Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet arkadaşlarrr, bugün yeni bir gün,Nisan ayının son haftası, yaptık yaptık yoksa yaza bıngıl bıngıl gireceğiz.hele ki benim gibi güney bölgelerdr yaşıyorsanız, ince giyineceğiniz için fazlalıkları saklama şansınız da olmayacak. Mayıs ayı verdik verdik.... Ben yapamam edemem yok. Bakın ben çay tiryakisiyim bunu herkes bilir, çayı şekersiz içemediğim için çayı bıraktım bugünden itibaren. Sabah kalktım şekersiz Türk kahvemi de içtim.önceden diyordum ki ıyyy bu ne ölsem içemem falan,öyle de güzel geldi ki her şey beyinde bitiyor.doğru mudur bilmem ama yağ yakıcı etkisi varmış. Takip ettiğim bir spor hocası da bununla ilgili makale paylaşmıştı doğru diye.Allah'ın izniyle akşam 6 ya kadar su içeceğim.6da hafif yemek.bugün vücut temizleme günü olsun hadi. Bize zarar veren,anlık mutluluk yaşatan o yiyeceklerden uzak duralım

Hiç kaçamak yapmayan insan yok için rahat olsun

Dün gece kafama bişeyleri taktım, uyuyamadım.
Kalkıp tv açtım, kafayı dağıtmak için, prof. Ibrahim saraçoğlu bi kanalda şifalı sebzeleri anlatıyordu.
Tam actigim anda lahana çıktı karşıma, meğer nelere iyiymis, vücutta su atan kürler yapılınca bi müddet sonra kilo verme durur, lahana küründe bu olmaz dedi.
Bana troidden dolayı iyi gelmesede 3 haftalık bir kür uygulamak istiyorum bilginize

lahana kürü troide iyi değilmi canım

Çok sevinidrici baby. Sisligin sana motivasyon olarak gelmis. Ama yüz bulup da boş lama emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…