- 28 Ekim 2018
- 325
- 1.381
- 113
- 47
1.5 tamam benim dehuuuuuu kızlar neredesiniz kaç litre su içtiniz şimdiye kadar ayrıcada bugün kaçamak yok yarın tartı var özelliklede listede olan hanımlar daha dikkatli olalım lütfen
ben şimdiye kadar bir buçuk litre su içtim şimdide nescafe goldumu içiyorum akşam eve gidincede leslie yapacağım ama şimdilik 15 dakikayla başlayacam yorulmazsam artıracam birazda zumba yapayım diyorum
Kaptanım kendi adıma konuşmam gerekirse ben sana tamamen katılıyorum tabiki eşlerin ailesine düşkün olması çok normal ama ailelerin bunu kötüye kullanması üzücü. Ben kendi ailem gibi gördüm eşimin ailesini kandillerde anne veya babalar gününde açıp önce onların gününü kutladım ama çok yıpratıldım çok ezildim yine de saygısızlık etmedim eşim ailesiyle tartışsa tuttum elini ben götürdüm alttan Al onlar ailen dedim hep iyi telkinde bulundum ama işte karşıdaki insan kötü olunca elden bişey gelmiyor.söylediklerin çok doğru ama herşey o kadar güzel gitmiyor çoğunlukla.Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsınKayınvalide, eş, gelin konularınızı üzülerek okuyorum.. hepiniz anne ve kayınvalide adayısınız.. ön yargılar silinmedikçe, anne evlat olmak istenmedikçe sorunlarınızı çözemezsiniz.
Anne evlat olmayı istemek karşılıklı olmalıdır, tek taraflı ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız.
Evladın anneye düşkünlüğü ya da annenin evladına düşkünlüğü çok normal değil mi? yoksa sizler evladınıza, evladınız da size düşkün değil mi? kendi anne babalarınıza düşkün değil misiniz? değilseniz sorun var demektir.
Herkes yerini konumunu bildiği sürece sorun olmaz..
bir insan aynı anda en çok annesini, en çok evladını, en çok eşini sevebilir vb. çünkü hepsinin sevgisi çoktur ve farklı boyutlardadır. Hiçbiri istese de bir diğerinin sevgisini azaltamaz ya da arttıramaz. Her sevgi biriciktir..
Gifi nereye yükleyimGif yükleyince hareketli oluyor
Ben de düşünmemiştim kilomu verip giderim dediydim sonra da kovsanız gitmem deyip kaptan yardımcısı oldum
Eklerim ben yeter ki kilo vermek iste
Hazirana kadar fit ol yeter
Çuvaldızı kendine batırmayanlar başkalarına batırırlar
Iyi akşamlar, napıyorsunuz
Sabah camide hatim duası yaptık, geldim biraz ev işi ve çocuklara makarna yapıp bi arkadaşa gittim. 5 tencere sarma sardık. Eve geldim, yemeğimi yedim, mutfağı topladım, koltuğa uzandımBir zamanlar çukurova dizisi var ona bakıyorum canım sen ne yapıyorsun
Sabah camide hatim duası yaptık, geldim biraz ev işi ve çocuklara makarna yapıp bi arkadaşa gittim. 5 tencere sarma sardık. Eve geldim, yemeğimi yedim, mutfağı topladım, koltuğa uzandım
O yokken kendimi yırtarcasına ağladığım zamna adam ne var sanki mutlusın işte diyo görmüyo ne kadar canımın yandığını19 yıllık evli biri olarak naçizane tavsiyem sakın annen bunu yapmıştı,sen bunu yapmıştın polemiğine girme.Rahatsız olduğun şeyleri onun görmesini sağla.Kayınvalidene bişey söyleme sen a desen o z diye yetiştirir eşine.Sen eşine ilgisiz duyarsız davrandıkça o zaten sana yaklaşmaya çalışır.Bazen umursamadığını hissettirmek karşı tarafı daha çok yola sokabiliyor.
Doğru ablacım. Peki eş kişisi annesi hatalısa bile de eşinin üzerine yürür mü bu mu sevgi şimdi. Ben biliyorum eşim beni sevse zaten kayınvalidem ne yapabikir kiKayınvalide, eş, gelin konularınızı üzülerek okuyorum.. hepiniz anne ve kayınvalide adayısınız.. ön yargılar silinmedikçe, anne evlat olmak istenmedikçe sorunlarınızı çözemezsiniz.
Anne evlat olmayı istemek karşılıklı olmalıdır, tek taraflı ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız.
Evladın anneye düşkünlüğü ya da annenin evladına düşkünlüğü çok normal değil mi? yoksa sizler evladınıza, evladınız da size düşkün değil mi? kendi anne babalarınıza düşkün değil misiniz? değilseniz sorun var demektir.
Herkes yerini konumunu bildiği sürece sorun olmaz..
bir insan aynı anda en çok annesini, en çok evladını, en çok eşini sevebilir vb. çünkü hepsinin sevgisi çoktur ve farklı boyutlardadır. Hiçbiri istese de bir diğerinin sevgisini azaltamaz ya da arttıramaz. Her sevgi biriciktir..
Seni var ya en iyi ven anlarım. Ben onun yüzünden karnımdaki sapasağlam 4 aylık bebeğimi kaybettim. Bu konuları aklıma getirdikçe o günlere döndüğüm için sessiz kalmayı tercih ediyorum ama inan yanına kar kalmıyor biraz sabır. Hayatını kaybetti bir anda o kişi.. Şimdi daha iyiyiz tabi eşimle.bu dünyada olmasa da ahirette alırsın hakkını. Bu konuyla ilgili de tek kelime yazmayacağım arkadaşlar lütfen sormayınDoğru ablacım. Peki eş kişisi annesi hatalısa bile de eşinin üzerine yürür mü bu mu sevgi şimdi. Ben biliyorum eşim beni sevse zaten kayınvalidem ne yapabikir ki
Aynen dün tatildi burdaydı herkes bugün değildi bi de herkes yoruldu mu ne yaptı
takım sessizleşince de bakıp geçiyorsun ister istemez.Aynen yazmak istemeyen gene yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?