Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bana gönderin sütlaçları hehheheheh
Şaka şaka süt ürünlerinin s si bile girmedi midemizden 2.5 senedir. İlk başta sadece dondurmada çok zorlandım malum boğazıma düşkün oldupum için ama zamanla insan unutuyor tadını. Şimdi önümde yaş pasta yeseler dönüp bakmam, yasaklardan özlediğim tek ama tek şey nescafe. Onu da çay içerek ara ara türk kahvesi içerek telafi ediyorum. Şükürler olsun bugünümüze.tek derdim nescafe olsun

Neden üt ürünleri girmiyor canım alerji durumu falan mı var

İyi akşamlar
Menü bildirimi

Sabah
1 yumurta
Peynir
Marul - dereotu
Yeşilçay

Ara
Sade neskafe
1 dilim baklava

Öğle
2 dilim ananas ve yoğurt

Ara
1 avuç çiğ badem

Akşam
Tavuk çorbası
Somonlu salata

Ara
Sade filtre kahve

Su: 2lt
Spor: 8800 adım (6.3km) 100 ip atlama

Yarın nasıl olacak merak içindeyim, adet oldum bir de.

Gayet güzel bi menü bence bi tane cıstan bişey olmaz :)

Neden üt ürünleri girmiyor canım alerji durumu falan mı var
Evet kuzumun çoklu besin alerjisi var. Sadece o değil, süt ürünleri ,kırmızı et, domates ,salatalık, elma harici diğer meyveler, kuruyemişler, ayçiçek yağı harici diğer yağlar kanola fındık falan, ama olsun çok şükür bakliyat ( mercimek hariç) sebzeler ,ekmek un falan tükeyebiliyoruz değişik değişik pişiriyorum çok şükür sebze yemeklerini ayırt etmiyor hepsini yiyor minnak maşallah

Ooyy maşallah kuzuya bi süre sonra geçer umarım
Öp kuzuyu

acaba nasıl tedavi olur

Ooyy maşallah kuzuya bi süre sonra geçer umarım
Öp kuzuyu
İnşallah en geç 7 yaşından sonra geçecek .bakalım bekliyoruz. Benim kırmızı et alerjim bu yaşımda geçmedi. Onda biraz şüpheliyim ama diğerleri geçecek inşallah. Tamam öperim tabi

Kızlaaar iyi geceler çok fenayım bugün anlamdaydım sabah kahvaltıdan sonra yeğenimin 23 Nisa’n gösterisine gittik sonra ablama geçtik öğleni de iyi atlattım ama ondan sonra kantarın Topuz’u kaçtı ne bulduysam yedim ve puan çok fenayım midem başım ay o kadar kötüyüm ki maden suyu içip hemen yatacağım ıyhhh midem küçülmüş sanırım çok abartınca böyle oldum neyse ben başka bişey demeye geldim internetimiz yine sorun çıkardı ve benim paketim bitmek üzere internetimiz düzenleme kadar birkaç gün gelemeyebilirim beni merak etmeyin hee çok öpüyorum hepinizi geleceğim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…