Kızlar benim menümü yorumlsrmısınız aslında öğlene akşamın yer değişmesi gerek ama diyetisyenim böyle istedi bak lım bu hafta nasıl kilo verecem merak ediyorum
Ben beğendim saracım.afiyet olsun.ben de bugün hastanede olduğum için yemekte ne çıkarsa yedim aburcubura saldırmamak için.herkes birşey çıkarıyor nöbette.karnımı iyice doyurdum daha da birşey yemem
Çok güzel afiyet olsun canımİyi akşamlar
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir çeşitleri
Domates salatalık sivri biber
2 tane kuru kayısı
2 dilim hindi füme
Çatalın ucuyla şekersiz fıstık ezmesi
Ara
Avuç içi kadar çiğ badem fındık
Sade dibek kahvesi
Akşam
1 tabak sebzeli ve yeşil mercimekli bulgur pilavı
Et sote
Cacık
Ara
3 kuru kayısı
Spor: 3500 adım
Su: 2lt
Wydra
Yokluğun belli oluyordu canım.hepimizin hayatında sıkıldığı birsz mola vermek istediği zamsnlar oluyor.önemli olan devam edebilmek.Merhaba kızlar
Nasılsınız bu haftayı cok yoğun cok kosturmacali ve cok kacamakli geçirdim evde olunca uyabiliyoruz ama dışarıda belli aktivitelerde maalesef benim gibi de iradesiz iseniz böyle kilo almalar kaçınılmaz
Kaç gündür tartilmiyorum bile homini girtlak yiyiyorum vücudum da öyle hantallastiki sağlıklı beslenirken kendimi daha iyi hissediyordum
Aslında ben buraya gelirken ki düşüncem moniden izin alıp listeden bu haftaligina çıkmaktı ama hayır
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için diyorum ve inşallah hep motive tam motive olsun
Diyetisyenin verdiyse sana ozel ve iyidir diye dusunuyorum canim. Sabah kahvaltida 1 dilim ekmek verebilirdi ama sordunmu?
Bu sekilde kilo kesin azalir canim
Merhaba kızlar
Nasılsınız bu haftayı cok yoğun cok kosturmacali ve cok kacamakli geçirdim evde olunca uyabiliyoruz ama dışarıda belli aktivitelerde maalesef benim gibi de iradesiz iseniz böyle kilo almalar kaçınılmaz
Kaç gündür tartilmiyorum bile homini girtlak yiyiyorum vücudum da öyle hantallastiki sağlıklı beslenirken kendimi daha iyi hissediyordum
Aslında ben buraya gelirken ki düşüncem moniden izin alıp listeden bu haftaligina çıkmaktı ama hayır
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için diyorum ve inşallah hep motive tam motive olsun
Ben beğendim saracım.afiyet olsun.ben de bugün hastanede olduğum için yemekte ne çıkarsa yedim aburcubura saldırmamak için.herkes birşey çıkarıyor nöbette.karnımı iyice doyurdum daha da birşey yemem
İyi akşamlar
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir çeşitleri
Domates salatalık sivri biber
2 tane kuru kayısı
2 dilim hindi füme
Çatalın ucuyla şekersiz fıstık ezmesi
Ara
Avuç içi kadar çiğ badem fındık
Sade dibek kahvesi
Akşam
1 tabak sebzeli ve yeşil mercimekli bulgur pilavı
Et sote
Cacık
Ara
3 kuru kayısı
Spor: 3500 adım
Su: 2lt
Wydra
Ay cok teşekkür ederim canım cansinYokluğun belli oluyordu canım.hepimizin hayatında sıkıldığı birsz mola vermek istediği zamsnlar oluyor.önemli olan devam edebilmek.
İnşallah canım yarın başlıyoruz degilmiZararın neresinden dönersen kardır canım vazgeçme yeterki o kadar kısa sürede fazla kilo almazsın olsa olsa ödemin olur onuda verirsin zaten
İnşallah canım yarın başlıyoruz degilmi
Ekmek yok canım sordum zaten bende istemiyorum alıştım ekmeksiz kahvaltıya inşallah kilo veririm canım
Çok iyiymişEki Görüntüle 2263310 rvey Evet arkadaşlar baktım ki kendimi kontrol edemiyorum ben de böyle birisiyim Demek ki ,telefona bu programı indirdim ve her başardığım günün akşamında başardığımınişaretine tamamlandı ,tik atacağım ,Belki böyle daha çok motive olurum ve tamamen kesmeye karar verdim tuzu şekeri her şey ya ,gram oynamıyor ya cumadan itibaren 100 gram verebilmişim o kadar da dikkat ediyorum biliyorsunuz Olmaz böyle ,hayatımda hiç bu kadar kilolu kalmamıştım, resmen Obezim ya ,Ara ara Kalbim ağrıyor bazen Dizim ağrıyor Bu nedir ya daha 30 yaşındayım ya Olmaz böyle dedim ve indirdim kararlıyım Allah'ın izniyle bakalım.ona bir de akşam 6dan sonra yemek yoku ekleyeceğim şimdi
Öğlenin biraz boş da onu da diyetisyenin büyük ihtaml vücuunu şaşırtmak için öyle yapmıştır. Uzun zamandır sabittesin ya ondan
Tamamdır
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| |||||||
| |||||||
| 1+0 | ||||||
| |||||||
| |||||||
S Sade01 | 1+180 | 1+255 | 1+0 | ||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
G gulsahhh01 | 1+180 | ||||||
@Hercai | |||||||
| 1+480 | 1+540 | 0+390 | ||||
| 1+140 | ||||||
| |||||||
| 1+180 | 1+150 | 1+90 | ||||
| |||||||
| 1+120 | 1+60 | 1+30 | ||||
T Tombisko | |||||||
@NihalDemirel77 | 1+0 | ||||||
| 1+600 | 1+60 | |||||
| 1+280 | 1+320 | 1+123 | ||||
@Baby Cat | 1+114 | 1+90 | |||||
| 1+0 | 1+0 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?