Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar benim menümü yorumlsrmısınız aslında öğlene akşamın yer değişmesi gerek ama diyetisyenim böyle istedi bak lım bu hafta nasıl kilo verecem merak ediyorum

Diyetisyenin verdiyse sana ozel ve iyidir diye dusunuyorum canim. Sabah kahvaltida 1 dilim ekmek verebilirdi ama sordunmu?
Bu sekilde kilo kesin azalir canim

İyi akşamlar

Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir çeşitleri
Domates salatalık sivri biber
2 tane kuru kayısı
2 dilim hindi füme
Çatalın ucuyla şekersiz fıstık ezmesi

Ara
Avuç içi kadar çiğ badem fındık
Sade dibek kahvesi

Akşam
1 tabak sebzeli ve yeşil mercimekli bulgur pilavı
Et sote
Cacık

Ara
3 kuru kayısı

Spor: 3500 adım
Su: 2lt
Wydra

Merhaba kızlar
Nasılsınız bu haftayı cok yoğun cok kosturmacali ve cok kacamakli geçirdim evde olunca uyabiliyoruz ama dışarıda belli aktivitelerde maalesef benim gibi de iradesiz iseniz böyle kilo almalar kaçınılmaz
Kaç gündür tartilmiyorum bile homini girtlak yiyiyorum vücudum da öyle hantallastiki sağlıklı beslenirken kendimi daha iyi hissediyordum
Aslında ben buraya gelirken ki düşüncem moniden izin alıp listeden bu haftaligina çıkmaktı ama hayır
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için diyorum ve inşallah hep motive tam motive olsun

Ben beğendim saracım.afiyet olsun.ben de bugün hastanede olduğum için yemekte ne çıkarsa yedim aburcubura saldırmamak için.herkes birşey çıkarıyor nöbette.karnımı iyice doyurdum daha da birşey yemem

Çok güzel afiyet olsun canım

Yokluğun belli oluyordu canım.hepimizin hayatında sıkıldığı birsz mola vermek istediği zamsnlar oluyor.önemli olan devam edebilmek.

Diyetisyenin verdiyse sana ozel ve iyidir diye dusunuyorum canim. Sabah kahvaltida 1 dilim ekmek verebilirdi ama sordunmu?
Bu sekilde kilo kesin azalir canim

Ekmek yok canım sordum zaten bende istemiyorum alıştım ekmeksiz kahvaltıya inşallah kilo veririm canım

Zararın neresinden dönersen kardır canım vazgeçme yeterki o kadar kısa sürede fazla kilo almazsın olsa olsa ödemin olur onuda verirsin zaten

Afiyet olsun canım naçizane tavsiyem akşam bir tabak pilav çok olmuş bunu öğlen yesen erimesi kolay olur akşam kilo olma olasılığı çok yüksek

Yokluğun belli oluyordu canım.hepimizin hayatında sıkıldığı birsz mola vermek istediği zamsnlar oluyor.önemli olan devam edebilmek.
Ay cok teşekkür ederim canım cansin Ben diyelim hedefime geldim tekrar kilo alacak potansiyele sahibim bunu bu ara daha iyi anladım bir hafta iki hafta yapıyorum sonra yine kaçamak yapıyorum hiç kaçamak yapmayan insanlara hayranım

Çok iyiymiş
Ne güzel kendini motive edici bişey bulmuşsun bu kilo verimini daha çok hızlandırır
Ancak tuzu hayatından tamamen çıkarma çok minimum da olsa kullan
1 çay kaşığından fazla olmasın günde
Bu sefer de tansiyonunu bozma
Bazı kişiler diyet esnasında sıfır tuz kullandığı için 2 3 ay içinde baş dönmesi başlıyor o da aha kilo verdim diye oldu deyip diyeti bırakıyor halbuki alakası yok yanlış diyetten oluyor
Öğlenin biraz boş da onu da diyetisyenin büyük ihtaml vücuunu şaşırtmak için öyle yapmıştır. Uzun zamandır sabittesin ya ondan
Telafi etme adına gayet dengeli bir menü
moni Wydra yarın nöbet çıkışı annem gelecek hastaneye ortopediye göstereceğim.eve geçmeyeceğim için tartılamayacağım.
Tamamdır

26 NİSAN - 2 MAYIS MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ

3 kişi 2 haftadır uğramadığı için listeden çıkarıldı

Üye AdıCumaCtsiPazarPztSalıÇrşPrş
obezzto
zeyneppk
KumsalveDeniz 1+0
hedef56
IKokunhuzur
S Sade01 1+1801+2551+0
60kiloyum
breeze3535
vorones
G gulsahhh01 1+180
@Hercai
_Phantom-Opera_ 1+4801+5400+390
kkelebeketkisi 1+140
kackaloribu
sara_28 1+1801+1501+90
Melek Ada
Natsume 1+1201+601+30
T Tombisko
@NihalDemirel771+0
mn5822 1+6001+60
peaceful16 1+2801+3201+123
@Baby Cat1+1141+90
Antepia27 1+01+0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…