Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Naber kızlar

Ben bugün yine cıss yedim tartı çok güzel rakamlar gösteriyordu oysa annem kızdı bugün gözlerim çökmüş artık yeter bu kadar zayıfladığın dedi hep onun yüzünden gaza geldim tatlı yedim benim pis boğazımla hiç alakası yok olayın yani

Mesela 1 öğün tatlı cıs yesem diğer öğünler normal diyet olsa nasıl olur?
İstediğin kiloya ulaştığın zaman böyle beslensen diğer öğünlerle ya da diğer günlerle dengelersen olur. Ama işte bi bırakınca diyetten çıkmanın psikolojisiyle ne varsa yemeye başlayabiliyoruz

Maşallah güzel menü canım

Harik bi menü canım çok beğendim :)

Bu da çok güzel bi menü :)afiyet olsun

Ya ben de resmen kaşınıyom herkes benim poğaçamı beğeniyo diye yapıyorum onlarla birlikte yiyorumm ama ayıp yani

İyilik canım sen nasılsın biz yaristaydik ama ama anneler ne derse haklıdır

Sana tavsiyem yumurtayı yaparken sucuk koyuyorsan yağ koyma sucuksuz ise 1 tk tereyağı yeterli olur diye düşünüyorum
Diğerleri için birşey demiyorum
Afiyet olsun

Dünkü menüm
Sabah
Klasik yumurta Domates Salatalık

Öğlen
Bir parça tavuk
3-4 kaşık pilav
Salata

Akşam
1 adet diyet bisküvi
Peynir
Domates Salatalık
Misafirliğe gittik orada küçük bi tane börek 3 adette yaprak sarması yedim

Su 2 lt
45 dk tempolu yürüyüş

Bugünkü menüm

Sabah
Canım bişey istemedi yeşil çay içtim

Öğlen
1 küçük adet etli biber dolması
Patates çorbası
Salata

Akşam
2 kaşık kuru fasulye
4 kaşık pilav

2 lt su
30 dk yürüyüş
200 ip atlama

Wydra sara_28

Sana tavsiyem yumurtayı yaparken sucuk koyuyorsan yağ koyma sucuksuz ise 1 tk tereyağı yeterli olur diye düşünüyorum
Diğerleri için birşey demiyorum
Afiyet olsun
Yağı 1 tatlı kaşığı koyuyorum neredeyse bütğn yemeklerde öyle. Salçasını da çok az koyuyorum tuzunu da.. Bakalım ne kadar gidecek ya

Ya ben bi konu hakkında bilginize başvurmak istiyorum bu selülitlerden nasıl kurtuluruz
Mankenler selülitler için özel letlerle masaj yaptırıyo onu biliyorum.. Bi de sporla %100 geçecek bi şey değil ama vücuttaki yağ oranını azaltınca azalır diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…