Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydınlar hanımlar, ne güzel bol bol konuşulmuş dün. Kayınvalideme vakit ayırmam gerekti akşam ben 10da işten gelince beraber oturup konuşmayı çok seviyor. Kıramadım bende dün o yüzden katılamadım.

Lonely single girl Allah şifa versin canım tez zamanda atlatır inşallah yavrun. Tatlarını o bilmediği için çok farkında değildir, 7 yaşta iyi bi yaş inşallah zamanla geçer

Rabbim tez zamanda şifa versin canım

Amin canım inşallah

Merhabalar :)

Hamurisi yiyerek kilo verebiliyormusunuz yada koruyabiliyormusunuz merak ettim.
Aktifsiniz diye belkide ben yesem kilolari geri alirimda..

Tamam canim bize gaz veren yok madem. Biz birbirimizi motive edelim @sara_28 de yeni baslamis. Beraber devam edelim ins.
vorones kuzu nerelerdesin gel hele
Yavrum kopuyom ben arada ya. Yani menu yazmayinca artık rahatsz hissetmemeye basladim. Şu ara aslında güZEL gidio diyetim de. Spor da. 59 da kaldım işte gitmio yiyim hemen 60 olyui

Merhabalar :)

Hamurisi yiyerek kilo verebiliyormusunuz yada koruyabiliyormusunuz merak ettim.
Aktifsiniz diye belkide ben yesem kilolari geri alirimda..
kilo veremiyorum aynı kiloda sayıyyrm 3 haftadır falan ama hayatımda gerçekten bi düzen yok su an o yüzdne oluyor bunlar

Gunaydin kizlar,

Cok mutlu bir gun

Gecen hafta: 76.4
Bugun: 75
Fark: 1.4 kg

Annemlerde kaldim bugun onlarin tartisi yag oraninida gosteriyor yuzde 24.9 cikti baktim iyi bi aralik gibi duruyor sizin bilginiz var mi?
Çok güzel bi fark tebrikler . Yaz gelmeden gider senin kilolar bu hızla

kilo veremiyorum aynı kiloda sayıyyrm 3 haftadır falan ama hayatımda gerçekten bi düzen yok su an o yüzdne oluyor bunlar

Pogaca yemissiniz iki ogundede :) aslinda sagliksiz bide yagli karbonhidratli baya ondan sizde biliyosunuz zaten. Duzene oturunca vermeye devam edersiniz kesin

Kilo almadan dön kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…