Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hanımlar size bi soru
Ben kızımın doğum gününde süsleri kendim yapmak istiyorum
Yapabilir miyim
Neler yapabilirim
Orjinal olur mu
Kızım için güzel bi anı bırakmak istiyorum
yapabilirsin. gramafon kağıtları falan. nete yaz arat canım. ayrıca youtube a bak. bulursun. balonlar....

Ayyy su menunun güzelliğine bak tam bir rakip menüsü yok yok
Tatlısı var
Sütlacı var
Kısır i var
Mantısı var
Kurabiyesi var

Yaaa bı sutlaca raziydim

Canım rakibim olarak gicikligimi yaptım şimdi takım arkadaşı olarak bakınca çok karbonlu bir gün olmuş ama miktarlarının az olması en azından iyi kendini bu miktarlarla kontrol ettiğin için kutlarim

Benim kilo tamamen basen bölgesinde o yüzden yürüyüş koşu karışık yapıyorum .bu ara biraz daha dikkat etmeye başladım.65 i görseydim iyi olurdu .sen nasılsın? Anneciğin nasıl ?

Hmmmm o halde bölgesel spor yapmalısın canım ben iyiyim daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum annem daha iyi ama kemoterapiden sonra kas kemik ağrısı çok oluyor normali sence

Bugün ikimizde taze fasulye yapmışız afiyet olsun canım menün çok iyi

uzun zamandır sadece sağlık, kişisel gelişim ve dini kitaplar okuyordum. tabi fırsat buldukça. yoksa eski performansım yok. zaman yok, yorgunluk var çünkü. uzun zamandır bunları okurken romanları bırakmıştım. alıp okumadığım romanlar var. çok bunaldım. önceki gün evdekilerden birine başladım. kişisel gelişimle karışık tabi. daha başındayım ama iyi geldi ruhuma. devamı nasıl bilemem. şimdilik iyi gidiyor demek ki neymiş azcık roman da okumak gerekliymiş

Kitap okumak insanı iyi hissettiriyor canım hele fonda kısık sesle çalan klasik müzik eşliğinde elinin altındada şekersiz kremasız neskafe gold olacak ohhhh değmeyin keyfime

Hanımlar size bi soru
Ben kızımın doğum gününde süsleri kendim yapmak istiyorum
Yapabilir miyim
Neler yapabilirim
Orjinal olur mu
Kızım için güzel bi anı bırakmak istiyorum
Yapabilirsin tabi çok da güzel olur.
Pinterestte çok güzel şeyler oluyor. Mutlaka oraya da bakmalısın.

Teşekkür ederim ablacım o kaçamaklar önüme geliyo bişey olmaz az az ye diyolar ben de dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…