Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İnşallah en geç 7 yaşından sonra geçecek .bakalım bekliyoruz. Benim kırmızı et alerjim bu yaşımda geçmedi. Onda biraz şüpheliyim ama diğerleri geçecek inşallah. Tamam öperim tabi
Çok geçmiş olsun canım ya alerjik çocuk annesi olmak Emin’im çok zordur Rabbim acil şifalar versin meleğime

acaba nasıl tedavi olur
Tedavisi yok zamanla geçecek inşallah bakalım. Atak olunca, kaşıntı falan, şurup veriyoruz. O da ara ara işte . atak da sıcakta oluyor genelde , sıcak havayı hiç sevmiyor teni.şu an bile cam hafif açık ,yazın da klimalı uyuyor :)

Allah şifa versin.

Cansin sen nasilsin fatmam

O zaman sende hoşgeldin canım artık vazgeçmek yok kaçamak yok kendi sağlığımız için kendimiz için sağlıklı beslenmeye ve sağlıklı bir hayata merhaba diyelim

Evettt canım inşallah daha önce yaptık yine yapariz
Cansin sen nasilsin fatmam

İyiyim canım gel artık zayiflayalim inşallah canım araya bir iki yarış atar birbirimizi takip eder zayiflariz motive olunca nelere yapacağını biliyorum tekk isteyelim canım seni burda görmeyi çok istiyorum pilini pirtni topla yuvaya dön hem zayifla hem arkadaslarinida zayiflat örneğin fatmayi

Tamam canim bize gaz veren yok madem. Biz birbirimizi motive edelim sara_28 de yeni baslamis. Beraber devam edelim ins.
vorones kuzu nerelerdesin gel hele

canım bugün anca girebildim. iş güç bitmiyor inan ofis taşınma işi hala bitmedi yeni ofiste dosyalarla boğuştum dün 6 buçuğa kadar.. akşamda kvalidemin evi bitmek üzere, o yüzden evine temizliğe gittim 1 buçukta eve geldik.. sen nasılsın bakalım

Günaydın

iki günlük menü vericem Wydra

çarşamba
sabah
1 tane ev yapımı poğaça

öğlen
1 tane ev yapımı poğaça

akşam
beyaz lahana salatası 1 tabak
3 kaşık patates yemeği
5 kaşık bulgur pilavı
10 tane sivri biber turşusu

2 litre su
1 saat yürüyüş

dün (perşembe)
sabah
yok

öğle
tavuklu sezar salata

akşam
yarım pide
salata
yarım ayran

2 litre su
temizlik saati vericem valla
akşam 5 saat temizlik hemde inşaat temizliği sayın bence bunu da

tartıldım kızlar..
şöyle ki; uyandım, çok tuvaletim vardı ama dedim bi böyle tartılayım.. tartıya çıktım yatağın yanında hemen.

58.4 geldim. bi daha tartıldım 58.4

sonra tuvalete gittim geldim, bi heves tabi bende.. çünkü 58 i görürüm dedim, kaç gelsem iyi?

58.9

tartıya su koydum ölçtüm, doğru ölçüyor. benim vücudum kafayı yemiş bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…