- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Çok geçmiş olsun canım ya alerjik çocuk annesi olmak Emin’im çok zordur Rabbim acil şifalar versin meleğimeİnşallah en geç 7 yaşından sonra geçecek .bakalım bekliyoruz. Benim kırmızı et alerjim bu yaşımda geçmedi. Onda biraz şüpheliyim ama diğerleri geçecek inşallah. Tamam öperim tabi
Tedavisi yok zamanla geçecek inşallah bakalım. Atak olunca, kaşıntı falan, şurup veriyoruz. O da ara ara işte . atak da sıcakta oluyor genelde , sıcak havayı hiç sevmiyor teni.şu an bile cam hafif açık ,yazın da klimalı uyuyor :)acaba nasıl tedavi olur
Amin çok teşekkürlerrrÇok geçmiş olsun canım ya alerjik çocuk annesi olmak Emin’im çok zordur Rabbim acil şifalar versin meleğime ❤
Tedavisi yok zamanla geçecek inşallah bakalım. Atak olunca, kaşıntı falan, şurup veriyoruz. O da ara ara işte . atak da sıcakta oluyor genelde , sıcak havayı hiç sevmiyor teni.şu an bile cam hafif açık ,yazın da klimalı uyuyor :)
Cansin senCanım Rabbim ailenize huzur versin bizimde acizane 20 yıllık bir evli olarak sabır yıllar geçince düzelecek tır inşallah
Seni unutmak mumkunmu
Canım bende bugün başladım
Tekrar döndüm canım inşallah uzun bir süre burdayım bı zahmet listeye ekler misin tekrar özür dilerim habersiz gittiğim emeğine saygısızlık ettiğim için hayırlı geceler
Fulyacim nasilsin. Nasil gidiyor diyet isleri.Allah şifa versin.
O zaman sende hoşgeldin canım artık vazgeçmek yok kaçamak yok kendi sağlığımız için kendimiz için sağlıklı beslenmeye ve sağlıklı bir hayata merhaba diyelim
Cansin sennasilsin fatmam
Tamam canim bize gaz veren yok madem. Biz birbirimizi motive edelimEvettt canım inşallah daha önce yaptık yine yapariz
İyiyim canım gel artık zayiflayalim inşallah canım araya bir iki yarış atar birbirimizi takip eder zayiflariz motive olunca nelere yapacağını biliyorum tekk isteyelim canım seni burda görmeyi çok istiyorum pilini pirtni topla yuvaya dön hem zayifla hem arkadaslarinida zayiflat örneğin fatmayi
Profil resmi değiştir deyince resim yükle diyor ya oraya git yükle ve kaydet de hareketli oluyorGifi nereye yükleyim
Burda topla moralinitakım sessizleşince de bakıp geçiyorsun ister istemez.
ben zaten bir süredir bıraktım. o yüzden de yazmıyorum. şu an regl var. geçsin ben de artık kesin başlayayım. bir türlü toparlayamadım. mutsuz olunca da gelinmiyor buralara
yine yanlış gitti 77.300günaydın
seçen hafta 78.300
pazartesi 78
bugün 77.3000
fark -1
canım bugün anca girebildim. iş güç bitmiyor inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?