Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın hanımlar.cumaları bizde geleneksel dışarı çıkma günü oldu dğnkü menüm Wydra moni
Sabah: haşl yumurta,yulaflı krep, zeytin, domates,peynir
Öğle: çorba,1 biber dolması,yoğurt
Ara: portakal
Akşam: 2dlm balık,kalamar 2 adet,1 adet karides,salata,2dlm tb ekmek,yoğurtlu mezelerden 2 kaşık. 3 çatal revani
2 lt su,30 dk tempolu yürüyüş,15 dk koşu

Bu önceki anlatımlarına göre iyi bi menü

Günaydınlar

Güne hafif bir başlangıç yaptım kendimce
Kahvaltıda 1 dilim ananas, 5 çiğ badem, peynir yedim. 🖐

Kahvaltı günün en önemli öğünüdür onu geçiştirerek kilo veremediğin gibi günün ilerleyen saatlerinde kan şekerinde oynamalar yapıp kalorili şeyler yemeye yönelerek kilo alırsın bunun olmaması için imkanlar dahilinde kahvaltıda haşlanmış bir adet yumurta yenmeli peynir zeytin domates salatalık ve yeşilliklerle desteklenmeli ki bedenimiz hem güne sağlıklı başlayacak enerjiyi bulsun hem çabuk acıktırmasın hemde metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeyi kolaylaştırsın

Çiğ bademi ara öğün yaparsan yanında bir fincan sade türk kahvesi yada kremasız şekersiz nescafeyle hem tok kalırsın hemde yağ yakarsın

Ayrıca kahvaltıda ananas iyi fikir ananas ödem attırır ancak yanında bir bardak kefir yada süt içersen ödem attırdığı gibi yağ yakmasınıda sağlarsın

Ne kadar faydalı bilgiler, teşekkür ederim paylaştığın için.

Yumurtayı
her kahvaltıda 2 tane yiyorum normalde ama bugün evde kalmadığını farkettim
Eşim birazdan gelecek işten alışveriş için onu bekliyoruz.

Benimki de pazara gitti

Hanımlaar hanımın laaaaarr nerdesiniz
Kız ben sizi çok özlüyom he
Birbirimizi tanımıyoruz ama ne güxel muhabbetler ediyoruz

Ayy oğluşum geldi Kıbrıs'ta ona börek poğaça yaptım katmer aldım ama burası ve seninle yarisimiz frenledi bı nohut yedim biraz
Dünkü çocuğa yenilememmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…