Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltısı
Peynirli yumurta
Zeytin
Bir dilim Beyaz peynir
Bir tane üçgen peynir
Bir dilim çok tahıllı ekmek

Ara
3 tane gün kurusu kayısı

Öğlen
Bir kase mercimek çorbası
Salata

Ara
Bir dilim etimekli tatlı

Akşam
4 köfte
Salata

Su
2,5 litre

Spor
15 dakika normal tempo yürüyüş

Yüzün yuvarlak ve çökmüş, gayet normal. Benim yüzüm uzun, 2 kilo versem ne çok vermişsin yüzün ufacık kalmış diyorlar, üstelik daha 70 in altına düşmedim. Moralini bozma, istersen bikac kilo daha verip korumaya geç

Kızlar malumunuz 3 gün kremesimiz vardı, biz 4 gün full çalıştık. Kendimi çok yormuşum, kolum ağrıyor, gece ağrı ve uyuşmadan uyuyamıyorum.
Gündüzde tadım yok, diyete motivasyonum yok, hafta sonu gelen artıları temizlemeye uğraşıyorum, resmen savaşıyorum. Spor yok, ev işimi bile dinlenerek yapıyorum. Doktor 1 hafta azami dinlendir dedi. Hafta sonu şehir dışından misafirimiz gelecek, çok yoğunum, takım sizlere emanet

Okadar kilo verdiğinde yüzünün yeni şekli herkese çökmüş gibi gelir ama sahiden coktumu acaba yoksa bu zayıflık göze oylemi geliyor bence cok normal sen hangi kiloda mutluysan o kiloda kal
Banada hep diyorlar ki 60 sana yeter aaa öyle 57 falan ne öyle sakın okadar verme ki halbuki benim olmam gereken kilo 53
Etrafa cok takılma kendin ne hissediyorsun onu düşün senin için bundan sonrası önemli etrafın cok vermissin sözlerine kapılıp sakın rehavete girme kilo alma kilonu koru asıl görevin bundan sonra 1 yıl korursan dahada almazsin inşallah

Canım kendini cok yormamaya bak sağlığında önemli tamam biz burdayiz kermesin bitir gel ama sakinn cok kilo almadan dön !!

Dünkü menü
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Domates biber salatalık
1 dilim ekmek

Kahve

Öğle:
2 dilim ekmek
Ne yedim unuttum

Kahve

Akşam:
1 karnıyarık
2 3 küp fırın patates
1 dilim ekmek
Salata
Yoğurt

Su:2 lt

Hala diş problemi devam ediyor malesef

Bence durmalısın.aynı şeyi benim eşim 85ten 62 ye düştüğümde söylemişti.hafif kiloluyken beni daha çekici bulduğunu çok çöktüğümü söyledi.dün de 2 hemşire arkadaşımı gördüm ikisi de çok kilo vermişti ve yüzleri çok çökmüştü.bence artık korumaya geç

selam,
tebrikler ne kadar guzel kilo vermissin :)
normal bence nerdeyse 30kg verdikten sonra yuzdede cokme olmus olabilir. eger mutlu ve fit hissediyosan koruma surecine gec istersen?
yuzun icin gozumun alti mor demissin , serum, maske canlandirici biseyler kullanabilirsin, kahve/ cay cok tuketiyosan azaltabilirsin. c vitamini iceren besinler ve eczaneden c vitamini takviyesi kullanabilirsin (redoxon iyi ben kullaniyorum).
uykunu tam alamiyosan ona dikkat edebilirsin.
bence bunlari yaparsan duzelecektir zamanla canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…