Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hanımlar size bi soru
Ben kızımın doğum gününde süsleri kendim yapmak istiyorum
Yapabilir miyim
Neler yapabilirim
Orjinal olur mu
Kızım için güzel bi anı bırakmak istiyorum
Ben torunun doğum gününde büyük boş çerçeveyi kendim yaptım.
Başka ne gibi süs düşünüyorsun

Kitap okumak insanı iyi hissettiriyor canım hele fonda kısık sesle çalan klasik müzik eşliğinde elinin altındada şekersiz kremasız neskafe gold olacak ohhhh değmeyin keyfime
Ben yatarken sessiz, sakın bir ortamda okurum, turkiyede balkonda, sıcak havada, araba sesleri uzaktan geliyorkende çok keyif almıştım

Asla tavsiye etmiyorum, bir sefer denedim, bırakınca başladığım yere geri döndüm

Ben torunun doğum gününde büyük boş çerçeveyi kendim yaptım.
Başka ne gibi süs düşünüyorsun
Bi de bu kağıttan süsler var ya onlardan düşünüuorum
Kızımın resimlerini bastırıp bi resim köşesi yapmak istiyorum bi de bu kocaman rakam yazıyo ya süslü
1 yazıp onu çiçekli vs süslemek istiyorm
Balonlar zaten fiks pembe gri vs yetmez mi

Canım onu aşırı kilolu hatta obez olanların hemen kilo verrbilmeleri için öneriyolar
Şahsen ben doktor olsam 100 kilo altı hiç kimseye sıvı diyeti önermem
Tartıda - çıktığın bi zamanda bi önceki gün yemeğe abandığında 1 günlük yapılabilir bence

Asla tavsiye etmiyorum, bir sefer denedim, bırakınca başladığım yere geri döndüm
Teşekkür ederim.
Kızı verdik, nişanı da yaptık, artık uyumak istiyorum
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin
Evet ameliyat olamayacak kadar kilolu olanları hızlıca zayıflatmsk için kullanılıyormuş
Teşekkür ederim canım

Ben ırvın yalomun günübirlik hayatlar kitabını yeni bitirdim tavsiye ederim çok güzel.koza oteli de mükemmel bir kitap.şimdi daha önce yarım buraktığım nietzsche ağladığında yı okuyorum

sevgili kaptanımız moni niye gelmiyorsun? sen daha sık gelsen takım da daha hareketli olur diye düşünüyorum
bilgisayarım bozuldu yine açılmıyor günlerdir. cuma günü listeyi zar zor yaptım telefondan. 2 gündür de şifre hatası yaşıyorum şimdi halloldu.
takım bütün olmak demek, benim yoğunluğum var sa ,takımda da sizler varsınız, paylaşım motive demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…