Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben 11 mart öncesi çok fenaydım abur cubur konusunda, uzun süre diyete girmenin motivasyonuyla beraber iyi gittim. Sonra iş yerinde gözümün önünde bişeyler yene yene dayanamadım böyle bir çözüm buldum. Çoook istediğimde 1 adet tadına bakıp, peçeteyle hallediyorum işimi yutma gibi bi sıkıntım olmadı çok şükür.

Sağol saracım. 1 haftadır evi süpürmedim inan. Cuma boşum inşallah, bi güzel ev temizliycem
Çok yoruluyorsun abla gerçekten, kendine zarar vereceksin. İnsanlara az da dinlenmen gerektiğini söyle. Evini bir şekilde halledersin de sende önemlisin

Allah yardımcın olsun okurken gerildim resmen çok iyi düşün canım

Aynen bende buradaki dostluktan samimiyetten kopamıyorum zaten ya ben bu gruba katılırken hiç böyle olacağını düşünmemiştim bile

Hiç mi hiç umudum yok.. Umut etmeyi de istemiyorum ben onunla uğraşmak istemiyorum

Bak güzelim sende ilahiyatçısın sabır... sadece sabır. Senin imtihanında bu.dışardan konuşmak kolay diyeceksin benim evliliğimde yaşadıklarımı bi duysan şaşırırsın..mayısta 5 senemiz bitecek neler neler yaşadık.benim eşim özünde çok iyi bi insan ama çok ailesine düşkündü ben iki evlat verdim ona iki lohusalığımda ailesinin doldurması yüzünden ağlayarak geçti ben evlatlarımı ağlaya ağlaya emzirdim yemin ederim.o kadar şey yaşadım ki hep sustum Allah büyük dedim çocuklarım dedim dedim de dedim. Şimdi ne oldu biliyor musun? Eşim ailesinin gerçek yüzünü öyle bi anladı ki kış kıyamette on gün içinde kendi evimizden taşınıp onlardan uzak bi semte kiraya çıktık.ve şimdi bir seneye yakındır görüşmüyoruz.Benimle alakalı tek birşey olmadan oldu bu.kendi kötü kalpleri kendi ailelerini karıştırdı evlat anneye evlat babaya kardeş kardeşe küstüler ve ben sadece seyrettim. Eşim şimdi diyor ki ben kimin günahına girdim de ailem bana bunu yaptı. Susuyorum yine bişey demiyorum o kadar pişman ki bana yaşattıkları için ama benim içimden çıkmıyor yaşadıklarım ben şiddet görmedim ama çok şey yaşadım yazmakla bitiremem. Sadece sabrettim yuvamı bozmamak için çabaladım.sende dua et Senin eşinde Birgün anlayacak kıymetini.bak imkansız gibi gelecek sana şimdi ama bende öyle hissediyordum ama Allah o kadar büyük ki o herkesin gönlünü biliyor ve ona göre muamele ediyor.Allah sınavını kolayca atlatabilmeni nasip etsin.ona sığın Allah o kadar büyük ki...

Çok yoruluyorsun abla gerçekten, kendine zarar vereceksin. İnsanlara az da dinlenmen gerektiğini söyle. Evini bir şekilde halledersin de sende önemlisin
Allah tan cuma günü biçok şey iptal oldu, yoksa cılkım çıkacaktı

Canım Rabbim ailenize huzur versin bizimde acizane 20 yıllık bir evli olarak sabır yıllar geçince düzelecek tır inşallah
iyi aksamlar hanimlar. nasildiniz. beni hatirlayan var mi

Seni unutmak mumkunmu
Bende izindeyim ama yarın en baştan başlıyorum sende başla birlikte kilo verelim

Canım bende bugün başladım
Canım haber vermeden gittim listede emek verdin
İyi geceler sizlere
Muhteşem rüyalar görün
Hayaller kurun ve o hayaller gerçek olsun

Tekrar döndüm canım inşallah uzun bir süre burdayım bı zahmet listeye ekler misin tekrar özür dilerim habersiz gittiğim emeğine saygısızlık ettiğim için hayırlı geceler

O zaman sende hoşgeldin canım artık vazgeçmek yok kaçamak yok kendi sağlığımız için kendimiz için sağlıklı beslenmeye ve sağlıklı bir hayata merhaba diyelim

Uyanır uyanmaz iki bardak suyumuzu içiyoruz ki bedenimiz ve iç organlarımız güne sağlıklı bir şekilde başlangıç yapsın

Sonra gün içinde hep hareketli olmaya özen gösteriyoruz masa başında çalışsak bile saat başı beş dakika kalkıp bir tur atalımki vücudumuz uyuşup ödem tutmasın nerde hareket orda bereket yarın tartı günü ve yarına güzel bir başlangıçlar listeleri sallayalım

_Phantom-Opera_ canım annesin, bebeğinin anlattığın gibi bir ortamda büyümesine ne kadar razısın? Hamilelik haberini o şekilde karşılayan adam yarın öbür gün çocuğunuza da şiddet uygulamaya başlayacak. Eğer ailen destek çıkıyorsa sana bir düşün. Çocuk sürekli bu çatışmalara şahit olacak, örselenecek. İyi bir avukat veya aile terapistine ihtiyacınız var gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…