- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ayaklarımın altı zonkluyor artık, inşallah yarın salon temizlemeye gitmemde dinlenirimDinlen bence de sen bunu hakettin
Benimde basen ve bacaklar kalınBenim kilo tamamen basen bölgesinde o yüzden yürüyüş koşu karışık yapıyorum .bu ara biraz daha dikkat etmeye başladım.65 i görseydim iyi olurdu .sen nasılsın? Anneciğin nasıl ?
Ben torunun doğum gününde büyük boş çerçeveyi kendim yaptım.Hanımlar size bi soru
Ben kızımın doğum gününde süsleri kendim yapmak istiyorum
Yapabilir miyim
Neler yapabilirim
Orjinal olur mu
Kızım için güzel bi anı bırakmak istiyorum
Ben yatarken sessiz, sakın bir ortamda okurum, turkiyede balkonda, sıcak havada, araba sesleri uzaktan geliyorkende çok keyif almıştımKitap okumak insanı iyi hissettiriyor canım hele fonda kısık sesle çalan klasik müzik eşliğinde elinin altındada şekersiz kremasız neskafe gold olacak ohhhh değmeyin keyfime
Hadi hayırlısıYarın diyetisyen listesine başlıyorum cuma günü randevum var ara vermiştim en az iki kilo vermeliyim tabiki yağdan gitmeli
bakmadan ettim pardon kefir in tadi olacaktı
Asla tavsiye etmiyorum, bir sefer denedim, bırakınca başladığım yere geri döndümİsveç diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce deneyen oldu mu?
İnstagramda biraz bakındım iyi sonuçlar aldığını yazanlar olmuş. Sabahları okula giderken her zmaan doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum bu açıdan denesem mi diye düşünüyorum.
Yazlık alışveriş yapmadan önce bir beden düşmek istiyorum artık. Şuan tam ara bedendeyim hiçbir şey alamıyorum.
Mutfak alışverişini de bugüb yaptık. Diyete başlarsam yiyemem birçoğunu
Kızı verdik, nişanı da yaptık, artık uyumak istiyorum
Bi de bu kağıttan süsler var ya onlardan düşünüuorumBen torunun doğum gününde büyük boş çerçeveyi kendim yaptım.
Başka ne gibi süs düşünüyorsun
Canım onu aşırı kilolu hatta obez olanların hemen kilo verrbilmeleri için öneriyolarİsveç diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce deneyen oldu mu?
İnstagramda biraz bakındım iyi sonuçlar aldığını yazanlar olmuş. Sabahları okula giderken her zmaan doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum bu açıdan denesem mi diye düşünüyorum.
Yazlık alışveriş yapmadan önce bir beden düşmek istiyorum artık. Şuan tam ara bedendeyim hiçbir şey alamıyorum.
Mutfak alışverişini de bugüb yaptık. Diyete başlarsam yiyemem birçoğunu
Teşekkür ederim.Asla tavsiye etmiyorum, bir sefer denedim, bırakınca başladığım yere geri döndüm
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsinKızı verdik, nişanı da yaptık, artık uyumak istiyorum
Evet ameliyat olamayacak kadar kilolu olanları hızlıca zayıflatmsk için kullanılıyormuşCanım onu aşırı kilolu hatta obez olanların hemen kilo verrbilmeleri için öneriyolar
Şahsen ben doktor olsam 100 kilo altı hiç kimseye sıvı diyeti önermem
Tartıda - çıktığın bi zamanda bi önceki gün yemeğe abandığında 1 günlük yapılabilir bence
Evet.inşallah çabuk biter ktHmmmm o halde bölgesel spor yapmalısın canım ben iyiyim daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum annem daha iyi ama kemoterapiden sonra kas kemik ağrısı çok oluyor normali sence
Ben ırvın yalomun günübirlik hayatlar kitabını yeni bitirdim tavsiye ederim çok güzel.koza oteli de mükemmel bir kitap.şimdi daha önce yarım buraktığım nietzsche ağladığında yı okuyorumuzun zamandır sadece sağlık, kişisel gelişim ve dini kitaplar okuyordum. tabi fırsat buldukça. yoksa eski performansım yok. zaman yok, yorgunluk var çünkü. uzun zamandır bunları okurken romanları bırakmıştım. alıp okumadığım romanlar var. çok bunaldım. önceki gün evdekilerden birine başladım. kişisel gelişimle karışık tabi. daha başındayım ama iyi geldi ruhuma. devamı nasıl bilemem. şimdilik iyi gidiyordemek ki neymiş azcık roman da okumak gerekliymiş
bilgisayarım bozuldu yine açılmıyor günlerdir. cuma günü listeyi zar zor yaptım telefondan. 2 gündür de şifre hatası yaşıyorum şimdi halloldu.sevgili kaptanımızmoni niye gelmiyorsun? sen daha sık gelsen takım da daha hareketli olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?