- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
inşallah canım. dua et bana. bu sefer başarayım artık.Ahh fulyam sende bencileyin istikrar saglayamadik yıllardır hadi kuzum bu sefer inşallah senide. 6 rakamlarda görelim sen söyle havalı diyet menüleri den yap yine
yapabilirsin. gramafon kağıtları falan. nete yaz arat canım. ayrıca youtube a bak. bulursun. balonlar....Hanımlar size bi soru
Ben kızımın doğum gününde süsleri kendim yapmak istiyorum
Yapabilir miyim
Neler yapabilirim
Orjinal olur mu
Kızım için güzel bi anı bırakmak istiyorum
Demi
yapabilirsin. gramafon kağıtları falan. nete yaz arat canım. ayrıca youtube a bak. bulursun.
Menüm
Wydra Antepia27
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık biber
1 yk kadar labne
Ara
1 tane kemalpaşa (bu fatma abla yüzünden oldu
1 kaşık da sütlaç
Akşam
2 kaşık mantı
3 kaşık kısır
2 kurabiye
2 saat yürüyüş
1.5 saat ev işi
Su 1.5 lt
Çok kaçamaklı olmuş demi
Benim kilo tamamen basen bölgesinde o yüzden yürüyüş koşu karışık yapıyorum .bu ara biraz daha dikkat etmeye başladım.65 i görseydim iyi olurdu .sen nasılsın? Anneciğin nasıl ?
Harika menü canım.afiyet olsun
İyi akşamlar kızlar.bugün sabahı es geçtim dün akşam dışarda yediğim için
Sabah: sütlü kahve,Türk kahvesi
Öğle: fırında tavuk,çok az patates,salata, yoğurt
Ara:1 greyfurt
Akşam: taze fasulye 4 kaşık, salata, yoğurt
1.5 lt su,30 dk tempolu yürüyüş,15 dk koşu,15 dk basen egzersizi,10 dk karın egzersiziWydra moni
Bugün ikimizde taze fasulye yapmışız afiyet olsun canım menün çok iyi
taze fasulyeyi ben de çok severim.
uzun zamandır sadece sağlık, kişisel gelişim ve dini kitaplar okuyordum. tabi fırsat buldukça. yoksa eski performansım yok. zaman yok, yorgunluk var çünkü. uzun zamandır bunları okurken romanları bırakmıştım. alıp okumadığım romanlar var. çok bunaldım. önceki gün evdekilerden birine başladım. kişisel gelişimle karışık tabi. daha başındayım ama iyi geldi ruhuma. devamı nasıl bilemem. şimdilik iyi gidiyordemek ki neymiş azcık roman da okumak gerekliymiş
Yapabilirsin tabi çok da güzel olur.Hanımlar size bi soru
Ben kızımın doğum gününde süsleri kendim yapmak istiyorum
Yapabilir miyim
Neler yapabilirim
Orjinal olur mu
Kızım için güzel bi anı bırakmak istiyorum
Teşekkür ederim ablacım o kaçamaklar önüme geliyo bişey olmaz az az ye diyolar ben de dayanamıyorumAyyy su menunun güzelliğine bak tam bir rakip menüsü yok yok
Tatlısı var
Sütlacı var
Kısır i var
Mantısı var
Kurabiyesi var
Yaaa bı sutlaca raziydim
Canım rakibim olarak gicikligimi yaptım şimdi takım arkadaşı olarak bakınca çok karbonlu bir gün olmuş ama miktarlarının az olması en azından iyi kendini bu miktarlarla kontrol ettiğin için kutlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?