Amin sağolAllah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun canım
Yeter canım, istedikten sonra yaparsınBi de bu kağıttan süsler var ya onlardan düşünüuorum
Kızımın resimlerini bastırıp bi resim köşesi yapmak istiyorum bi de bu kocaman rakam yazıyo ya süslü
1 yazıp onu çiçekli vs süslemek istiyorm
Balonlar zaten fiks pembe gri vs yetmez mi
Ablacım bu liste nerde yayınlanıyo ne zaman yayınlanıyo ben elimden geldiğince takip ederim ama bilgisayardan değil telefondan takip ediyorum olur mu
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 619. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> 0,931
2. (10. TAKIM) ==>%0.560
3.(8. TAKIM) ==>%0.540
BİREYSEL DERECELER
1.Bogazmanzarasi (6 .takım) ==>%3,24
2.magickk (14. Takım) ==> %2,02
3.CurukElma (9. Takım) ==>% 1.94
ETAP SONUNCUSU
@DeryaOnDiet ==> %-1,04==> 4. Takım
Ablacım bu liste nerde yayınlanıyo ne zaman yayınlanıyo ben elimden geldiğince takip ederim ama bilgisayardan değil telefondan takip ediyorum olur mu
Tamam cumaları takip ederim ben burayıCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...www.kadinlarkulubu.com
Gayet güzel menü afiyet olsun canımMutlu pazarlar
Sabah kahvaltım çok karışık oldu. Midemi bozmasam bari
Sucuklu yumurta
Peynir çeşitleri
3 kuru kayısı
2 dilim hindi füme
1 sivri biber
Domates salatalık
Çataln ucuyla şekersiz fıstık ezmesi
Yarım dilim kepek ekmeği
Arkadaşlar nerelerdeyiz?
Hep belirli kişiler yorum yapıyo bazen kendi kendime konuşuyorum diye üzülüyorum
Geçmiş olsun canımSelam,
Tum menuyu aksam yaziyoruz ya ondan aksamlari daha cok konusma oluyodur :)
Ben kahvalti ara ogun yaptim, simdi yoga veya hafif pilates yapicam evde.
Dun belimi incittim biraz hafif hareketler daha iyi olcak gecene kadar :)
Teşekkür ederimmGayet güzel menü afiyet olsun canım
sütlaç candır hehehehehBana gönderin sütlaçları hehheheheh
Şaka şaka süt ürünlerinin s si bile girmedi midemizden 2.5 senedir. İlk başta sadece dondurmada çok zorlandım malum boğazıma düşkün oldupum için ama zamanla insan unutuyor tadını. Şimdi önümde yaş pasta yeseler dönüp bakmam, yasaklardan özlediğim tek ama tek şey nescafe. Onu da çay içerek ara ara türk kahvesi içerek telafi ediyorum. Şükürler olsun bugünümüze.tek derdim nescafe olsun
onlara da bakayım canım. nietzsche ağladığında vardı ben de. yıllar önce almıştım. ama bitirmemiştim. diğer ikisine de bakayım. kafamı boşaltmam lazım az. bunun için de romanlar iyi geliyor. ayrı bir romana da başladım. onu işe gidip gelirken okuyorum. iki roman bir arada gidiyor şimdilik hadi bakalımBen ırvın yalomun günübirlik hayatlar kitabını yeni bitirdim tavsiye ederim çok güzel.koza oteli de mükemmel bir kitap.şimdi daha önce yarım buraktığım nietzsche ağladığında yı okuyorum
anladım canım. teknik sorunlar yaşamışsın. olabilir tabi. bilgisayarlar elimiz ayağımız oldu.bilgisayarım bozuldu yine açılmıyor günlerdir. cuma günü listeyi zar zor yaptım telefondan. 2 gündür de şifre hatası yaşıyorum şimdi halloldu.
takım bütün olmak demek, benim yoğunluğum var sa ,takımda da sizler varsınız, paylaşım motive demek.
işim vardı evde canım. buradayım yoksa. haklısınArkadaşlar nerelerdeyiz?
Hep belirli kişiler yorum yapıyo bazen kendi kendime konuşuyorum diye üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?