- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
Of çok yansimiş zeynepimBenim üç gündür yaptığım kacamaklar tartiya
+2 kg olarak yansımış
Cuma : 65.3
Bugün : 67.3
Abla günaydın . Kahvaltı yaptin mi. Ben yaptım.Yav gel saraycam kaptanim in gönlü geniş
Silkelenmemiz ve kendimize gelmemiz gerek hadi kuzum ya
Aynen canım burdayım inşallah
KesinlikleeeÇok sevinidrici baby. Sisligin sana motivasyon olarak gelmis. Ama yüz bulup da boş lama emi
Evet arkadaşlarrr, bugün yeni bir gün,Nisan ayının son haftası, yaptık yaptık yoksa yaza bıngıl bıngıl gireceğiz.hele ki benim gibi güney bölgelerdr yaşıyorsanız, ince giyineceğiniz için fazlalıkları saklama şansınız da olmayacak. Mayıs ayı verdik verdik.... Ben yapamam edemem yok. Bakın ben çay tiryakisiyim bunu herkes bilir, çayı şekersiz içemediğim için çayı bıraktım bugünden itibaren. Sabah kalktım şekersiz Türk kahvemi de içtim.önceden diyordum ki ıyyy bu ne ölsem içemem falan,öyle de güzel geldi ki her şey beyinde bitiyor.doğru mudur bilmem ama yağ yakıcı etkisi varmış. Takip ettiğim bir spor hocası da bununla ilgili makale paylaşmıştı doğru diye.Allah'ın izniyle akşam 6 ya kadar su içeceğim.6da hafif yemek.bugün vücut temizleme günü olsun hadi. Bize zarar veren,anlık mutluluk yaşatan o yiyeceklerden uzak duralım
Günaydın ablacimAbla günaydın . Kahvaltı yaptin mi. Ben yaptım.
Ekmeksiz 1 buçuk haslama yumurta peynir zeytin. Domats salatalık.
Ay sen 48 kilonun nesine diyet yapıyorsun yahu :)
Yok abla geçen cumaki kilolarlaGünaydın ablacim
Canım sen gün içi iyisin akşam çayın yanındakilere dikkat et yaz
Ooo çok güzel canım cuma gün ne bugünkü kilolarimizlami başlayacağız yarışa
Yemin ediyorum kahvaltıda gülme krizine gşrdimAy sen 48 kilonun nesine diyet yapıyorsun yahu :)
Yanii sevgili rakibeemmCanım geçen cuma kaçtım bilmiyorum sanki daha zayıftır cuma günü
Yemin ediyorum kahvaltıda gülme krizine gşrdim
Boy 140 olunca canım
Normalde hastalığım olmasaydı en az 155 olurdu demişti dr ama düzelme şansı yok malesef
Hatırlamıyo musun kiSenin cumani benim p.tedini baz alalimmi
Yanii sevgili rakibeemm
Farkın kaç onu de sen hele
Üstte yazdım küçük ablavımOzlemciim hatırlamıyorum yaşlılık malum
Hatırlamıyo musun ki
Gerçi yeni geldin takıma
Tamam olur ablacım
Ama benim için çok az
Ben ortalama 1 kilo veriyodm ya
Üstte yazdım küçük ablavım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?