Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. Takım 620. ETAP ***

Kumsal ve Deniz(89,8///% )
zeyneppk (65,3///%)
breeze3535(71,0///%)
kkelebeketkisi(67,9///%)
_Phantom-Opera_ (49,8///%)
mn5822(77,3///%)
nihaldemirel77(55,4///%)

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

sade01(66,7)577. etapta 62,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. tk g:11.1.2019( b.kilosu:68 h: 58)
vorones(59,5)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
kackaloribu (58,9) yeni üye bt: 11.03.2019 bk:61,4 h: 55
sara_28(83,9)609.etapta 78 kg ile izne ayrılan üye.
-hercai91(88,8/2b)Mezun üye geri döndü(594.etap 79,9 kg 5 kasım 2018 ). h:60(
kad:ssy8491)
natsume(71,8)?Yeni üye bt: 23.03.2019 bk:76,3 h:65
60kiloyum(85,6)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
gulsahhh01(59,9)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: 64 h:55
peaceful16 (75,0)Yeni üye, bt: 15.04.2019 bk: 76,3 h:68

baby cat( 77,8)

Son düzenleme:
ortadan kaybolanları deneme listesinden çıkarttım.

Hercai91 canım nerelerdesin takıma uğramıyorsun.
60kiloyum fulyacım lütfen pazartesi ve cuma günleri kilo bildirim saatleri içinde bildirimde bulun.
Antepia27 fatmacım aynı şekilde sende bildirim günleri kilo bildirmelisin.
Sarayca var mısın yok musun senden hiçbir şey anlamadım.

Yeter canım, istedikten sonra yaparsın

Ablacım bu liste nerde yayınlanıyo ne zaman yayınlanıyo ben elimden geldiğince takip ederim ama bilgisayardan değil telefondan takip ediyorum olur mu

Ablacım bu liste nerde yayınlanıyo ne zaman yayınlanıyo ben elimden geldiğince takip ederim ama bilgisayardan değil telefondan takip ediyorum olur mu

Tamam cumaları takip ederim ben burayı

Gayet güzel menü afiyet olsun canım

Arkadaşlar nerelerdeyiz?
Hep belirli kişiler yorum yapıyo bazen kendi kendime konuşuyorum diye üzülüyorum

Selam,
Tum menuyu aksam yaziyoruz ya ondan aksamlari daha cok konusma oluyodur :)
Ben kahvalti ara ogun yaptim, simdi yoga veya hafif pilates yapicam evde.
Dun belimi incittim biraz hafif hareketler daha iyi olcak gecene kadar :)

Selam,
Tum menuyu aksam yaziyoruz ya ondan aksamlari daha cok konusma oluyodur :)
Ben kahvalti ara ogun yaptim, simdi yoga veya hafif pilates yapicam evde.
Dun belimi incittim biraz hafif hareketler daha iyi olcak gecene kadar :)
Geçmiş olsun canım
Bence bi ara verebilirsin ben yürümek dışında bişey yapamıyorum belim çok ağrıyo

sütlaç candır heheheheh
Ben ırvın yalomun günübirlik hayatlar kitabını yeni bitirdim tavsiye ederim çok güzel.koza oteli de mükemmel bir kitap.şimdi daha önce yarım buraktığım nietzsche ağladığında yı okuyorum
onlara da bakayım canım. nietzsche ağladığında vardı ben de. yıllar önce almıştım. ama bitirmemiştim. diğer ikisine de bakayım. kafamı boşaltmam lazım az. bunun için de romanlar iyi geliyor. ayrı bir romana da başladım. onu işe gidip gelirken okuyorum. iki roman bir arada gidiyor şimdilik hadi bakalım
anladım canım. teknik sorunlar yaşamışsın. olabilir tabi. bilgisayarlar elimiz ayağımız oldu.
kaç zamandır takımda çok kişi var ama kimi diyete ara vermiş, kimi bırakmış, kimi yapıyor ama motivasyonunu kaybetmiş kimsede gelmeyince paylaşım yapmıyor, kimi tek tabanca takılıyor sayfada.... evet takım olmak demek bütün olmak demek ama şu aralar bizim takımda motivasyon kaybı görüyorum. son birkaç gündür de konuşuluyor ya. ondan dedim. kaptanlar her zaman bağlayıcı, toparlayıcıdır ondan dedim yoksa seni eleştirmek için değil
ben zaten biliyorsun 2 aydır diyet konusunda sorun yaşadım. koptum. ara ara geldim. şimdi başlıyorum.
pazartesileri tartılmadım son haftalarda. daha doğrusu sabah tartılmadım. zaten diyet yapmıyordum. çoğu zaman unuttum da tartılmayı. ondan paylaşımlar olmadı.

Arkadaşlar nerelerdeyiz?
Hep belirli kişiler yorum yapıyo bazen kendi kendime konuşuyorum diye üzülüyorum
işim vardı evde canım. buradayım yoksa. haklısın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…