- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçmiş olsun canımVaris sıkıntım var kuzum kilo alınca çıkıyor. 3 kez operasyon geçirdim. 3 kez kilo alımva tekrarladı, köpük tedavisi yaptıracağım bu sefer
Hiç ekmeksiz süper bir haftasonu menüsü olmuş canım tebrik ederim
sülük tedavisi tavsiye ederim varisiçin hemde ısrarlaVaris sıkıntım var kuzum kilo alınca çıkıyor. 3 kez operasyon geçirdim. 3 kez kilo alımva tekrarladı, köpük tedavisi yaptıracağım bu sefer
Bende 3 gündür vicdan azabı hissediyorum, regl olsaydım bir türlü olamadım kendimi daha da kilolu hissediyorum, içimde de sıkıntı var galiba reglden dolayı anlayamadımMerhaba kızlar
Nasılsınız bu haftayı cok yoğun cok kosturmacali ve cok kacamakli geçirdim evde olunca uyabiliyoruz ama dışarıda belli aktivitelerde maalesef benim gibi de iradesiz iseniz böyle kilo almalar kaçınılmaz
Kaç gündür tartilmiyorum bile homini girtlak yiyiyorum vücudum da öyle hantallastiki sağlıklı beslenirken kendimi daha iyi hissediyordum
Aslında ben buraya gelirken ki düşüncem moniden izin alıp listeden bu haftaligina çıkmaktı ama hayır
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için diyorum ve inşallah hep motive tam motive olsun
Teşekkür ederimmmGeçmiş olsun canım
Bi zayıflasam kalp damar doktorumun tedavisini uygulayacağm ama bakalımsülük tedavisi tavsiye ederim varisiçin hemde ısrarla
50 barbi olacaktı telefonda mesaj yazmaktan bile acizimselam kızlar
kahvaltı 1 kaşık mantar kaşarlı
1kasik domates biber sote dünden kalan 6zeytin
domates
öğle lavasta tavuk doner
akşam kendime ceza verdim lavastan dolayı yemedim
2lt su
7.5km 110 dakika yürüyüş
50 barın
Hiç ekmeksiz süper bir haftasonu menüsü olmuş canım tebrik ederim
Ne hissettiğini aynı dakikalar içinde olarak daha iyi anlıyorum kedicim. Benim de sondu, hedefime ulaşana kadar bir daha kaçamak yap-ma-ya-ca-ğım. Yapmamam gerek. Söz veriyorum kızlar. Haftasonu aldığımı düşünüyorum evde misafir vardı, tartı onun odasındaydı 2 gündür tartılamadım da. Hiç bilemiyorum da ya. Aldıysam eğer Cumaya kadar acilen vereceğim söz veriyorum kızlarrr!!Bugün Battı balık yan gitti oldu Allah'ın izniyle tekrardan oruca başlayayım ben zaten 10 gün kaldı oruca hem sağlık için hem Allah rızası için tutayım orucumu Ben bunu anladım ki çok iradesizim Hayatımda ilk defa bu kadar kilolu kaldım Anlayamıyorum ama yarından itibaren bakın buraya yazıyorum büyük harflerle yazıyorum yarından itibaren çok farklı bir Baby Cat göreceksiniz Allah'ın izniyle bugün biraz saçma sapan oldu Az önce oğlana sigara böreği sararken istedi ama ucundan biraz yedim Çok pişmanım Bu sondu zaten şerefim üzerine söz veriyorumbu sondu
Yapabilirsin bence de,bir arkadaşım gelenlere verilmek üzere keçe ile minie mouse lu çerçeve magnet yapmıştı,içine de kızının fotosunu koymuştu,hala saklarım buzdolabımın üstündeHanımlar size bi soru
Ben kızımın doğum gününde süsleri kendim yapmak istiyorum
Yapabilir miyim
Neler yapabilirim
Orjinal olur mu
Kızım için güzel bi anı bırakmak istiyorum
Hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsinKızı verdik, nişanı da yaptık, artık uyumak istiyorum
Geç oldu ama iyi nöbetlerGünaydın kızlar.bıgün yine nöbetçiyim.2 pazar nöbet denk geldi.evde olanlar kıymetini bilin benim yerime de dinlenin gezin tozun baharın tadını çıkarın valla
Bi yere gitmedim bahsetmedim burda ya kaçırmadın o yüzden
Bilgi yarışması yapıldı ilçe çabında çocukları çalıştırdık akşamları da bi öğretmen arkadaşın evinde toplanıp çocuklara daha ne katabiliriz neler yapabiliriz tarzında toplantılar yaptık onlarda da kaldım.
Ha bilgi yarışmasını yaptık ilçede 1.olduk. Hem de öğrencilerimiz yüzümüzü kara çıkarmadılar sağolsunlar bütün sorulara doğru cevap vererek full çektiler.
işe başlamadan önce ben de kahvaltıdan önce 1 bardak kefirle spora gidiyordum,dönüşte 12 gibi kahvaltı ediyordum,daha hızlı kilo veriyordum.Şimdi 6.30 da kahvaltı edip 12 gibi öğle 19 gibi akşam yemeği yemeye başladım,kilo vermem yavaşladı sankizararlı bir diyet. kilo veren var ama uygulama bence. sabah kahvaltı yapamıyorsan sorun değil. ben bir ara yapıyordum kahvaltısız. ilk öğünümü 12.30 gibi yiyordum. yapabilirsin. böyle de güzel kilo veriliyor.
Ayy innşallah çok tatlı bi fikir teşekkür ederim canımYapabilirsin bence de,bir arkadaşım gelenlere verilmek üzere keçe ile minie mouse lu çerçeve magnet yapmıştı,içine de kızının fotosunu koymuştu,hala saklarım buzdolabımın üstünde
Menünüz bana da ters gibi geldi sanki öğlenle akşam yer değiştirmeli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?