Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah yardımcın olsun
Ben de inanıyorum yeneceksiniz
Amiinn amiinn bi sürü kere aminn

Boşanmak istiyorum ama bırakmıyo beni
Pek bir tecrübem yok ama canım yazdıklarım belki basit olur ama kv ile yaşadıklarında kesinlikle kocan karışmaması gerek diye düşündüm kendi başına halledebilsen iyi olur. Kayınvalidemde evimdeyim bende 6 aydır bi olay olmuştu tam hatırlamıyorum bir laf dedim yalnızken nişanlımla kv ile ilgili, hemen horozlandı, annesini korudu. Anladım duyduğum tipte erkeklerden olduğunu bi daha öyle bir konudan bahsetmedim.
Çok tecrübem yok _Phantom-Opera_ cım dediğim gibi ama ufaktan ufaktan kendin halletmeye çalışsan kv konusunu.
İnşallah halledebilirsin eşinle canım Allah yardımcınız olsun

Biraz da seni anlaması lazım ama ya bu kadarda inadına gibi

K validem anlayışsız kötü biri değil bazen oluyo kırılıyorum. Ama her koşulda şartta ben kötü oluyorum onlar ağız birliği yapıp beni bastırabileceklerini sanıyolat

Ooo senden bir gün öndesin ne güzel ben yarın sana yetişirim
tamam canim cuma tartilip guzelce kilo vermeye baslayalim. ben pazartesi hurma yogurt yapmayi planliyorum. baya motive oldum yorumlari okuyunca. bu sabah 72 idim pazartesiye kadar verebilirsem 2 kg. 1 hafta hurma detoksu ile 3 kg versem ilk asamada hic fena olmaz dogrusu. tabi 7 gun detokstan sikilmazsam :)

Yaa bunları şimdi okudum... Güzelce yoluna bak canım kpssye çalışırsın çocuğun az büyüsün illa memuriyete değil daha bir sürü iş var bulursun ama inşallah kpss olur da kendinde çocuğunda rahat edersiniz

Detoksları uzun süre yapılmaz canım en fazla üç gün olmalı kilo verecem diye sağlığından olma bence sağlıklı beslenerek bol su içerek bunu başarabiliriz detoksu arada kilo verme durunca yapalım

Son düzenleme:
ay beraber yapalim mi. sen 1 hafta mi yaptin kac kilo verdin.
Kaç verdim inan hatırlamıyorum, kaç gün yaptım onuda hatırlamıyorum, ya 5 gün yada 7 gün.
Beraber yapsak çok güzel olurdu, yarın sabah camide mevlit ardından kahvaltı var, börek ve poğaça yapacam. Öğleden sonra sarma sarmaya gidecem. Cumartesi kız isteme ve nişan var. Pazar yada pazartesi anca başlarım. Beklerim dersen beraber yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…