiyoruz cisslara yoneldigimizde aklımıza bunları getiriyoruz
Tartı gününe iki gün kaldı kızlar yarın bulgur vs yemeyin şişlik yapmasın inşallah bu cuma güzel sonuçlar görelim
Konu çok önemli de tartışma bitti maks yarıms saat sürdü :) bdv de açtığım konunun devamı gibiHayırdır canım.umarım önemsiz bir şeydir.
Karnıbahar kisiri hiç denedinmi cok güzel oluyor tadı yakın geldi bana hem onda porsiyon sınırlamaya gerek yok istediğin kadar yeEvet ben yarın kısır düşünüyordum bir baktım ki yarın perşembe , pazartesiye erteledim.yarın köfte yerim protein
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?