Bu hafta yapamadım canım.haftaya daha güzel olur inşallahSen sabit gelmezdin ya. Napdin bacu
Hayırlı cumalarevet haklısın insan diyetten kopunca yazmak istemiyor. ben okusam bile yazmadım. içimden gelmedi.
valla ben de son haftalarda yiyorum. son verdiğim 4,5 kiloyu 5-5,5 olarak geri aldım. şimdide regl öncesiyim. ama dur demem gerek artık. motive olamıyorum. sen,aeben @yasom7272 @Aylin42Konya @ozlemkartal @obezzto ve adını yazamadığım diğer arkadaşlar hepsi gelse. yeni arkadaşlar da var. hepimiz bir oluruz.
İyiym kuzum Allah kokaylık versn sana dacanım bugün anca girebildim. iş güç bitmiyor inanofis taşınma işi hala bitmedi yeni ofiste dosyalarla boğuştum dün 6 buçuğa kadar.. akşamda kvalidemin evi bitmek üzere, o yüzden evine temizliğe gittim 1 buçukta eve geldik.. sen nasılsın bakalım
Canım bu cuma ile pazartesi fatkı mııGunaydin kizlar,
Cok mutlu bir gun
Gecen hafta: 76.4
Bugun: 75
Fark: 1.4 kg
Annemlerde kaldim bugun onlarin tartisi yag oraninida gosteriyor yuzde 24.9 cikti baktim iyi bi aralik gibi duruyor sizin bilginiz var mi?
Hayırlı cumalar
Fulyacım aynen yazdıgın gibi kopunca kopuyor insan. Tabi diyet yapmamanın etkisi büyük ha birde sitenin bu yeni hali bana o kadar yabancıki
Ramazandan sonra başkamayı düşünüyorum inş yoksa aldım başımı gittim durum dena .
İnşallah herkesler iyidir
Saracım annen inşallah daha iyi olmuştur.
Boyun uzun o zaman . Hadi inşallah
Canım bu cuma ile pazartesi fatkı mıı
Kız yazdıktan sonra fark ettim ben bugünü pazartesi sanıyorum ya pff ondan şaşırdım yaniHayir gecen cuma ve bu cuma farki :) tam 1 hafta yani
Evet en azından almadan kurtulursam şu dönemden gerisi de gelcek inşallahPogaca yemissiniz iki ogundede :) aslinda sagliksiz bide yagli karbonhidratli baya ondan sizde biliyosunuz zaten. Duzene oturunca vermeye devam edersiniz kesin
sağol canım benimmİyiym kuzum Allah kokaylık versn sana da
Kız yazdıktan sonra fark ettim ben bugünü pazartesi sanıyorum ya pff ondan şaşırdım yani
Aynen hiç anlamadımHafta cabuk gecti banada
Tartıda sabit görünce gelip söylemek istedim sizeeKilo almadan dön kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?