Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne büyük gurur yaşadınız . Hepinizin emeğine sağlık

İşin ilginci 120 derece skolyozla hamileliğim inanılmaz rahat geçti
Bıyun 180 maşallah skolyoz sonradan mı oluştu?
Benimki doğuştan
Boyum 140
Kollarım bacaklarım uzun ama beden boyum malesef kısa olduğu için boy böyle

Evet insanlar çok çabuk unutabiliyorlar maalesef unutturmamak gerekiyor
Ne büyük gurur yaşadınız . Hepinizin emeğine sağlık
Aynen ve sağol
Ogrencileri boz sevmiştik üstünüzde baya baskı da vardı o da geçmiş oldu boylece

rvey Evet arkadaşlar baktım ki kendimi kontrol edemiyorum ben de böyle birisiyim Demek ki ,telefona bu programı indirdim ve her başardığım günün akşamında başardığımınişaretine tamamlandı ,tik atacağım ,Belki böyle daha çok motive olurum ve tamamen kesmeye karar verdim tuzu şekeri her şey ya ,gram oynamıyor ya cumadan itibaren 100 gram verebilmişim o kadar da dikkat ediyorum biliyorsunuz Olmaz böyle ,hayatımda hiç bu kadar kilolu kalmamıştım, resmen Obezim ya ,Ara ara Kalbim ağrıyor bazen Dizim ağrıyor Bu nedir ya daha 30 yaşındayım ya Olmaz böyle dedim ve indirdim kararlıyım Allah'ın izniyle bakalım.ona bir de akşam 6dan sonra yemek yoku ekleyeceğim şimdi

Güzel bi programmış canım umarım ben de senin kadar motive olabilirim

Buyuk ihtimal boyumdan dolayi evet sonradan olustu kifozda oyle.. sevindim rahat gecmesine umarim benimde oyle olur hamile kalinca..
Simdiden cok dikkat etmeye calisiorum belime ve sirtima..
aslinda bazi ozel hareketler var sirt guclendirme icin yapabilirsin

Ya yüzme çok iyi gelir diyolar ama malesef şu an böyle bi durumum yok

Merhabalar

Menumu yazayim. Aksam lahmacun yedim ve cok cok pismanim... tartida yarin arti cikmam umarim..
Wydra

Kahvalti
1 yumurta, domates, biber, 1 kk light beyaz peynir, 1 parca eski kasar, 1 dilim cavdar ekmegi, filtre kahve

Ara
5 cilek

Ogle
Az Nohutlu bulgur, biraz taze fasulye ve yogurt

Ara
2 hurma, 2 turk kahvesi

Aksam
1.5 lahmacun, 1 kutu ayran

Yatana kadar sadece yesil cay icerim

2.5 lt su, 35 dk yoga, 2000 adim

Allahtan aksam yemegini 6da bitirmistim, yatana kadar belki yakarim dicem ama sporda yapamam belim agriyo.

Sanada geçmiş olsun canım

Menümü yazayım
Sabah
Bir tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
Şekersiz çay

Ara
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold

Öğle
Bir kase yoğurt

Akşam
Bir kase yoğurt
Bir kase mercimek çorbası
İki tane zeytinyağlı biber dolması
Salata

Su 2,5 litre spor 30 dakika yürüyüş

moni Wydra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…