- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Lahana suyu muhteşem, ben 1 sefer kür şeklinde yaptım baya faydasını gördüm lakin troide iyi gelmediği için tekrarından korkuyorumYa ben bi konu hakkında bilginize başvurmak istiyorum bu selülitlerden nasıl kurtuluruz
Yüzün yuvarlak ve çökmüş, gayet normal. Benim yüzüm uzun, 2 kilo versem ne çok vermişsin yüzün ufacık kalmış diyorlar, üstelik daha 70 in altına düşmedim. Moralini bozma, istersen bikac kilo daha verip korumaya geçKızlar biraz moralim bozuk bana bi tavsiye verinsabahta yazmıştım ya annem bugün yüzün çok çökmüş dedi eve geldim eşime de sordum oda çekine çekine biraz dedi çok canım sıkıldı ya aslında 59 çok az bi kilo değil ama 86dan düştüğümü düşününce çok kilo verdim gerçekten ,benim yanaklarım tombiktir biraz hiç yüzüm çökmez diyordum hep ama bende arada aynaya bakınca gözlerim çökmüş göz altlarım morarmış gibi hissediyorum. Hedefim kilo vermekti verdim sizce artık durmalı mıyım? Bide yüzümün toparlanmadı için kilo almak dışında bişey yapabilir miyim acaba
Okadar kilo verdiğinde yüzünün yeni şekli herkese çökmüş gibi gelir ama sahiden coktumu acaba yoksa bu zayıflık göze oylemi geliyor bence cok normal sen hangi kiloda mutluysan o kiloda kalKızlar biraz moralim bozuk bana bi tavsiye verinsabahta yazmıştım ya annem bugün yüzün çok çökmüş dedi eve geldim eşime de sordum oda çekine çekine biraz dedi çok canım sıkıldı ya aslında 59 çok az bi kilo değil ama 86dan düştüğümü düşününce çok kilo verdim gerçekten ,benim yanaklarım tombiktir biraz hiç yüzüm çökmez diyordum hep ama bende arada aynaya bakınca gözlerim çökmüş göz altlarım morarmış gibi hissediyorum. Hedefim kilo vermekti verdim sizce artık durmalı mıyım? Bide yüzümün toparlanmadı için kilo almak dışında bişey yapabilir miyim acaba
Canım kendini cok yormamaya bak sağlığında önemli tamam biz burdayiz kermesin bitir gel ama sakinn cok kilo almadan dön !!Kızlar malumunuz 3 gün kremesimiz vardı, biz 4 gün full çalıştık. Kendimi çok yormuşum, kolum ağrıyor, gece ağrı ve uyuşmadan uyuyamıyorum.
Gündüzde tadım yok, diyete motivasyonum yok, hafta sonu gelen artıları temizlemeye uğraşıyorum, resmen savaşıyorum. Spor yok, ev işimi bile dinlenerek yapıyorum. Doktor 1 hafta azami dinlendir dedi. Hafta sonu şehir dışından misafirimiz gelecek, çok yoğunum, takım sizlere emanet
Nasıl yapıyoruz ablam kaynatıp suyunumu içiyoruzLahana suyu muhteşem, ben 1 sefer kür şeklinde yaptım baya faydasını gördüm lakin troide iyi gelmediği için tekrarından korkuyorum
Hiç denemedim eşim şiddetle reddediyorKarnıbahar kisiri hiç denedinmi cok güzel oluyor tadı yakın geldi bana hem onda porsiyon sınırlamaya gerek yok istediğin kadar ye
Regl oldum ondan korkuyorum.Bu ara menülerin cok güzel canım sporda level atlamissin
afiyet olsun
Bence durmalısın.aynı şeyi benim eşim 85ten 62 ye düştüğümde söylemişti.hafif kiloluyken beni daha çekici bulduğunu çok çöktüğümü söyledi.dün de 2 hemşire arkadaşımı gördüm ikisi de çok kilo vermişti ve yüzleri çok çökmüştü.bence artık korumaya geçKızlar biraz moralim bozuk bana bi tavsiye verinsabahta yazmıştım ya annem bugün yüzün çok çökmüş dedi eve geldim eşime de sordum oda çekine çekine biraz dedi çok canım sıkıldı ya aslında 59 çok az bi kilo değil ama 86dan düştüğümü düşününce çok kilo verdim gerçekten ,benim yanaklarım tombiktir biraz hiç yüzüm çökmez diyordum hep ama bende arada aynaya bakınca gözlerim çökmüş göz altlarım morarmış gibi hissediyorum. Hedefim kilo vermekti verdim sizce artık durmalı mıyım? Bide yüzümün toparlanmadı için kilo almak dışında bişey yapabilir miyim acaba
Kokmuyorki eşine söylemeden yapsan belki anlamaz bileHiç denemedim eşim şiddetle reddediyorama merak ediyorum
Kermes bitti canım, bende bittim gibiCanım kendini cok yormamaya bak sağlığında önemli tamam biz burdayiz kermesin bitir gel ama sakinn cok kilo almadan dön !!
Netten bulmuştum canım, şimdi hatırlamıyorumNasıl yapıyoruz ablam kaynatıp suyunumu içiyoruz
Kızlar biraz moralim bozuk bana bi tavsiye verinsabahta yazmıştım ya annem bugün yüzün çok çökmüş dedi eve geldim eşime de sordum oda çekine çekine biraz dedi çok canım sıkıldı ya aslında 59 çok az bi kilo değil ama 86dan düştüğümü düşününce çok kilo verdim gerçekten ,benim yanaklarım tombiktir biraz hiç yüzüm çökmez diyordum hep ama bende arada aynaya bakınca gözlerim çökmüş göz altlarım morarmış gibi hissediyorum. Hedefim kilo vermekti verdim sizce artık durmalı mıyım? Bide yüzümün toparlanmadı için kilo almak dışında bişey yapabilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?