Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

seninki sorunluymuş. hiç mi insafı yoktu doğum sancısı tutan eşe -ki o evladını dünyaya getirecek- kalkıp anneme çay koy diyor o işte anne sevgisi saygısı olmuyor maalesef. adam olup olmama sorunu o. hele ki bir şiddet uyguluyorsa Allah ıslah etsin.

geçmiş olsun canım sana da.

Ölürüm sana

Annesiyle yüzleştik bugün benim bundan haberim bile yoktu dedi ben onu doldurup senin üzerine salmak değildi amacım sadece aklıma takıldı ona sordum yoksa git karına sor demedim dedi doğrudur da kaynanama güvenirim eşime güvenmiyorum ben beni yerin dibine sokan eşim oldu sürekli

anne sevgisi saygısı başkadır tabi. ama o eşle de ömür boyu geçineceksin. ortayı bulacaksın ki mutlu olasın. bunu niye düşünmezler bilmem.

anne sevgisi saygısı başkadır tabi. ama o eşle de ömür boyu geçineceksin. ortayı bulacaksın ki mutlu olasın. bunu niye düşünmezler bilmem.
Dimi? O doğurduysa benim yanımda öleceksin be adam el kızıyım diye de bu yapılır mı Allah var be hiç mi korkusu yok bunların

selamlar
kahvaltı 6zeytin
1yumurta
2ince dilim peynir
domates salatalik
1 tatlı kaşığı bal

akşam tavuk bir parça
bugün rahatsızım yattım biraz çocuk küçük olduğu için dinlenemiyorum ev kalabalık iş çok
45 dakikada yürüyüş
1.5saat ev işi

geçmiş olsun canım. menün güzel afiyet olsun. akşam az da salata olsaymış iyi olurmuş

Çok boğdum sizi de dimi
Bi de menümle boğayım
Kahvaltı
1 kase sütlaç
1 yumurta akı haşlanmış sarısını kızım yedi
Öğlen
1 kase sütlaç
Akşam
1 tabak mantı
1 kase ezogelin çorbssı
1 kase sütlaç
Su 1 lt birazzdaha fazla olabilir
Spor 1 buçuk saat yürüyüş
20 dk koşu
1 saat ev işi

Dimi? O doğurduysa benim yanımda öleceksin be adam el kızıyım diye de bu yapılır mı Allah var be hiç mi korkusu yok bunların

aslında biliyor musun kendini de mutsuz ediyor ama farkında değil. el kızı senin kahrını çekmek için evlenmiyor ki. bir de ahı var, vebali var bu işin..... bunu da düşünmüyor.

kızlar benim ikinci evliliğim evet yasanmisliklar var acı çekiyor insan olduğu yere kadar sabır sonrası kader ıslam kadını o kadar değerlikılmış iken bu okuduklarin üzdü ziyadesi ile mevla yardim etsin sabır kuzum ama unutma bu dünyada rahatlık yok müslüman a eş biter evlat başlar akraba biter sağlık sorunları başlar bu gününe şükür de tevekkeltu alallah de dua et

o sütlaçlardan birini de bana gönderseydin

bol sutlacli bir gün olmuş maaşallah ☺

Allah büyük. Allah herkese yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…