saracim nasilsin. annecigine acil sifalar dilerim
canim benim ya seviyorum sizleri. of of sorma gitsin bir turlu diyete baslayamadim bu nedenle bir geldim bir kayboldum.Unutmadık ki hatırlayalım artık dönsen özlettin kendini
Aminnn çook geçmiş olsun annene...
canim benim ya seviyorum sizleri. of of sorma gitsin bir turlu diyete baslayamadim bu nedenle bir geldim bir kayboldum.
Allah yardımcın olsunKaynanam değil ki asıl sorun keşke o sorun olsa da eşimle iyi olsak.. Çok soğudum artık. Bana yaptıkları söyledikleri olanlar aklımdan çıkmıyo. Hamileliğimi duyduğundaki tepkisi bana vurması aklımdan girmiyo. Boynumda uzunca bi yara izi kaldı. Her şeyi unutsam aynaya bakınca yine eskiye dönüyorum
Ben de inanıyorum yeneceksinizAnnem daha iyi şükür canım kemoterapi alıyor inşallah yenecez bu illeti Allah büyük
Kendimi bırakmıyorum yada bırakmadığımı zannediyorum çünkü kolum boynum tutuluyor boyun fıtığı çok ilerlemiş ağrılar vücudumda geziyor sanki psikolojik olabilir bilmiyorum ama herşeyin başı stres değilmi zaten yinede bunada şükür
Diyete tam gaz devam canım en azından sağlığım için bişeyler yapmalıyım güçlü olmak için buna mecburum daha anne olacam
Amiinn amiinn bi sürü kere aminnAnnene çok geçmiş olsun canım benim annem yumurtalık kanseri malesef yeni öğrendik ameliyat oldu şimdi kemoterapide Allah tüm hastalara ve annelerimize Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
Senin eşinide Allah ıslah etsin doğru yolu gösterip akıl fikir versin
Pek bir tecrübem yok ama canım yazdıklarım belki basit olur ama kv ile yaşadıklarında kesinlikle kocan karışmaması gerek diye düşündüm kendi başına halledebilsen iyi olur. Kayınvalidemde evimdeyim bende 6 aydır bi olay olmuştu tam hatırlamıyorum bir laf dedim yalnızken nişanlımla kv ile ilgili, hemen horozlandı, annesini korudu. Anladım duyduğum tipte erkeklerden olduğunu bi daha öyle bir konudan bahsetmedim.Boşanmak istiyorum ama bırakmıyo beni
ben bu gun basladim hava atayim sana :)Bende izindeyim ama yarın en baştan başlıyorum sende başla birlikte kilo verelim
Biraz da seni anlaması lazım ama ya bu kadarda inadına gibiBk gibi bi evliliğim var. Adam annem diyo başka bişey demiyo. Bana 2 yılımı zehir etti her allahın günü anneme saygı göster yoksa boşarım senilerle geçti. Sabrettim sustum ağladım sızladım ama yok. Adam şimdi de ben boşanmak istiyorum diye bana kızıyo. Baba olduğu kızım doğunca aklına gelmiş bana yapmadığını bırakmadı.
Doğum sancılarım başlamış adamın anası gelecek diye çay koy diyo koyamam deyince yıktı ortalığı neymiş saygısızmışım. Yaptıklarım haram zıkkım olsun.
Allah yardımcın olsun
Ben de inanıyorum yeneceksiniz
Amiinn amiinn bi sürü kere aminn
K validem anlayışsız kötü biri değil bazen oluyo kırılıyorum. Ama her koşulda şartta ben kötü oluyorum onlar ağız birliği yapıp beni bastırabileceklerini sanıyolatPek bir tecrübem yok ama canım yazdıklarım belki basit olur ama kv ile yaşadıklarında kesinlikle kocan karışmaması gerek diye düşündüm kendi başına halledebilsen iyi olur. Kayınvalidemde evimdeyim bende 6 aydır bi olay olmuştu tam hatırlamıyorum bir laf dedim yalnızken nişanlımla kv ile ilgili, hemen horozlandı, annesini korudu. Anladım duyduğum tipte erkeklerden olduğunu bi daha öyle bir konudan bahsetmedim.
Çok tecrübem yok_Phantom-Opera_ cım dediğim gibi ama ufaktan ufaktan kendin halletmeye çalışsan kv konusunu.
İnşallah halledebilirsin eşinle canım Allah yardımcınız olsun
ben bu gun basladim hava atayim sana :)
saka bir yana artik bu carpik beslenmeme bir son vermezsem halim duman. bu gun hamile kotu almak zorunda kaldim gobek aldi basini gitti.
Anlamaz o beniBiraz da seni anlaması lazım ama ya bu kadarda inadına gibi
tamam canim cuma tartilip guzelce kilo vermeye baslayalim. ben pazartesi hurma yogurt yapmayi planliyorum. baya motive oldum yorumlari okuyunca. bu sabah 72 idim pazartesiye kadar verebilirsem 2 kg. 1 hafta hurma detoksu ile 3 kg versem ilk asamada hic fena olmaz dogrusu. tabi 7 gun detokstan sikilmazsam :)Ooo senden bir gün öndesin ne güzel ben yarın sana yetişirim
Ayy ben ağzıma aldıktan sonra yerim onu dayanamam o yüzden hiç almamayı tercih ediyorum
Yaa bunları şimdi okudum... Güzelce yoluna bak canım kpssye çalışırsın çocuğun az büyüsün illa memuriyete değil daha bir sürü iş var bulursun ama inşallah kpss olur da kendinde çocuğunda rahat edersinizKaynanam değil ki asıl sorun keşke o sorun olsa da eşimle iyi olsak.. Çok soğudum artık. Bana yaptıkları söyledikleri olanlar aklımdan çıkmıyo. Hamileliğimi duyduğundaki tepkisi bana vurması aklımdan girmiyo. Boynumda uzunca bi yara izi kaldı. Her şeyi unutsam aynaya bakınca yine eskiye dönüyorum
tamam canim cuma tartilip guzelce kilo vermeye baslayalim. ben pazartesi hurma yogurt yapmayi planliyorum. baya motive oldum yorumlari okuyunca. bu sabah 72 idim pazartesiye kadar verebilirsem 2 kg. 1 hafta hurma detoksu ile 3 kg versem ilk asamada hic fena olmaz dogrusu. tabi 7 gun detokstan sikilmazsam :)
Dolaylı yoldan tadına bakmak oluyor da ben ağzıma almışsam geri çıkartamam kendimi biliyorumTadına baktım diye teselli ediyorum kendimi
Kaç verdim inan hatırlamıyorum, kaç gün yaptım onuda hatırlamıyorum, ya 5 gün yada 7 gün.ay beraber yapalim mi. sen 1 hafta mi yaptin kac kilo verdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?