Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar.bugünkü menüm Wydra
Sabah: omlet,1/2 tb tost, domates,zeytin
Öğle: pırasa yemeği5-6 kaşık,1/2 dlm ekmek
Ara:1 avuç çekirdek,az tarhana cipsi
Akşam: 6 kaşık kurufasülye, salata
1.5 lt su,1 saat tenis, 40 dk koşu bandında tempolu yürüyüş

Harika bi menü

bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin

ara
1 tane tuzlu kurabiye
1 portakal

öğle
1 kpeçe tandır çorbası
1 kepçe türlü
4 yk pilav
salata
1 dilim ekmek

ara
1 portakal
1sb leblebi

akşam
4 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt

ara
1 incir
1 ceviz

su: 3lt
spor 50 dk tempolu yürüyüş

Wydra

Çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor pilavda var ekmekte hepsi biraraya gelince karbon miktarı fazla olmuş sanki
Akşam güzel hafif olmuş spor güzel

Bu ara menülerin cok güzel canım sporda level atlamissin
afiyet olsun

Iyi aksamlar kizlar,

Kahvalti:
1 haslanmis yumurta
1 kk light beyaz peynir
Domates salatalik
1 dilim tahilli ekmek

Ogle:
Ton balikli salata, 1 kofte
Muz , 1 hurma

Ara
Turk kahvesi

Aksam:
2 kofte,4 yemek kasigi yumurtali fasulye piyazi

2 lt su
15 dk cardio, 35dk leslie, 6000 adim

Mankenler selülitler için özel letlerle masaj yaptırıyo onu biliyorum.. Bi de sporla %100 geçecek bi şey değil ama vücuttaki yağ oranını azaltınca azalır diye düşünüyorum..
Bu bazı markaların selülit kremleri oluyomuş ya hani hem spor hemde onunla gidermi acaba en iyi spor bunun için squatmiş acaba kremle ikisine başlasammi yada kür yapan varmıdır içimizde faydasını görmüştür belki bizimlede paylaşir

Karnıbahar kisiri hiç denedinmi cok güzel oluyor tadı yakın geldi bana hem onda porsiyon sınırlamaya gerek yok istediğin kadar ye
Bende çok severim karnabahar kısırını arada canım çeker yaparım

Ya ben de resmen kaşınıyom herkes benim poğaçamı beğeniyo diye yapıyorum onlarla birlikte yiyorumm ama ayıp yani
Uff poğaçayı da çok özledim bak şimdi gelem mi bende zaten yakındık senle demi

İyilik canım sen nasılsın biz yaristaydik ama ama anneler ne derse haklıdır
Yok yok yarın tam gaz devam yarışa Cuma’ya güzel bi tartıyla gelirim inşallah

Ay evet hadi gel

Siz nerdensiniz

Kızlar biraz moralim bozuk bana bi tavsiye verin sabahta yazmıştım ya annem bugün yüzün çok çökmüş dedi eve geldim eşime de sordum oda çekine çekine biraz dedi çok canım sıkıldı ya aslında 59 çok az bi kilo değil ama 86dan düştüğümü düşününce çok kilo verdim gerçekten ,benim yanaklarım tombiktir biraz hiç yüzüm çökmez diyordum hep ama bende arada aynaya bakınca gözlerim çökmüş göz altlarım morarmış gibi hissediyorum. Hedefim kilo vermekti verdim sizce artık durmalı mıyım? Bide yüzümün toparlanmadı için kilo almak dışında bişey yapabilir miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…