- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Menunde sporunda süper canım kutlarım
Teşekkür ederimmAfiyet olsun canım bı durumun ekmeği gözüme çarptı güzel menü canim
Afiyet olsun canım bugünlerde çorba mi verdi diyetisyen in güzel menu
Ay inan bende aynı şeyi düşünüyordum acaba 2 olup menü takip ve yarış yapsak diye ben uyarım canimArkadaşlar yine kapışalım mııı
He he bu alinti ne zaman kaldiysa vero ne ara yarisa basladik bizAnnaa buradan gördüm. .Antepia27 abla beni desteklemiyor. Neyse sarayca. Göstercem sanà gününü
Sagol canim. Bende aynen sen gibi iki ileri bir geri gidip geliyorum.valla gitmiyor bir yere kuzum son 1,5 aydır fenayım. verdiğimi geri aldım +1 olarak hem de.
sen nasılsın? neler yapıyorsun?
Sarayca nerdesin kuzum hadi başlamadı mı daha
Hdi o zaman yarın başlayalımAy inan bende aynı şeyi düşünüyordum acaba 2 olup menü takip ve yarış yapsak diye ben uyarım canim
Arkadaşlar yine kapışalım mııı
He he bu alinti ne zaman kaldiysa vero ne ara yarisa basladik biz
Sagol canim. Bende aynen sen gibi iki ileri bir geri gidip geliyorum.
Canim bu gun kizimin gosterisi vardi tartilmayi dahi unuttum sabah evden cikarken hatırladım ama kiyafet var su ictim. Hic tartilip moral bozmayayım dedim. Sen kilo bildirdin mi.
Hdi o zaman yarın başlayalım
Yaşın kaç önce ona göre hitap edeyim bem de özlem bu arada 27 yaşındayımCanım kilomu biliyorum hiç bildirmeye yım
Takımdan atarlar beni
Aaa tamam canım biz yarışıp birbirimizi bu hafta takip edelim gözüm üzerinde canım adım Fatma ismimi kullanabilirsin her türlü satasmak takılmak serbest
Ben varım.Arkadaşlar yine kapışalım mııı
Abla diyebilirsinYaşın kaç önce ona göre hitap edeyim bem de özlem bu arada 27 yaşındayım
Yaşın kaç önce ona göre hitap edeyim bem de özlem bu arada 27 yaşındayım
Oyy taamam ablamCanım küçüğüm daha
47
İstediğin gibi hitap edersin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?