Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamlar
Öncelikle menü bildireyim dünki
Kahvaltı
Çavdar ekmek beyaz peynirli tost,zeytin,yeşillik,ceviz,kayısı
Öğlen
Yulaflı,kuru erikli yoğurt
Akşam
Nohut,2 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
Su
2 lt kadar
Spor
40 dk pilates

Kayınvalide, eş, gelin konularınızı üzülerek okuyorum.. hepiniz anne ve kayınvalide adayısınız.. ön yargılar silinmedikçe, anne evlat olmak istenmedikçe sorunlarınızı çözemezsiniz.

Anne evlat olmayı istemek karşılıklı olmalıdır, tek taraflı ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız.

Evladın anneye düşkünlüğü ya da annenin evladına düşkünlüğü çok normal değil mi? yoksa sizler evladınıza, evladınız da size düşkün değil mi? kendi anne babalarınıza düşkün değil misiniz? değilseniz sorun var demektir.

Herkes yerini konumunu bildiği sürece sorun olmaz..
bir insan aynı anda en çok annesini, en çok evladını, en çok eşini sevebilir vb. çünkü hepsinin sevgisi çoktur ve farklı boyutlardadır. Hiçbiri istese de bir diğerinin sevgisini azaltamaz ya da arttıramaz. Her sevgi biriciktir..

1.5 tamam benim de
Şuan kadar sadece 1 dilim baklava yedim ki onu da 4.kattaki odama müdürüm getirip ikram etti almasap çok ayıp olurdu.

Sabah normaş kahvaltı yaptım öğlen ananaslı cacık ile geliştirdim. Arada az çiğ badem yedim. Akşama tavuk suyu çorba ve tavuklu salata Düşünüyoruz.

Kaptanım kendi adıma konuşmam gerekirse ben sana tamamen katılıyorum tabiki eşlerin ailesine düşkün olması çok normal ama ailelerin bunu kötüye kullanması üzücü. Ben kendi ailem gibi gördüm eşimin ailesini kandillerde anne veya babalar gününde açıp önce onların gününü kutladım ama çok yıpratıldım çok ezildim yine de saygısızlık etmedim eşim ailesiyle tartışsa tuttum elini ben götürdüm alttan Al onlar ailen dedim hep iyi telkinde bulundum ama işte karşıdaki insan kötü olunca elden bişey gelmiyor.söylediklerin çok doğru ama herşey o kadar güzel gitmiyor çoğunlukla.Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın

Gifi nereye yükleyim

Iyi aksamlar

Menu bildirimi yapayim Wydra

Sabah
2 yumurtadan omlet, ceri domates biber, light beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmegi , yesil cay

Ara
Turk kahvesi

Oglen
Somonlu salata

Ara
Turk kahvesi

Aksam
Et kavurma, zeytinyagli fasulye, patlican salatasi, bulgur pilavi. Hepsinden az az yedim.

2 lt su, 7 bin adim suanda ama yuruyuse cikiorum 10 bin olur en az.

Bir zamanlar çukurova dizisi var ona bakıyorum canım sen ne yapıyorsun
Sabah camide hatim duası yaptık, geldim biraz ev işi ve çocuklara makarna yapıp bi arkadaşa gittim. 5 tencere sarma sardık. Eve geldim, yemeğimi yedim, mutfağı topladım, koltuğa uzandım

İyi akşamlar kızlar.bıgün eşimle nöbet çıkışıydık kahvaltıya gittik planım bu değildi ama gideceğimiz yere yğrüyerek gşdip geldik 2 saat açıkhavada yürüdük sonrasında 45 dk pilates yaptım telafi ettim
Sabah: peynir, zeytin, domates, salatalık,1/2 gözleme,1/2 sıkma,sucuklu yumurta
Ara: latte,1 kaşık şeklinde bitter
Ara: portakal
2lt su,2 saat tempolu yürüyüş,45 dk pilates @ wydra moni

Selammm
Menüm
Sabah 10.00
.....
1 tabak şehriye çorbası
Birkaç zeytin
5 kaşık pilav ay tadına bakayım derken fazla kaçtı
.........
Öğle. 13.00
Az mısır küçük kasenin yarısı kadar
.....
Saat 15.00
1 un kurabiyesi
....
Akşam 17.00
Fasulye kavurması 1 tabak
....
Su : 2.4
Spor: 15 dk yürüyüş
15 dk parktaki aletler
40 dk evde egzersiz.
Yarındam itibaren inşallah oglandan bağımsız bir menü hazırlayacağım. İnşallah patates,ekmek,makarna,pilav,hamur son raddesine kadar azaltacağım bakalıö birdahaki cumaya kaç kg gidecek. Bu hafta fazla eksi beklemiyorum hala regl bekliyorum taş gibiyim bakalım sabah belli olur anacım

O yokken kendimi yırtarcasına ağladığım zamna adam ne var sanki mutlusın işte diyo görmüyo ne kadar canımın yandığını

Doğru ablacım. Peki eş kişisi annesi hatalısa bile de eşinin üzerine yürür mü bu mu sevgi şimdi. Ben biliyorum eşim beni sevse zaten kayınvalidem ne yapabikir ki

Doğru ablacım. Peki eş kişisi annesi hatalısa bile de eşinin üzerine yürür mü bu mu sevgi şimdi. Ben biliyorum eşim beni sevse zaten kayınvalidem ne yapabikir ki
Seni var ya en iyi ven anlarım. Ben onun yüzünden karnımdaki sapasağlam 4 aylık bebeğimi kaybettim. Bu konuları aklıma getirdikçe o günlere döndüğüm için sessiz kalmayı tercih ediyorum ama inan yanına kar kalmıyor biraz sabır. Hayatını kaybetti bir anda o kişi.. Şimdi daha iyiyiz tabi eşimle.bu dünyada olmasa da ahirette alırsın hakkını. Bu konuyla ilgili de tek kelime yazmayacağım arkadaşlar lütfen sormayın

Aynen dün tatildi burdaydı herkes bugün değildi bi de herkes yoruldu mu ne yaptı

Aynen yazmak istemeyen gene yazmıyor
takım sessizleşince de bakıp geçiyorsun ister istemez.
ben zaten bir süredir bıraktım. o yüzden de yazmıyorum. şu an regl var. geçsin ben de artık kesin başlayayım. bir türlü toparlayamadım. mutsuz olunca da gelinmiyor buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…