Çok iyiymiş
Ne güzel kendini motive edici bişey bulmuşsun bu kilo verimini daha çok hızlandırır
Ancak tuzu hayatından tamamen çıkarma çok minimum da olsa kullan
1 çay kaşığından fazla olmasın günde
Bu sefer de tansiyonunu bozma
Bazı kişiler diyet esnasında sıfır tuz kullandığı için 2 3 ay içinde baş dönmesi başlıyor o da aha kilo verdim diye oldu deyip diyeti bırakıyor halbuki alakası yok yanlış diyetten oluyor
Öğlenin biraz boş da onu da diyetisyenin büyük ihtaml vücuunu şaşırtmak için öyle yapmıştır. Uzun zamandır sabittesin ya ondan
Telafi etme adına gayet dengeli bir menü
Tamamdır
başımda ağırlık varcanım sıkıldı biraz keyfim kaçtı.
Selam henüz başkasıyla bir yorum yazdı mı okumadım ama Bence yazmamak bir çözüm değil çünkü ilk başlarda Ben de aşırı yeme bağımlısı iken ben de çok yazmak istemiyordum ama ne makarnalar ne gözlemeler neler neler patates kızartmaları Ben yazmasam olur mu diyordum arkadaşlara onlar da yaz ki o sana bir psikolojik baskı olsun Yarına daha az diye falan demişlerdi ve çok gerçekten işe yaramıştı Bence yaz burada kimse kimseyi görmüyor tanımıyor sadece biz kilolular olarak Birbirimize destek olalım daha az yiyelim diye varız yani hani kimse seni niye niye bunu yedin asalım keselim seni demez merak etme burada Yeter ki tadına baktığın yemeği bile yazarsan senin için güzel bir baskı aracı olabilir Kendin için nacizane sesli klavye ile yazdım imla noktalama işareti yok Kusura bakmayın :)Kızlar ben bugün menü vermek istemiyorum cozuttum
Ama suyumu ve sporumu paylaşayım
Spor
30 dk tempolu yürüyüş
10 dk yürüyüş
2 saat ev işi
Wydra
Kesin verirsin bence:) kac kilo vermek istiyosun?
Bakalım ya deneyeceğimÇok iyiymiş
Ne güzel kendini motive edici bişey bulmuşsun bu kilo verimini daha çok hızlandırır
Ancak tuzu hayatından tamamen çıkarma çok minimum da olsa kullan
1 çay kaşığından fazla olmasın günde
Bu sefer de tansiyonunu bozma
Bazı kişiler diyet esnasında sıfır tuz kullandığı için 2 3 ay içinde baş dönmesi başlıyor o da aha kilo verdim diye oldu deyip diyeti bırakıyor halbuki alakası yok yanlış diyetten oluyor
Öğlenin biraz boş da onu da diyetisyenin büyük ihtaml vücuunu şaşırtmak için öyle yapmıştır. Uzun zamandır sabittesin ya ondan
Telafi etme adına gayet dengeli bir menü
Tamamdır
Annaa doğru çok tatlısın bebek kediSelam henüz başkasıyla bir yorum yazdı mı okumadım ama Bence yazmamak bir çözüm değil çünkü ilk başlarda Ben de aşırı yeme bağımlısı iken ben de çok yazmak istemiyordum ama ne makarnalar ne gözlemeler neler neler patates kızartmaları Ben yazmasam olur mu diyordum arkadaşlara onlar da yaz ki o sana bir psikolojik baskı olsun Yarına daha az diye falan demişlerdi ve çok gerçekten işe yaramıştı Bence yaz burada kimse kimseyi görmüyor tanımıyor sadece biz kilolular olarak Birbirimize destek olalım daha az yiyelim diye varız yani hani kimse seni niye niye bunu yedin asalım keselim seni demez merak etme burada Yeter ki tadına baktığın yemeği bile yazarsan senin için güzel bir baskı aracı olabilir Kendin için nacizane sesli klavye ile yazdım imla noktalama işareti yok Kusura bakmayın :)
bir konuya takıldım. hallederim saol saracım.Geçmiş olsun canım hayırdır önemli bir şey değildir inşallah
du ben de yazayım pek parlak değil ama
sabah
salçalı sucuk
1,5 kk peynir
5 zeytin
domates biber salatalık
1 tk vişne reçeli
1 yk silme cevizli un helvası
2 dilim ekmek
ara
2 yk cevizli un helvası
ara
1 tutam leblebi, 7 fıstık
akşam
1,5 servis kaşığı kıymalı ıspanak yemeği
sarımsaklı yoğurt 2 kaşık
2 servis kaşığı peynirli makarna
yatana kadar 2 lt su
az sonra kabuk tarçın çayı
belki 1 küçük portakal yerim.
Wydra
Aah ah benim daha 25 kilo vermem lazım hem de acilinden 1.5 sene önce doktor 6 ay süre vermişti, çocuğu sütten kes 6 ayı geçirme demişti Bir buçuk sene oldu Ben kilo aldığım için gidemiyorum yani o 25 kiloyu acilen verip damarıma operasyon yaptırmam lazım Gerçi çocuk emzirmeyi bırakmadı ama bir gün idare etsin canım aaaaaa :)15 kilo vermem gerek daha canım
Haklısın canımm pilavı fazla kaçırdım biraz. Öğleden sonra yemiş olmaya sığınıyorum artık. Şimdiden 5 saat geçti ve hep hareket halindeyim bunca saat. Teşekkür ederim yorumun için.Afiyet olsun canım naçizane tavsiyem akşam bir tabak pilav çok olmuş bunu öğlen yesen erimesi kolay olur akşam kilo olma olasılığı çok yüksek
Aah ah benim daha 25 kilo vermem lazım hem de acilinden 1.5 sene önce doktor 6 ay süre vermişti, çocuğu sütten kes 6 ayı geçirme demişti Bir buçuk sene oldu Ben kilo aldığım için gidemiyorum yani o 25 kiloyu acilen verip damarıma operasyon yaptırmam lazım Gerçi çocuk emzirmeyi bırakmadı ama bir gün idare etsin canım aaaaaa :)
Sağol, bugün akşama kadar dinlendimGeçmiş olsun canım o kadar yoruldunki çok normal
Varis sıkıntım var kuzum kilo alınca çıkıyor. 3 kez operasyon geçirdim. 3 kez kilo alımva tekrarladı, köpük tedavisi yaptıracağım bu seferGeçmiş olsun canım ne operasyonu yaptıracaksın
Hem üzülme kilo verirsin yeterki istikrarlı ol bak ben 7 ayda 28 kilo verdim sonra son üç aydır diyeti bıraktım 8 kiloyu geri aldım ama sonra yine 2.5 kilo verdim ama haftalardır sabitim en azından kilo almıyorum vermiyorumda stres çok etkili kilo yönetiminde buna çok inandım artık sende stres yapma kararlı azimli ol ki bu sefer sende o azmi görüyorum istediğin kiloya geleceksin
Hayrolsunbaşımda ağırlık varcanım sıkıldı biraz keyfim kaçtı.
Varis sıkıntım var kuzum kilo alınca çıkıyor. 3 kez operasyon geçirdim. 3 kez kilo alımva tekrarladı, köpük tedavisi yaptıracağım bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?