Sağol saracım. 1 haftadır evi süpürmedim inan. Cuma boşum inşallah, bi güzel ev temizliycem
Ben 11 mart öncesi çok fenaydım abur cubur konusunda, uzun süre diyete girmenin motivasyonuyla beraber iyi gittim. Sonra iş yerinde gözümün önünde bişeyler yene yene dayanamadım böyle bir çözüm buldum. Çoook istediğimde 1 adet tadına bakıp, peçeteyle hallediyorum işimiBende sen gibiyim ağzıma alırsam yutarım onu o yüzden en iyisi hiç yememek
Çok yemek istediğim bişey olunca ben kendimi şöyle durduruyorum bunun tadını biliyorum daha önce çok yedim şimdi yemesem de olur diyerek yemekten vazgeçiyorum
İnşallahh canımmSüper. Umarım iyi sonuçlar görürüz. 🖐
Çok yoruluyorsun abla gerçekten, kendine zarar vereceksin. İnsanlara az da dinlenmen gerektiğini söyle. Evini bir şekilde halledersin de sende önemlisinSağol saracım. 1 haftadır evi süpürmedim inan. Cuma boşum inşallah, bi güzel ev temizliycem
Kaynanam değil ki asıl sorun keşke o sorun olsa da eşimle iyi olsak.. Çok soğudum artık. Bana yaptıkları söyledikleri olanlar aklımdan çıkmıyo. Hamileliğimi duyduğundaki tepkisi bana vurması aklımdan girmiyo. Boynumda uzunca bi yara izi kaldı. Her şeyi unutsam aynaya bakınca yine eskiye dönüyorum
Aynen bende buradaki dostluktan samimiyetten kopamıyorum zaten ya ben bu gruba katılırken hiç böyle olacağını düşünmemiştim bilePsikolijik hepsi salma kendini tutu ipin ucunu ve bırakma hiç
Normalde 5 mesaj yazma zorunluluğu vardı ama
Günlük mesaj yazma olayını bırak
8 kişi hiç menü bildiriminde bile bulunmadı
Hadi sen izinlisin ya diğerleri?
5 kişi de yarım yamalak menü bildirdi
Gitme bi yerlere zaten güzel oluyor ya seviyorum bu takımdaki sohbeti dostluğu falan
Tanımıyoruz bir birbirimizi yolda görsek selam bile vermeyiz birbirimize ama çok hoş dostluklar var
Bu ara yolda görsek selam vermeyizi birbirimizi tanımadığımızdan dolayı dedim.
Aynen yazmak istemeyen gene yazmıyor
Hiç mi hiç umudum yok.. Umut etmeyi de istemiyorum ben onunla uğraşmak istemiyorum
Inşallah canımAzıcık dinlen canım birazda kendini düşün evi nasıl olsa temizlersin
Allah tan cuma günü biçok şey iptal oldu, yoksa cılkım çıkacaktıÇok yoruluyorsun abla gerçekten, kendine zarar vereceksin. İnsanlara az da dinlenmen gerektiğini söyle. Evini bir şekilde halledersin de sende önemlisin
Kaynanam değil ki asıl sorun keşke o sorun olsa da eşimle iyi olsak.. Çok soğudum artık. Bana yaptıkları söyledikleri olanlar aklımdan çıkmıyo. Hamileliğimi duyduğundaki tepkisi bana vurması aklımdan girmiyo. Boynumda uzunca bi yara izi kaldı. Her şeyi unutsam aynaya bakınca yine eskiye dönüyorum
iyi aksamlar hanimlar. nasildiniz. beni hatirlayan var mi
Bende izindeyim ama yarın en baştan başlıyorum sende başla birlikte kilo verelim
Canım haber vermeden gittim listede emek verdin
İyi geceler sizlere
Muhteşem rüyalar görün
Hayaller kurun ve o hayaller gerçek olsun
GünaydınGünaydın
Canım Rabbim ailenize huzur versin bizimde acizane 20 yıllık bir evli olarak sabır yıllar geçince düzelecek tır inşallah
Seni unutmak mumkunmu
Canım bende bugün başladım
Tekrar döndüm canım inşallah uzun bir süre burdayım bı zahmet listeye ekler misin tekrar özür dilerim habersiz gittiğim emeğine saygısızlık ettiğim için hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?