Merhaba moni, senden bildirim var diye sevinmiştim... kaptan olarak hadi sarayca silkelen gel basla artik diyecegini sanmistim. :) ama oyle bir yazmissin ki ne diyeceğimi bilemedim doğrusu..ortadan kaybolanları deneme listesinden çıkarttım.
@Hercai91 canım nerelerdesin takıma uğramıyorsun.
@60kiloyum fulyacım lütfen pazartesi ve cuma günleri kilo bildirim saatleri içinde bildirimde bulun.
Antepia27 fatmacım aynı şekilde sende bildirim günleri kilo bildirmelisin.
Sarayca var mısın yok musun senden hiçbir şey anlamadım.
İnşallah canım ya. İşte insanın gözü dönüyor. Bi de zayifsin yeter falan. Laflar ı duyunca simariyirm ben . Oysa bu cuma dan artiyi gormeme rağmen frenleyemedim kendimiBende lahmacundan dolayi pisman oldugumu yazmistim, saat 6da yedim baya acim suanda ama lokma koymadim agzima , cunku kilo vermek zor ve cok emek istiyo, yaptigim sporlari ve 1 aydan fazladir cabami dusunup kendimi tuttum simdide yaticam. Umarim lahmacunuda yakmisimdir..
Silkelen Dio kız işte. Varım de. Bi yok olmicim artık deMerhaba moni, senden bildirim var diye sevinmiştim... kaptan olarak hadi sarayca silkelen gel basla artik diyecegini sanmistim. :) ama oyle bir yazmissin ki ne diyeceğimi bilemedim doğrusu..
Yarın tartı günü. Var mısın yarın gelen artinin iki katını cumaya kadar vermeye. Ama tartil beni de etiketleNe hissettiğini aynı dakikalar içinde olarak daha iyi anlıyorum kedicim. Benim de sondu, hedefime ulaşana kadar bir daha kaçamak yap-ma-ya-ca-ğım. Yapmamam gerek. Söz veriyorum kızlar. Haftasonu aldığımı düşünüyorum evde misafir vardı, tartı onun odasındaydı 2 gündür tartılamadım da. Hiç bilemiyorum da ya. Aldıysam eğer Cumaya kadar acilen vereceğim söz veriyorum kızlarrr!!
Merhaba moni, senden bildirim var diye sevinmiştim... kaptan olarak hadi sarayca silkelen gel basla artik diyecegini sanmistim. :) ama oyle bir yazmissin ki ne diyeceğimi bilemedim doğrusu..
Antepia27 abla gi gelmene sevindim. Ben de gitmeyim . Senlen ramazan ı gecirek guzel olur
Ben varım hadi bağalımYarın tartı günü. Var mısın yarın gelen artinin iki katını cumaya kadar vermeye. Ama tartil beni de etiketle
Ah o teklif reddedilir miii? Düşmeyelim tabi zaten hep bi tadına bakayımla başlamıyor mu devamı patlıyorÇok güzel devam eden diyet günü mü oğlumun poğaça teklifine hayır diyemem ekle sabota ettim sonrada toparlayan adım ama inşallah. Yarın bu duruma dusmeyecegim
Ah o teklif reddedilir miii? Düşmeyelim tabi zaten hep bi tadına bakayımla başlamıyor mu devamı patlıyor
Varımmmmm etiketlicemYarın tartı günü. Var mısın yarın gelen artinin iki katını cumaya kadar vermeye. Ama tartil beni de etiketle
Ay ne olmuş kızlarrrfr dökülüyoruzz.
Herkeste bi kaçamaktır gidiyor kendinize gelinn ..başta ben gelmeliyim :))
şaka bir yana gerçekten kaçamaksız ve yarış dolu bir haftaya kimler var???
Ama bahane yok ,yok şöyleydi yok böyleydi ( bahaneyi çok kullanırım ben kendime diyorum✖ :'( )
yok çocupa hazırladım bi tadına bakayım dedim ( tadına bakayım derken hoop 1 tabak yemek yerim ✖ )
Tartıda + gördüm moralim bozuldu yedim ✖
Tartıda 300 gram eksi görüp 4000kalorilik yemek yemek ✖ hep yaptığım yanlışlardan biri de bu . sanki 50 kiloya düştüm.len 80 kilosun hala gram verdim bişey olmaz derdindesin
.......
Ben muhtemelen yarın 1 veya 1.5 kg fazla çıkabilirim ayaklarım davul gibi regl olamadım ve de tuzlu yedim galiba fazla. Ama bu bir bahane değil tartıda ne çıkarsa onu yazacağım ve inşallah iki katını cumaya kadar vereceğim?
Kimler benimle bakalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?