- 28 Haziran 2014
- 709
- 1.933
- 313
Bravo canım tebrik ederim supersinnGünaydın hanımlarrhadi gelsin artık yarın, 6'lı rakamları gördüm ben bugün... Umarım tartı yarında mutlu eder beniii... Kendime ufacık bir ödül vermek istiyorum yarın
Kızlar birşey sormak istiyorum.
Sporu hergun yapıyorum ara vermek lazım diye duydum kasları dinlendirmek için bu dogrumu yani hergunmu yapmak lazım günaşırımi
Ara vermek gerekiyor.ben haftada 1 veya 2 gün dinlendiriyorum.dinlenme gününün ertesi daha da eksi çıkıyorım tartıdaKızlar birşey sormak istiyorum.
Sporu hergun yapıyorum ara vermek lazım diye duydum kasları dinlendirmek için bu dogrumu yani hergunmu yapmak lazım günaşırımi
Seni kilolu halinle görmeye alışanlara daha farklı gelşyor olabilir yeni halin i. Eski halini bilemeyen birileri varsa bence onlardan da görüş alabilirsin.. Ama sen de göz altlarının falan çöktüğünü düşünüyorsun, bir diyetisyenden yardım almış mıydın acaba? Yağdan kastan verme ile alakalı bir durum olabilir mi?Kızlar biraz moralim bozuk bana bi tavsiye verinsabahta yazmıştım ya annem bugün yüzün çok çökmüş dedi eve geldim eşime de sordum oda çekine çekine biraz dedi çok canım sıkıldı ya aslında 59 çok az bi kilo değil ama 86dan düştüğümü düşününce çok kilo verdim gerçekten ,benim yanaklarım tombiktir biraz hiç yüzüm çökmez diyordum hep ama bende arada aynaya bakınca gözlerim çökmüş göz altlarım morarmış gibi hissediyorum. Hedefim kilo vermekti verdim sizce artık durmalı mıyım? Bide yüzümün toparlanmadı için kilo almak dışında bişey yapabilir miyim acaba
TebrikleeerGünaydın hanımlarrhadi gelsin artık yarın, 6'lı rakamları gördüm ben bugün... Umarım tartı yarında mutlu eder beniii... Kendime ufacık bir ödül vermek istiyorum yarın
Protein alimin cok güzel afiyet olsunMerhabalar
Öğleye kadar çalışıyorum eve geldikten sonra da kızımla ilgilenirken pert oluyorum. Nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum genelde koltukta veya kızımı uyuturken sızıp kalıyorum.
Çarşamba günü bildirimi
Sabah
Yulaf ezmesi, süt,kuru ve yaş meyve parçaları
Ara
Türk kahvesi (ben normalde sade severim ama personel şekerli getirmişti dün ayıp olmasın diye yarsını içtim)
Öğle
2 parça kırmızı et(totalde avuç içi büyüklüğünde oluyorlar)
1 arpacık soğan
Akşam
3 parça et
Salata
Su: 2lt
Spor: 5300 adım
Wydra
Bitter çikolata fazla olmuş sosiste olmasaymis iyiymiş şarküteri paketlenmiş ürünler sağlıklı olmuyorBugünün menü bildirimini şimdiden yapayım. Sporu akşama tekrar bildiririm.
Sabah
Yulav ezmesi, süt, kuru ve yaş meyve parçaları 2 kare bitter çikolata
Ara
Sade neskafe
Öğle
1 paket aç bitir sosis
1 kırmızı 1 yeşil biber 1 domates birlikte sotelenmiş
1 bardak yoğurt
Ara
Sade filtre kahve
2 kare bitter çikolata
Akşam (eşim geldikten sonra yapacağım)
Yumurtalı kabak
Yoğurt 1 bardak
Spor ve suyu akşama yazacağım tekrar. 2 litre stok yaptım salona bitirmeye çalışacağım.
Wydra
Protein alimin cok güzel afiyet olsun
Sporunda cok güzel
Teşekkür ederim yorumların için.Bitter çikolata fazla olmuş sosiste olmasaymis iyiymiş şarküteri paketlenmiş ürünler sağlıklı olmuyor
Afiyet olsun
Çok güzelMerhabalar
Sabah 10.00: Lor peynirli maydanozlu omlet
Lor peyniri
Maydanoz
2 büyük galeta
Öğlen 14.00: Çilekli smoothie
Ara 16.00: 1 çay b.sut
2 kuru incir
Akşam 19.00 : 6 yk etli nohut
4 yk yoğurt
2.5 lt su spor yok bugün dinlendim
Motive olma konusunda bende zorlanıyorum cok şükür sonunda bu hafta iyiyim bana iyi gelen burda birkaç arkadaşla rakip olduk bu beni gaza getirdiBir soru size
Diyet konusunda motive olmak için neler yapıyorsunuz?
İnstagramda çeşitli diyet sayfaları ve bazı diyetisyenlerin paylaşımlarına bakıyorum. İnsanlar ne kadar sürede kaç kilo vermiş vs. Başkaları yapabiliyorsa ben de yapabilirim diyorum.
1 yıldır giymediğim bütün kıyafetlerimi evden çıkardım. Her sene bir büyük beden alıyordum ve sonraki yıl giymiyordum. İstifçi gibi se zayıflarsam giyerim diye yıllardır tuttuğum kıyafetlerim vardı. Hepsinden kurtuldum yeni alacağım kıyafetleri kesinlikle daha küçük beden almak istiyorum. Kendime bunu hatırlatıyorum sık sık. (özellikle okuldan dönerken dışardan bir şeyler almak istediğimde)
bende cips konusunda öyleyimm..Motive olma konusunda bende zorlanıyorum cok şükür sonunda bu hafta iyiyim bana iyi gelen burda birkaç arkadaşla rakip olduk bu beni gaza getirdi
kkda diyet adı altında her sayfaya bakıyorum insanlar neler yapıyor bilmediğim birşey öğrenirim diye buda bana iyi geldi
Ama zaman zaman insan motivasyonunu kaybedebiliyor ben şunu anladım tatlı var çikolata var azcik tadına bakayım nolcak diyorum bı tadıyorum sonra kendimi şuursuzca hepsini bitirmiş buluyorum bu ara tatmamaya çalışıyorum canım tatlı isteyince kuru meyve yaş meyve yiyorum beni kesiyor
Off cips daha kötüymüş artık yemiyorsun demi sırf yağ çünkübende cips konusunda öyleyimm..
iki üç paket cipsi bi kerede bitirme isteğine sahibim su an..
yiyemiyorummm ahh ahhOff cips daha kötüymüş artık yemiyorsun demi sırf yağ çünkü
İyi akşamlar,bende Müftüoğlu ndan hergün 10000 adım ama salon sporları için gün aşırı gibi bi tavsiye dinlemiştim.Bende merak ediyorum bunu.
Yuruyus her gun yapabiliriz her gun 10 bin adim yapin diyolar hatta ama cardio pilates gibi egzersizlere belki haftada 4 gun falan yer vermeliyiz..
Kendini iyi,zinde ve sağlıklı hissediyorsan,aynadaki beden seni mutlu edecek ölçülere geldiyse korumaya geçebilirsin bence.Çünkü herkese yakışan kesin kurallı bir oran yok sonuçta.Yüxünü solgun süzülmüş gördükçe tadında kaçacak,motivasyonun da bozulacak.En iyisi var olanı sabitleyip,sporla şekillenmek benceKızlar biraz moralim bozuk bana bi tavsiye verinsabahta yazmıştım ya annem bugün yüzün çok çökmüş dedi eve geldim eşime de sordum oda çekine çekine biraz dedi çok canım sıkıldı ya aslında 59 çok az bi kilo değil ama 86dan düştüğümü düşününce çok kilo verdim gerçekten ,benim yanaklarım tombiktir biraz hiç yüzüm çökmez diyordum hep ama bende arada aynaya bakınca gözlerim çökmüş göz altlarım morarmış gibi hissediyorum. Hedefim kilo vermekti verdim sizce artık durmalı mıyım? Bide yüzümün toparlanmadı için kilo almak dışında bişey yapabilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?