- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Geçmiş olsun canım
Bence bi ara verebilirsin ben yürümek dışında bişey yapamıyorum belim çok ağrıyo
Yürüyüşle geçirebilirsn bikaç gün ben nerdeyse bir aydır belimden çekiyorum yaYoga yaptim esneme hareketleri hafif, belki biraz iyi gelir diye bakalim... bugun baska bisey yapmam artik durabilirsem :))iyi alistim egzersize artik hep yapmak istiyorum..
Hoşgeldinn bebişimi uyutup temizlik yapcam sonra eşim anası hep birlikte parka gitcezsütlaç candır heheheheh
onlara da bakayım canım. nietzsche ağladığında vardı ben de. yıllar önce almıştım. ama bitirmemiştim. diğer ikisine de bakayım. kafamı boşaltmam lazım az. bunun için de romanlar iyi geliyor. ayrı bir romana da başladım. onu işe gidip gelirken okuyorum. iki roman bir arada gidiyor şimdilik hadi bakalım
anladım canım. teknik sorunlar yaşamışsın. olabilir tabi. bilgisayarlar elimiz ayağımız oldu.
kaç zamandır takımda çok kişi var ama kimi diyete ara vermiş, kimi bırakmış, kimi yapıyor ama motivasyonunu kaybetmiş kimsede gelmeyince paylaşım yapmıyor, kimi tek tabanca takılıyor sayfada.... evet takım olmak demek bütün olmak demek ama şu aralar bizim takımda motivasyon kaybı görüyorum. son birkaç gündür de konuşuluyor ya. ondan dedim. kaptanlar her zaman bağlayıcı, toparlayıcıdır ondan dedim yoksa seni eleştirmek için değil
ben zaten biliyorsun 2 aydır diyet konusunda sorun yaşadım. koptum. ara ara geldim. şimdi başlıyorum.
pazartesileri tartılmadım son haftalarda. daha doğrusu sabah tartılmadım. zaten diyet yapmıyordum. çoğu zaman unuttum da tartılmayı. ondan paylaşımlar olmadı.
işim vardı evde canım. buradayım yoksa. haklısın
Yürüyüşle geçirebilirsn bikaç gün ben nerdeyse bir aydır belimden çekiyorum ya
Canım ben skolyoz hastasıyımSenin neden belin agridi peki?
Bende hafif bel fitigi baslangici vardi, doktor kilo ver demisti zaten, ayakkabida cok onemliymis bel icin, babet tarzi dumduz yada topuklu olmamasi lazimmis, ortopedik spor ayakkabilar falan iyimis...
Hoşgeldinn bebişimi uyutup temizlik yapcam sonra eşim anası hep birlikte parka gitcez
Adam annesi gelmeseydi selam vermezdi bana herhalde
Ekrandaki sağ üst köşede adına tıkla hesap detaylarına gir. Avatar resmini değiştirmek için tıkla. Dosya seç pc ya da telden gifi tıkla ve yükle bu kadarGifi nereye yükleyim
Wydra neredesin
Eve uğrayamadım hiç. Bütün bildirimleri pcden tutuyorum. Bildirimleri kaçırmayayım diye telden girmedim. Halbuki girip ilk bildirimi favorilere ekleyince gelebilirdim ancak az önce aklıma geldibakWydra pazartesi başlıyorum. bana destek olcan ona göre
Canım ben skolyoz hastasıyım
Çok ileri derece
Ondan dolayı zaten sürekli ağrır ama bu aralar felaket evde iş yapamıyorum
Çıcuğuma bakamayacak duruma geldim
İşim zor evet
senin işin zor kuzum Allah kolaylık versin.
olsun canım.Eve uğrayamadım hiç. Bütün bildirimleri pcden tutuyorum. Bildirimleri kaçırmayayım diye telden girmedim. Halbuki girip ilk bildirimi favorilere ekleyince gelebilirdim ancak az önce aklıma geldi
Bi yere gitmedim bahsetmedim burda ya kaçırmadın o yüzdenolsun canım.
neler yapıyorsun bir yere mi gitmiştin ben kaçırmışım.
Bi yere gitmedim bahsetmedim burda ya kaçırmadın o yüzden
Bilgi yarışması yapıldı ilçe çabında çocukları çalıştırdık akşamları da bi öğretmen arkadaşın evinde toplanıp çocuklara daha ne katabiliriz neler yapabiliriz tarzında toplantılar yaptık onlarda da kaldım.
Ha bilgi yarışmasını yaptık ilçede 1.olduk. Hem de öğrencilerimiz yüzümüzü kara çıkarmadılar sağolsunlar bütün sorulara doğru cevap vererek full çektiler.
Aynenverimli bir çalışma olmuş o zaman. değmiş emeklerinize ne güzel.
Bi bilgi yarışması beni bütün futbol tarihimizi ve avrupa liglerini öğrenmeye itti..Bi yere gitmedim bahsetmedim burda ya kaçırmadın o yüzden
Bilgi yarışması yapıldı ilçe çabında çocukları çalıştırdık akşamları da bi öğretmen arkadaşın evinde toplanıp çocuklara daha ne katabiliriz neler yapabiliriz tarzında toplantılar yaptık onlarda da kaldım.
Ha bilgi yarışmasını yaptık ilçede 1.olduk. Hem de öğrencilerimiz yüzümüzü kara çıkarmadılar sağolsunlar bütün sorulara doğru cevap vererek full çektiler.
Harika bravo
ortadan kaybolanları deneme listesinden çıkarttım.
@Hercai91 canım nerelerdesin takıma uğramıyorsun.
60kiloyum fulyacım lütfen pazartesi ve cuma günleri kilo bildirim saatleri içinde bildirimde bulun.
Antepia27 fatmacım aynı şekilde sende bildirim günleri kilo bildirmelisin.
@Sarayca var mısın yok musun senden hiçbir şey anlamadım.
zararlı bir diyet. kilo veren var ama uygulama bence. sabah kahvaltı yapamıyorsan sorun değil. ben bir ara yapıyordum kahvaltısız. ilk öğünümü 12.30 gibi yiyordum. yapabilirsin. böyle de güzel kilo veriliyor.İsveç diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce deneyen oldu mu?
İnstagramda biraz bakındım iyi sonuçlar aldığını yazanlar olmuş. Sabahları okula giderken her zmaan doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum bu açıdan denesem mi diye düşünüyorum.
Yazlık alışveriş yapmadan önce bir beden düşmek istiyorum artık. Şuan tam ara bedendeyim hiçbir şey alamıyorum.
Mutfak alışverişini de bugüb yaptık. Diyete başlarsam yiyemem birçoğunu
İşim zor evet
Bana boşanırsan çocuğu bırak git diyen insanların içindeyim
Allah var ahiret var hesap var diyorum başka da bişey demiyorum
Canım ben skolyoz hastasıyım
Çok ileri derece
Ondan dolayı zaten sürekli ağrır ama bu aralar felaket evde iş yapamıyorum
Çıcuğuma bakamayacak duruma geldim
Sağol kaptan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?