Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Uzunca zamandır eskisigibi değiliz kavga etmiyoruz. O zannediyo ki ben alttan alıyorum. Farkında bile değil ben artık umursamıyorum onu..

Sabır diyorum belki çoğu şey düzeldi ama artık ben bittim neye nasıl sabredeyim ki?
Adama diyorum bizim maaşımızla kendileri yediler içtiler bize 100 lira verdiler öyle olması gerekiyodu diyo. Off neresinden tutsam elimde kalır atanıp cehennem olup gitmek istiyorum

Saracim süpersin
Pazartesiden itibaren benimle yarışa varmisin hazirana kadar ne dersin

Senin profili nasıl hareketli yaptın
Bende gezegenleri döndürsem ne iyi olurdu
Gif yükleyince hareketli oluyor
Aynen bende buradaki dostluktan samimiyetten kopamıyorum zaten ya ben bu gruba katılırken hiç böyle olacağını düşünmemiştim bile ❤
Ben de düşünmemiştim kilomu verip giderim dediydim sonra da kovsanız gitmem deyip kaptan yardımcısı oldum
Eklerim ben yeter ki kilo vermek iste
Hazirana kadar fit ol yeter
Bu adam niye her şeyde beni suçluyo.

Burayı da bdv ye çevirdim
Çuvaldızı kendine batırmayanlar başkalarına batırırlar

Hala bana para verdiğinden istediğimi aldığımdan kavga etmememizden bahsediyor. Şaka gibi.

Dün menümü yazmayı unuttum sanırım şimdi aklıma geldi

Çarşamba menüm;

Kahvaltı; 1 kk beyaz peynir, 1 salatalık, 1 b çay
Ara; yeşilçay
Öğle; 4 yk kuru fasulye, 200 ml ayran
Akşam; ton balıklı salata, 1 lokma ekmek
Ara; 10 fındık, 2 dilim kuru elma
Yatmadan; 1 yeşilçay

2,25 litre su
30 dk tempolu yürüyüş
Wydra

huuuuuu kızlar neredesiniz kaç litre su içtiniz şimdiye kadar ayrıcada bugün kaçamak yok yarın tartı var özelliklede listede olan hanımlar daha dikkatli olalım lütfen

ben şimdiye kadar bir buçuk litre su içtim şimdide nescafe goldumu içiyorum akşam eve gidincede leslie yapacağım ama şimdilik 15 dakikayla başlayacam yorulmazsam artıracam birazda zumba yapayım diyorum

menün güzelmiş canım afiyet olsun

Bu sana kamçı olsun işte arkadaşım,atanmaya yada bi iş bulup kendini sağlama almaya bak.Maddi özgürlüğün yoksa ana baba yanı daha ağır

19 yıllık evli biri olarak naçizane tavsiyem sakın annen bunu yapmıştı,sen bunu yapmıştın polemiğine girme.Rahatsız olduğun şeyleri onun görmesini sağla.Kayınvalidene bişey söyleme sen a desen o z diye yetiştirir eşine.Sen eşine ilgisiz duyarsız davrandıkça o zaten sana yaklaşmaya çalışır.Bazen umursamadığını hissettirmek karşı tarafı daha çok yola sokabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…