Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canım
Bence bi ara verebilirsin ben yürümek dışında bişey yapamıyorum belim çok ağrıyo

Yoga yaptim esneme hareketleri hafif, belki biraz iyi gelir diye bakalim... bugun baska bisey yapmam artik durabilirsem :))iyi alistim egzersize artik hep yapmak istiyorum..

Yoga yaptim esneme hareketleri hafif, belki biraz iyi gelir diye bakalim... bugun baska bisey yapmam artik durabilirsem :))iyi alistim egzersize artik hep yapmak istiyorum..
Yürüyüşle geçirebilirsn bikaç gün ben nerdeyse bir aydır belimden çekiyorum ya

Hoşgeldinn bebişimi uyutup temizlik yapcam sonra eşim anası hep birlikte parka gitcez
Adam annesi gelmeseydi selam vermezdi bana herhalde

Yürüyüşle geçirebilirsn bikaç gün ben nerdeyse bir aydır belimden çekiyorum ya

Senin neden belin agridi peki?
Bende hafif bel fitigi baslangici vardi, doktor kilo ver demisti zaten, ayakkabida cok onemliymis bel icin, babet tarzi dumduz yada topuklu olmamasi lazimmis, ortopedik spor ayakkabilar falan iyimis...

Senin neden belin agridi peki?
Bende hafif bel fitigi baslangici vardi, doktor kilo ver demisti zaten, ayakkabida cok onemliymis bel icin, babet tarzi dumduz yada topuklu olmamasi lazimmis, ortopedik spor ayakkabilar falan iyimis...
Canım ben skolyoz hastasıyım
Çok ileri derece
Ondan dolayı zaten sürekli ağrır ama bu aralar felaket evde iş yapamıyorum
Çıcuğuma bakamayacak duruma geldim

Gifi nereye yükleyim
Ekrandaki sağ üst köşede adına tıkla hesap detaylarına gir. Avatar resmini değiştirmek için tıkla. Dosya seç pc ya da telden gifi tıkla ve yükle bu kadar
bak Wydra pazartesi başlıyorum. bana destek olcan ona göre
Eve uğrayamadım hiç. Bütün bildirimleri pcden tutuyorum. Bildirimleri kaçırmayayım diye telden girmedim. Halbuki girip ilk bildirimi favorilere ekleyince gelebilirdim ancak az önce aklıma geldi

Eve uğrayamadım hiç. Bütün bildirimleri pcden tutuyorum. Bildirimleri kaçırmayayım diye telden girmedim. Halbuki girip ilk bildirimi favorilere ekleyince gelebilirdim ancak az önce aklıma geldi
olsun canım.
neler yapıyorsun bir yere mi gitmiştin ben kaçırmışım.

olsun canım.
neler yapıyorsun bir yere mi gitmiştin ben kaçırmışım.
Bi yere gitmedim bahsetmedim burda ya kaçırmadın o yüzden
Bilgi yarışması yapıldı ilçe çabında çocukları çalıştırdık akşamları da bi öğretmen arkadaşın evinde toplanıp çocuklara daha ne katabiliriz neler yapabiliriz tarzında toplantılar yaptık onlarda da kaldım.
Ha bilgi yarışmasını yaptık ilçede 1.olduk. Hem de öğrencilerimiz yüzümüzü kara çıkarmadılar sağolsunlar bütün sorulara doğru cevap vererek full çektiler.

verimli bir çalışma olmuş o zaman. değmiş emeklerinize ne güzel.

Bi bilgi yarışması beni bütün futbol tarihimizi ve avrupa liglerini öğrenmeye itti..
Ah o bilgi yarışması
Kendimi kadın gibi hissetmeyi unuttum yahu
Sonra milletle araba beygirlerinden
Futbol maçlarından
Hakem hatalarından
Boks maçlarından
Ofsayyttan neyin bahsederken buldum
Erkeklere ofsaytı ben öğrettim
Eşimin ailesi şoklarda
Keşke öğrenmeseymişim ya da öğrendiğimi ilgimi kendime saklasaymışım diyorum
Çünkü insanlar benim bi kadın olduğumı duygularımın olduğunu
Ve en önemlisi kırılabileceğimi unuttular

Tamam kaptanim yarın bildireyim inşallah

zararlı bir diyet. kilo veren var ama uygulama bence. sabah kahvaltı yapamıyorsan sorun değil. ben bir ara yapıyordum kahvaltısız. ilk öğünümü 12.30 gibi yiyordum. yapabilirsin. böyle de güzel kilo veriliyor.

İşim zor evet
Bana boşanırsan çocuğu bırak git diyen insanların içindeyim
Allah var ahiret var hesap var diyorum başka da bişey demiyorum

Canım sen nekadar zayifmisdin kilonu yeni gördüm bizim yarisimiz kabul mbaga tavşan yarışı gibi olmus

Ama yarışın sonunda kablumbaga kazanıyordu demi
Canım hepimiz ailemizde yazdssakta yazmadakta yaşadığımız zorluklar var lütfen kendine yüklenme geçmiş i düşünüp üzülmekten bugünü ve yarını kaçırma
Tevekkül et duyma kaygı işini hoş yapar Mevla diyor Kuddusi Hz.
Rabbim hepimizin gönlüne genişlik yuvasına huzur versin inşallah

Canım ben skolyoz hastasıyım
Çok ileri derece
Ondan dolayı zaten sürekli ağrır ama bu aralar felaket evde iş yapamıyorum
Çıcuğuma bakamayacak duruma geldim

Bendede skolyoz ve kifoz var. seni cok iyi anliyorum.
Hamilelik cok zor gectimi?
Banada doktor hem sirtim hem belimden dolayi omur boyu zayif olmami, egzersiz yapmami onerdi.
Bunlari simdi yapmazsan hamile kalinca ve sonrasinda agridan aglarsin demisti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…