Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hiç ekmeksiz süper bir haftasonu menüsü olmuş canım tebrik ederim

Bende 3 gündür vicdan azabı hissediyorum, regl olsaydım bir türlü olamadım kendimi daha da kilolu hissediyorum, içimde de sıkıntı var galiba reglden dolayı anlayamadım

selam kızlar
kahvaltı 1 kaşık mantar kaşarlı
1kasik domates biber sote dünden kalan 6zeytin
domates

öğle lavasta tavuk doner
akşam kendime ceza verdim lavastan dolayı yemedim
2lt su
7.5km 110 dakika yürüyüş
50 barın

Bugün Battı balık yan gitti oldu Allah'ın izniyle tekrardan oruca başlayayım ben zaten 10 gün kaldı oruca hem sağlık için hem Allah rızası için tutayım orucumu Ben bunu anladım ki çok iradesizim Hayatımda ilk defa bu kadar kilolu kaldım Anlayamıyorum ama yarından itibaren bakın buraya yazıyorum büyük harflerle yazıyorum yarından itibaren çok farklı bir Baby Cat göreceksiniz Allah'ın izniyle bugün biraz saçma sapan oldu Az önce oğlana sigara böreği sararken istedi ama ucundan biraz yedim Çok pişmanım Bu sondu zaten şerefim üzerine söz veriyorumbu sondu

Ne hissettiğini aynı dakikalar içinde olarak daha iyi anlıyorum kedicim. Benim de sondu, hedefime ulaşana kadar bir daha kaçamak yap-ma-ya-ca-ğım. Yapmamam gerek. Söz veriyorum kızlar. Haftasonu aldığımı düşünüyorum evde misafir vardı, tartı onun odasındaydı 2 gündür tartılamadım da. Hiç bilemiyorum da ya. Aldıysam eğer Cumaya kadar acilen vereceğim söz veriyorum kızlarrr!!

Herkese merhaba. Canlar iyice ayrı kaldım. . Menü yazmayinca saldım iyice. Haftsonu gene aynı şey oldu. Cuma günku Eksi simartti beni. Ne var ne yok yedim.yarın p.tesi yeni hafta . Diyeti birakmicam söz . Ekmek tatlı yemiyim yaaaa

Hanımlar size bi soru
Ben kızımın doğum gününde süsleri kendim yapmak istiyorum
Yapabilir miyim
Neler yapabilirim
Orjinal olur mu
Kızım için güzel bi anı bırakmak istiyorum
Yapabilirsin bence de,bir arkadaşım gelenlere verilmek üzere keçe ile minie mouse lu çerçeve magnet yapmıştı,içine de kızının fotosunu koymuştu,hala saklarım buzdolabımın üstünde

Öncelikle itiraf ediyorum cuma akşamı iş çıkışı 11 gibi pizza yedim. Menümü çok önceden yazmıştım daha sonra da ekleyemeye fırsatım olmadı. (otogardan 11 gibi misafirimizi aldık geldik karnı açtır diye yemek yiyelim dedik, tabi bende çok açtım o an başladı pişmanlığım )

Cumartesi menüm;

Kahvaltı; 2 dilim kepekli ekmek, 3 parmak patates kızartması, 1 kk beyaz peynir, 1 çeri domates, 1 b çay
Öğle; 1 kepçe yayla çorbası
Ara; 2 yk dondurma
Akşam; ton balıklı salata

1 Litre su
20 dk tempolu yürüyüş

Pazar menüm;

Kahvaltı; 2,5 dilim kepekli ekmek, 2 yk kıymalı menemen, 1 haş yumurta, 1 kk beyaz peynir, 1 salatalık, 1 lokma helva, 1 b çay
Akşam; tost ekmeğine balık ekmek, 200 ml şalgam suyu
Ara; 150 g AOÇ dondurma

1,5 litre su
2,5 saat normal yürüyüş

Wydra

işe başlamadan önce ben de kahvaltıdan önce 1 bardak kefirle spora gidiyordum,dönüşte 12 gibi kahvaltı ediyordum,daha hızlı kilo veriyordum.Şimdi 6.30 da kahvaltı edip 12 gibi öğle 19 gibi akşam yemeği yemeye başladım,kilo vermem yavaşladı sanki

Yapabilirsin bence de,bir arkadaşım gelenlere verilmek üzere keçe ile minie mouse lu çerçeve magnet yapmıştı,içine de kızının fotosunu koymuştu,hala saklarım buzdolabımın üstünde
Ayy innşallah çok tatlı bi fikir teşekkür ederim canım

Menünüz bana da ters gibi geldi sanki öğlenle akşam yer değiştirmeli gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…