- 28 Ekim 2018
- 325
- 1.381
- 113
- 47
Geçmiş olsun,iyi istirahatler(misagirle ne kadar olabilirseKızlar malumunuz 3 gün kremesimiz vardı, biz 4 gün full çalıştık. Kendimi çok yormuşum, kolum ağrıyor, gece ağrı ve uyuşmadan uyuyamıyorum.
Gündüzde tadım yok, diyete motivasyonum yok, hafta sonu gelen artıları temizlemeye uğraşıyorum, resmen savaşıyorum. Spor yok, ev işimi bile dinlenerek yapıyorum. Doktor 1 hafta azami dinlendir dedi. Hafta sonu şehir dışından misafirimiz gelecek, çok yoğunum, takım sizlere emanet
Ah kaçamaklar konusunda benn de öyleyim. Önümdeki bitene kadar yiyorum. Aç olduğum için değil seviyorum yemeyiMotive olma konusunda bende zorlanıyorum cok şükür sonunda bu hafta iyiyim bana iyi gelen burda birkaç arkadaşla rakip olduk bu beni gaza getirdi
kkda diyet adı altında her sayfaya bakıyorum insanlar neler yapıyor bilmediğim birşey öğrenirim diye buda bana iyi geldi
Ama zaman zaman insan motivasyonunu kaybedebiliyor ben şunu anladım tatlı var çikolata var azcik tadına bakayım nolcak diyorum bı tadıyorum sonra kendimi şuursuzca hepsini bitirmiş buluyorum bu ara tatmamaya çalışıyorum canım tatlı isteyince kuru meyve yaş meyve yiyorum beni kesiyor
Maşallah ne güzelAh kaçamaklar konusunda benn de öyleyim. Önümdeki bitene kadar yiyorum. Aç olduğum için değil seviyorum yemeyiolabildiğince sınırlı tutmaya çalışıyorum.
Bir de yıllardıe şeker kullanmıyoruz biz, 1 aydır da ekmeği hayatımızdan çıkardık. Abur cubur da çok nadir alırız. Durum böyleyken sadece biraz daha dikkat ederek, miktarları sınırlayarak kilo verebilirim diyorum kendime.
İyi akşamlar,bende Müftüoğlu ndan hergün 10000 adım ama salon sporları için gün aşırı gibi bi tavsiye dinlemiştim.
Yürüyüşü de mümkünse sokakta,dikkatinizi de etkileyecek şekilde diye önermişti.Böyle olunca beyin de aktif kalıyormuş
Bir soru size
Diyet konusunda motive olmak için neler yapıyorsunuz?
İnstagramda çeşitli diyet sayfaları ve bazı diyetisyenlerin paylaşımlarına bakıyorum. İnsanlar ne kadar sürede kaç kilo vermiş vs. Başkaları yapabiliyorsa ben de yapabilirim diyorum.
1 yıldır giymediğim bütün kıyafetlerimi evden çıkardım. Her sene bir büyük beden alıyordum ve sonraki yıl giymiyordum. İstifçi gibi se zayıflarsam giyerim diye yıllardır tuttuğum kıyafetlerim vardı. Hepsinden kurtuldum yeni alacağım kıyafetleri kesinlikle daha küçük beden almak istiyorum. Kendime bunu hatırlatıyorum sık sık. (özellikle okuldan dönerken dışardan bir şeyler almak istediğimde)
Afiyet olsun canım.menün güzel.galetayı ben de çok severim.özellikle kahvaltıda peynirleMerhabalar
Sabah 10.00: Lor peynirli maydanozlu omlet
Lor peyniri
Maydanoz
2 büyük galeta
Öğlen 14.00: Çilekli smoothie
Ara 16.00: 1 çay b.sut
2 kuru incir
Akşam 19.00 : 6 yk etli nohut
4 yk yoğurt
2.5 lt su spor yok bugün dinlendim
Off evt peynir ve çayla demiAfiyet olsun canım.menün güzel.galetayı ben de çok severim.özellikle kahvaltıda peynirle
Ah işte biz de tatlı çok yapardık. Akşamları çay ve filmin yanına sütlü tatlı mutlaka olurdu. Eşim de dikkat etmeye başlayınca beslenmesine tatlı da yapmaz oldum.Maşallah ne güzelcayda kahvede bende kullanmıyorum ama evde tatlı kek nadirde olsa yapıyorum eşim tatlı alıp geliyor ama pazartesiden beri yemiyorum bakalım nekadar şeker yemeden durabilecegim
Çok güzel. Verdiğin bilgi için de teşekkür ederim. Ben bir de tarçının tatlı krizini önlediğini duymuştum.instagrama bakiyorum bol bol, youtube'a bakiyorum, yeni seyler ogrenmeye calisiyorum, bunu bide sagligim icin oldugunu dusunerek yapiyorum. mesela yesil cay icerek bakiyorum falan ne bileyim bi moda sokuyorum kendimi iste :)
sigarayida boyle birakmistim. sagligim icin diyerek arastirarak, saglikla alakali seyler izleyerek vs. simdide saglikli beslenme icin ayni seyi yapmaya calisiyorum.
ama bazen cidden benimde modum dusuyo mesela cok ugrasip kilo veremedigim gunler. bugun bisey okudum az karbonhidratla beslenirsek daha fazla seker krizleri oluyomus, o yuzden beslenmemizde saglikli karbonhidratlarada yer vermeliymisiz. bunuda paylasmak istedim eger seker kriziniz vs tutuyosa (bana oluyo cunku).
yeni kiyafet almiyorum bende, benim bacak basen bolgem ozellikle kalin o yuzden tshirt ust alsamda alt kesinlikle almiyorum. en azindan 38 bedene dusene kadar almayacagim :)
Çok güzel spor ve menüİyi akşamlar.bugünkü menüm
Sabah: haşl yumurta, peynir, zeytin, domates,1dlm tb ekmek
Öğle: domates çorbası,2 kaşık pırasa
Ara:1 elma,1 portakal,1 avuç leblebi
Akşam: çorba,fırın tavuk,haşl brokoli, karnabahar
2lt su,45 dk koşı bandında tempolu yürüyüşWydra
Benim esimde diyete başladı 1 hafta sonra bıraktıAh işte biz de tatlı çok yapardık. Akşamları çay ve filmin yanına sütlü tatlı mutlaka olurdu. Eşim de dikkat etmeye başlayınca beslenmesine tatlı da yapmaz oldum.Zaten bebekten beri fırsat da bulamıyorum. İyi oldu bize
Çok güzel. Verdiğin bilgi için de teşekkür ederim. Ben bir de tarçının tatlı krizini önlediğini duymuştum.
Çok güzel spor ve menü
Evet canım hayatındaki tempo menune yansımış lahmacun sarma fazla olmuşDokuz ayın çarşambası biraraya geldi bu hafta resmen.Tersim döndü.7 aylık hastalık ve sonrası dinlenmenin ardından pazartesi işe başladım,pazaryesi öğlen hala oldum,pazartesi akşam adetim başladı 2 gündür perişanlardayım.Bi cumartesi olsaydı artık
Rabbim sabır versin zor bir durum uzak olmak en kötüsü
başınız sağolsun cnaım, Allah rahmet eylesin.
Wydra başınız sağolsun canımm
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
başınız sağolsun canım
Sağolun arkadaşlarTesekkurler
Allah rahmet eylesin basiniz sagolsun...
Sağol canım,işten bebişe,bebişten eve dönünce haliyle geç oluyor.Sadece endim olsam bişey yemeyebilirdim bile ama eşim ve oğlumu sefil etmemek adına biraz dışarıdan destekli gittik bu hafta.İnşallah haftaya toplarım,tam da takıma giröişken kötü olduEvet canım hayatındaki tempo menune yansımış lahmacun sarma fazla olmuş
Geçmiş olsun bebiste hayırlı olsun canım
İstersen bi diyetisyene git sor.Kızlar biraz moralim bozuk bana bi tavsiye verinsabahta yazmıştım ya annem bugün yüzün çok çökmüş dedi eve geldim eşime de sordum oda çekine çekine biraz dedi çok canım sıkıldı ya aslında 59 çok az bi kilo değil ama 86dan düştüğümü düşününce çok kilo verdim gerçekten ,benim yanaklarım tombiktir biraz hiç yüzüm çökmez diyordum hep ama bende arada aynaya bakınca gözlerim çökmüş göz altlarım morarmış gibi hissediyorum. Hedefim kilo vermekti verdim sizce artık durmalı mıyım? Bide yüzümün toparlanmadı için kilo almak dışında bişey yapabilir miyim acaba
Bende yeni farkettim banlanmis bir derdim varda konu açmıştı ordami bir sorun oldu acabaİstersen bi diyetisyene git sor.
Kilo verince ister istemez yüz değişir ki o yüz senin hoşuna gidiyor mu ona bak
Göz altlarına morardı kilo verildiğinden değil başka bi sebeple olabilir
_Phantom-Opera_ kız sen yine mi banlandın hem de cuma arifesinde
Bir soru size
Diyet konusunda motive olmak için neler yapıyorsunuz?
İnstagramda çeşitli diyet sayfaları ve bazı diyetisyenlerin paylaşımlarına bakıyorum. İnsanlar ne kadar sürede kaç kilo vermiş vs. Başkaları yapabiliyorsa ben de yapabilirim diyorum.
1 yıldır giymediğim bütün kıyafetlerimi evden çıkardım. Her sene bir büyük beden alıyordum ve sonraki yıl giymiyordum. İstifçi gibi se zayıflarsam giyerim diye yıllardır tuttuğum kıyafetlerim vardı. Hepsinden kurtuldum yeni alacağım kıyafetleri kesinlikle daha küçük beden almak istiyorum. Kendime bunu hatırlatıyorum sık sık. (özellikle okuldan dönerken dışardan bir şeyler almak istediğimde)
Motive olma konusunda bende zorlanıyorum cok şükür sonunda bu hafta iyiyim bana iyi gelen burda birkaç arkadaşla rakip olduk bu beni gaza getirdi
kkda diyet adı altında her sayfaya bakıyorum insanlar neler yapıyor bilmediğim birşey öğrenirim diye buda bana iyi geldi
Ama zaman zaman insan motivasyonunu kaybedebiliyor ben şunu anladım tatlı var çikolata var azcik tadına bakayım nolcak diyorum bı tadıyorum sonra kendimi şuursuzca hepsini bitirmiş buluyorum bu ara tatmamaya çalışıyorum canım tatlı isteyince kuru meyve yaş meyve yiyorum beni kesiyor
bende cips konusunda öyleyimm..
iki üç paket cipsi bi kerede bitirme isteğine sahibim su an..
Ah kaçamaklar konusunda benn de öyleyim. Önümdeki bitene kadar yiyorum. Aç olduğum için değil seviyorum yemeyiolabildiğince sınırlı tutmaya çalışıyorum.
Bir de yıllardıe şeker kullanmıyoruz biz, 1 aydır da ekmeği hayatımızdan çıkardık. Abur cubur da çok nadir alırız. Durum böyleyken sadece biraz daha dikkat ederek, miktarları sınırlayarak kilo verebilirim diyorum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?