- 28 Haziran 2014
- 709
- 1.933
- 313
Rabbim tez zamanda şifa versin canımTedavisi yok zamanla geçecek inşallah bakalım. Atak olunca, kaşıntı falan, şurup veriyoruz. O da ara ara işte . atak da sıcakta oluyor genelde , sıcak havayı hiç sevmiyor teni.şu an bile cam hafif açık ,yazın da klimalı uyuyor :)
Amin canım inşallahGünaydınlar hanımlar, ne güzel bol bol konuşulmuş dün. Kayınvalideme vakit ayırmam gerekti akşam ben 10da işten gelince beraber oturup konuşmayı çok seviyor. Kıramadım bende dün o yüzden katılamadım.
Lonely single girl Allah şifa versin canım tez zamanda atlatır inşallah yavrun. Tatlarını o bilmediği için çok farkında değildir, 7 yaşta iyi bi yaş inşallah zamanla geçer
Amin inşallahRabbim tez zamanda şifa versin canım
Günaydın
iki günlük menü vericem @Wydra
çarşamba
sabah
1 tane ev yapımı poğaça
öğlen
1 tane ev yapımı poğaça
akşam
beyaz lahana salatası 1 tabak
3 kaşık patates yemeği
5 kaşık bulgur pilavı
10 tane sivri biber turşusu
2 litre su
1 saat yürüyüş
dün (perşembe)
sabah
yok
öğle
tavuklu sezar salata
akşam
yarım pide
salata
yarım ayran
2 litre su
temizlik saati vericem valla
akşam 5 saat temizlik hemde inşaat temizliği sayın bence bunu da
Yavrum kopuyom ben arada ya. Yani menu yazmayinca artık rahatsz hissetmemeye basladim. Şu ara aslında güZEL gidio diyetim de. Spor da. 59 da kaldım işte gitmio yiyim hemen 60 olyui
Ay gelemedim oğlan hastaydi. Bi de koptum gibi ya. Sen bi ban yedin derken öyle gittiik
kilo veremiyorum aynı kiloda sayıyyrm 3 haftadır falanMerhabalar :)
Hamurisi yiyerek kilo verebiliyormusunuz yada koruyabiliyormusunuz merak ettim.
Aktifsiniz diye belkide ben yesem kilolari geri alirimda..
Gecen haftaki listeyi bulamiyorm . Kaç bildirm yaptım. Acaba
Sen sabit gelmezdin ya. Napdin bacu
Çok güzel bi fark tebrikler . Yaz gelmeden gider senin kilolar bu hızlaGunaydin kizlar,
Cok mutlu bir gun
Gecen hafta: 76.4
Bugun: 75
Fark: 1.4 kg
Annemlerde kaldim bugun onlarin tartisi yag oraninida gosteriyor yuzde 24.9 cikti baktim iyi bi aralik gibi duruyor sizin bilginiz var mi?
kilo veremiyorum aynı kiloda sayıyyrm 3 haftadır falanama hayatımda gerçekten bi düzen yok su an o yüzdne oluyor bunlar
Kilo almadan dön kizKızlaaar iyi geceler çok fenayım bugün anlamdaydım sabah kahvaltıdan sonra yeğenimin 23 Nisa’n gösterisine gittik sonra ablama geçtik öğleni de iyi atlattım ama ondan sonra kantarın Topuz’u kaçtı ne bulduysam yedim ve puan çok fenayım midem başım ay o kadar kötüyüm ki maden suyu içip hemen yatacağım ıyhhhmidem küçülmüş sanırım çok abartınca böyle oldum neyse ben başka bişey demeye geldim internetimiz yine sorun çıkardı ve benim paketim bitmek üzere internetimiz düzenleme kadar birkaç gün gelemeyebilirim beni merak etmeyin hee çok öpüyorum hepinizi geleceğim yine ❤
Çok güzel bi fark tebrikler . Yaz gelmeden gider senin kilolar bu hızla
Boyun uzun o zaman . Hadi inşallahCok tesekkurler, gecen hafta sabit kalmisti bu hafta hizlandi, 68-70 kilo arasina dusmek istiyorum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?