- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah şifa versin canım, peki hafifletmek için bisey yapılamıyor muCanım ben skolyoz hastasıyım
Çok ileri derece
Ondan dolayı zaten sürekli ağrır ama bu aralar felaket evde iş yapamıyorum
Çıcuğuma bakamayacak duruma geldim
Ne büyük gurur yaşadınızBi yere gitmedim bahsetmedim burda ya kaçırmadın o yüzden
Bilgi yarışması yapıldı ilçe çabında çocukları çalıştırdık akşamları da bi öğretmen arkadaşın evinde toplanıp çocuklara daha ne katabiliriz neler yapabiliriz tarzında toplantılar yaptık onlarda da kaldım.
Ha bilgi yarışmasını yaptık ilçede 1.olduk. Hem de öğrencilerimiz yüzümüzü kara çıkarmadılar sağolsunlar bütün sorulara doğru cevap vererek full çektiler.
Yok ablacım malesefAllah şifa versin canım, peki hafifletmek için bisey yapılamıyor mu
İşin ilginci 120 derece skolyozla hamileliğim inanılmaz rahat geçtiBendede skolyoz ve kifoz var. seni cok iyi anliyorum.
Hamilelik cok zor gectimi?
Banada doktor hem sirtim hem belimden dolayi omur boyu zayif olmami, egzersiz yapmami onerdi.
Bunlari simdi yapmazsan hamile kalinca ve sonrasinda agridan aglarsin demisti...
Evet insanlar çok çabuk unutabiliyorlar maalesef unutturmamak gerekiyorBi bilgi yarışması beni bütün futbol tarihimizi ve avrupa liglerini öğrenmeye itti..
Ah o bilgi yarışması
Kendimi kadın gibi hissetmeyi unuttum yahu
Sonra milletle araba beygirlerinden
Futbol maçlarından
Hakem hatalarından
Boks maçlarından
Ofsayyttan neyin bahsederken buldum
Erkeklere ofsaytı ben öğrettim
Eşimin ailesi şoklarda
Keşke öğrenmeseymişim ya da öğrendiğimi ilgimi kendime saklasaymışım diyorum
Çünkü insanlar benim bi kadın olduğumı duygularımın olduğunu
Ve en önemlisi kırılabileceğimi unuttular
Aynen ve sağolNe büyük gurur yaşadınız. Hepinizin emeğine sağlık
Teşekkürler canımzararlı bir diyet. kilo veren var ama uygulama bence. sabah kahvaltı yapamıyorsan sorun değil. ben bir ara yapıyordum kahvaltısız. ilk öğünümü 12.30 gibi yiyordum. yapabilirsin. böyle de güzel kilo veriliyor.
Diyecek sözüm kalmadı canım, Allah şifa versinYok ablacım malesef
Avuçla ağrı kesici içriğimi bilirim hiç geçmedi ağrılar
Sağolasın ablacımDiyecek sözüm kalmadı canım, Allah şifa versin
Güzel bi programmış canım umarım ben de senin kadar motive olabilirimEki Görüntüle 2263310 rvey Evet arkadaşlar baktım ki kendimi kontrol edemiyorum ben de böyle birisiyim Demek ki ,telefona bu programı indirdim ve her başardığım günün akşamında başardığımınişaretine tamamlandı ,tik atacağım ,Belki böyle daha çok motive olurum ve tamamen kesmeye karar verdim tuzu şekeri her şey ya ,gram oynamıyor ya cumadan itibaren 100 gram verebilmişim o kadar da dikkat ediyorum biliyorsunuz Olmaz böyle ,hayatımda hiç bu kadar kilolu kalmamıştım, resmen Obezim ya ,Ara ara Kalbim ağrıyor bazen Dizim ağrıyor Bu nedir ya daha 30 yaşındayım ya Olmaz böyle dedim ve indirdim kararlıyım Allah'ın izniyle bakalım.ona bir de akşam 6dan sonra yemek yoku ekleyeceğim şimdi
İşin ilginci 120 derece skolyozla hamileliğim inanılmaz rahat geçti
Bıyun 180 maşallah skolyoz sonradan mı oluştu?
Benimki doğuştan
Boyum 140
Kollarım bacaklarım uzun ama beden boyum malesef kısa olduğu için boy böyle
Ya yüzme çok iyi gelir diyolar ama malesef şu an böyle bi durumum yokBuyuk ihtimal boyumdan dolayi evet sonradan olustu kifozda oyle.. sevindim rahat gecmesine umarim benimde oyle olur hamile kalinca..
Simdiden cok dikkat etmeye calisiorum belime ve sirtima..
aslinda bazi ozel hareketler var sirt guclendirme icin yapabilirsin
Canım ben skolyoz hastasıyım
Çok ileri derece
Ondan dolayı zaten sürekli ağrır ama bu aralar felaket evde iş yapamıyorum
Çıcuğuma bakamayacak duruma geldim
Bendede skolyoz ve kifoz var. seni cok iyi anliyorum.
Hamilelik cok zor gectimi?
Banada doktor hem sirtim hem belimden dolayi omur boyu zayif olmami, egzersiz yapmami onerdi.
Bunlari simdi yapmazsan hamile kalinca ve sonrasinda agridan aglarsin demisti...
Sağol kaptan.
Kalktım kalkalı başım çatlıyor
Evet insanlar çok çabuk unutabiliyorlar maalesef unutturmamak gerekiyor
Aynen ve sağol
Ogrencileri boz sevmiştik üstünüzde baya baskı da vardı o da geçmiş oldu boylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?