- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Bu önceki anlatımlarına göre iyi bi menüGünaydın. Menğmü paylaşamadım hemen yazayım.
Sabah 10.00
9-10patates kızartması
Salata
Çay
....
Öğle 13.00
2 kase kuru fasulye
...
Akşam 17.00
2 tabak şehriye çorbası
1 baş soğan :)
Su:3 litre
Spor : 15 dk yürüyüş
23 dk parktaki spor aletleri
Küçük ablaCanım küçüğüm daha
47
İstediğin gibi hitap edersin kuzum
Hayırlı sabahlar
Yarından sonra biraz dinleneceğim inşallah
Küçük abla
Bu muhabbet hoşuma gidiyor
Günaydınlar
Güne hafif bir başlangıç yaptım kendimce
Kahvaltıda 1 dilim ananas, 5 çiğ badem, peynir yedim. 🖐
Ben de kahvaltıda iki koca haşlanmış yumurta yedimm protein patlaması yaşıyorum :)
Asütlaç var miss gibi hehe onu yerimmAfiyet olsun ozlemciim
Biraz karbon pasta börek yeseydin
Ne kadar faydalı bilgiler, teşekkür ederim paylaştığın için.Kahvaltı günün en önemli öğünüdür onu geçiştirerek kilo veremediğin gibi günün ilerleyen saatlerinde kan şekerinde oynamalar yapıp kalorili şeyler yemeye yönelerek kilo alırsın bunun olmaması için imkanlar dahilinde kahvaltıda haşlanmış bir adet yumurta yenmeli peynir zeytin domates salatalık ve yeşilliklerle desteklenmeli ki bedenimiz hem güne sağlıklı başlayacak enerjiyi bulsun hem çabuk acıktırmasın hemde metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeyi kolaylaştırsın
Çiğ bademi ara öğün yaparsan yanında bir fincan sade türk kahvesi yada kremasız şekersiz nescafeyle hem tok kalırsın hemde yağ yakarsın
Ayrıca kahvaltıda ananas iyi fikir ananas ödem attırır ancak yanında bir bardak kefir yada süt içersen ödem attırdığı gibi yağ yakmasınıda sağlarsın
Benimki de pazara gittiNe kadar faydalı bilgiler, teşekkür ederim paylaştığın için.
Yumurtayı
her kahvaltıda 2 tane yiyorum normalde ama bugün evde kalmadığını farkettim
Eşim birazdan gelecek işten alışveriş için onu bekliyoruz.
Hanımlaar hanımın laaaaarr nerdesiniz
Kız ben sizi çok özlüyom he
Birbirimizi tanımıyoruz ama ne güxel muhabbetler ediyoruz
Haha yrnersem naparsın acabaAyy oğluşum geldi Kıbrıs'ta ona börek poğaça yaptım katmer aldım ama burası ve seninle yarisimiz frenledi bı nohut yedim biraz
Dünkü çocuğa yenilememmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?