Dolaylı yoldan tadına bakmak oluyor da ben ağzıma almışsam geri çıkartamam kendimi biliyorum
İyi bi formül bulmuşsun aynen devam et
İyi geceler sizlere
Muhteşem rüyalar görün
Hayaller kurun ve o hayaller gerçek olsun
Şimdiye dek yaptığım en güzel Detoks diyebilirimbu ara yogurt ve hurma detoksu yorumlarini okuyorum.
cok haklisin detoks konusunda. fazlasi zarar. aslinda bunu sirf kendimi fazla yemekten arindirmak icin yapicam.Kızlar
Detoksları uzun süre yapılmaz canım en fazla üç gün olmalı kilo verecem diye sağlığından olma bence sağlıklı beslenerek bol su içerek bunu başarabiliriz detoksu arada kilo verme durunca yapalım
Kaç verdim inan hatırlamıyorum, kaç gün yaptım onuda hatırlamıyorum, ya 5 gün yada 7 gün.
Beraber yapsak çok güzel olurdu, yarın sabah camide mevlit ardından kahvaltı var, börek ve poğaça yapacam. Öğleden sonra sarma sarmaya gidecem. Cumartesi kız isteme ve nişan var. Pazar yada pazartesi anca başlarım. Beklerim dersen beraber yapalım
Aynen aynı zamanda bunu yersen 3 gününe mal olacak eme bence diyorum. Çünkü o üç günü dengelemek için 0 karbon alıyorum o da güzel olmuyorBende sen gibiyim ağzıma alırsam yutarım onu o yüzden hiç yememek
Çok yemek istediğim bişey olunca ben kendimi şöyle durduruyorum bunun tadını biliyorum daha önce çok yedim şimdi yemesem de olur diyerek yemekten vazgeçiyorum
zaten ben pazartesi basliycam. cunku bu 3-4 gun diyetle 2-3 kg odemi atmak istiyorum. birden detoks yaparsam zararli cikarim :)Kaç verdim inan hatırlamıyorum, kaç gün yaptım onuda hatırlamıyorum, ya 5 gün yada 7 gün.
Beraber yapsak çok güzel olurdu, yarın sabah camide mevlit ardından kahvaltı var, börek ve poğaça yapacam. Öğleden sonra sarma sarmaya gidecem. Cumartesi kız isteme ve nişan var. Pazar yada pazartesi anca başlarım. Beklerim dersen beraber yapalım
Aynen aynı zamanda bunu yersen 3 gününe mal olacak eme bence diyorum. Çünkü o üç günü dengelemek için 0 karbon alıyorum o da güzel olmuyor
Ooo pazartesi benide dürt, ama 5 gün yaparım, hafta sonu ülke dışına gidecemtamam canim cuma tartilip guzelce kilo vermeye baslayalim. ben pazartesi hurma yogurt yapmayi planliyorum. baya motive oldum yorumlari okuyunca. bu sabah 72 idim pazartesiye kadar verebilirsem 2 kg. 1 hafta hurma detoksu ile 3 kg versem ilk asamada hic fena olmaz dogrusu. tabi 7 gun detokstan sikilmazsam :)
Senin profili nasıl hareketli yaptınİyi geceler sizlere
Muhteşem rüyalar görün
olur durterim hem de durtmekle kalmaz sarsarim :) bende 5 gun yaparim belki. saglik durumuma gore bakacagim. bana iyi gelirse 7 yaparim.Ooo pazartesi benide dürt, ama 5 gün yaparım, hafta sonu ülke dışına gidecem
Iyi geceler kızlarİyi geceler kızlar bende uyuyayım geç bile kaldım yağ yakmak için uyku düzeni şart
İyi gecelerrrr güzel rüyalarrrİyi geceler sizlere
Muhteşem rüyalar görün
Harika olurolur durterim hem de durtmekle kalmaz sarsarim :) bende 5 gun yaparim belki. saglik durumuma gore bakacagim. bana iyi gelirse 7 yaparim.
sara_28 , _Phantom-Opera_ kızlar annelerinz için acil şifalar diliyorum, çok geçmiş olsun. Umarım sağlıklarını kavuşurlar.
[
Süper. Umarım iyi sonuçlar görürüz.Natsume cim bende katılıcam sana yarın, ananasım daha olgunlaşmadı, kiviyle yapıcam bende karar verdim
Sağol saracım. 1 haftadır evi süpürmedim inan. Cuma boşum inşallah, bi güzel ev temizliycemAllahım yardımcın olsun canım güç kuvvet versin sana çok yoruluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?