Ayy oğluşum geldi Kıbrıs'ta ona börek poğaça yaptım katmer aldım ama burası ve seninle yarisimiz frenledi bı nohut yedim biraz
Dünkü çocuğa yenilememmmm
Haha yrnersem naparsın acaba
Gözün aydın canım oğluşuna börekler çörekler yap tabi ama sen yeme
Dinlen bence de sen bunu hakettinHayırlı sabahlar
Yarından sonra biraz dinleneceğim inşallah
Gözünüz aydın,aman dikkat onu besleyim derken kaçırmayın ipin ucunuAyy oğluşum geldi Kıbrıs'ta ona börek poğaça yaptım katmer aldım ama burası ve seninle yarisimiz frenledi bı nohut yedim biraz
Dünkü çocuğa yenilememmmm
Yaaa tabi küçüğüm hayal kurmak bedava
Teşekkürler canım yok canım yemiycem klipten iznede oğlanlar gelince çıktım onlara yaptiklarimdan yiye yiye nerelere geldim
Saram geçen yıl takıma ilk geldiğinde 100 üstü idin maşallah bak ne kadar zayıfların ben hala al ver aynı yerdeyim inşallah senin gibi azimli olurum da ikimizde 6 rakamları goruruz
Dinlen bence de sen bunu hakettin
Benim kilo tamamen basen bölgesinde o yüzden yürüyüş koşu karışık yapıyorum .bu ara biraz daha dikkat etmeye başladım.65 i görseydim iyi olurdu .sen nasılsın? Anneciğin nasıl ?Nasılsın canım menülerine bakıyorumda çok güzel gidiyorsun
Harika menü canım.afiyet olsunMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Közlenmiş yeşil biber
Otlu peynir
Şekersiz çay
Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
İki kare bitter çikolata
Öğle
Bir kase yoğurt
Bir kase tarhana çorbası
Bir tane elma
Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Bir tabak etli taze fasulye
İki kaşık bulgur pilavı
Soğan salatası
Ara
Bir bardak sade maden suyu
Su 3 litre spor 30 dakika yürüyüş 15 dakika leslie
moni Wydra
Yaa pazarları özledim ben. Burda pazar kültürü yok marketten alıyoruz her şeyi. Haliyle tadı tuzu bir değil pazardaki organik ürünlerleBenimki de pazara gitti
Ben de özlüyorum ama buranım pazarı çok kötü gitmiyorum o yüzdenYaa pazarları özledim ben. Burda pazar kültürü yok marketten alıyoruz her şeyi. Haliyle tadı tuzu bir değil pazardaki organik ürünlerle
Gözünüz aydın,aman dikkat onu besleyim derken kaçırmayın ipin ucunu
Canım sevdiğin şeyleri yapıp yiyememek ne kadar zordur iyi bilirim ama sağlığın için buna mecbursun artık 20 li yaşlarda değiliz belli bir yaşın üstünde kilo daha büyük sıkıntı oluyor
Ben diyete ilk başladığım zamanlardaki disiplini annemin hastalığı sırasında gösteremedim o yüzden 7 - 8 kilo kadar aldım sonra 2.5 kilosunu verdim ama haftalardır yerimde sayıyorum ama kararlıyım haziran ayının sonuna kadar 70 kiloya gelecem hatta 6 lı rakamları bile ucundan görebilirim sende disiplinini ve kararlılığını bırakma bu sefer istediğin kiloya gel canım kilo çabuk alınıyor ama zor veriliyor yemek yerken bunuda düşün
Bide Fatmam günde bir iki bardak kefir içmeye çalış bağırsaklarını düzene koyarak kilo vermene yardımcı olur
Antepia27
Ablacım hayal kurmak bedava ama boynuz kulağı da geçermiş derler hadi bakem paylaş menünü de göreyim
Aa seni etiketledim görmedin miiiVay vay buyumuste ablasına meydan okurmus bu gün neleri red ettim bir bilsen
Tirsardin ablanla yarismaktan
Yaa canım menumu erken yazıyorum sonra su ek bu ek demekten utanıyorum geç paylasicam yatarken desem uykudan uyanıp yemek gibi bı alışkanlığım var dün gece gibi
Paylaşım yaparım kuzum inşallah
De hadi seni görelim sütlaç yemeyi umitmadin demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?