Evet arkadaşlarrr, bugün yeni bir gün,Nisan ayının son haftası, yaptık yaptık yoksa yaza bıngıl bıngıl gireceğiz.hele ki benim gibi güney bölgelerdr yaşıyorsanız, ince giyineceğiniz için fazlalıkları saklama şansınız da olmayacak. Mayıs ayı verdik verdik.... Ben yapamam edemem yok. Bakın ben çay tiryakisiyim bunu herkes bilir, çayı şekersiz içemediğim için çayı bıraktım bugünden itibaren. Sabah kalktım şekersiz Türk kahvemi de içtim.önceden diyordum ki ıyyy bu ne ölsem içemem falan,öyle de güzel geldi ki her şey beyinde bitiyor.doğru mudur bilmem ama yağ yakıcı etkisi varmış. Takip ettiğim bir spor hocası da bununla ilgili makale paylaşmıştı doğru diye.Allah'ın izniyle akşam 6 ya kadar su içeceğim.6da hafif yemek.bugün vücut temizleme günü olsun hadi. Bize zarar veren,anlık mutluluk yaşatan o yiyeceklerden uzak duralım
Bu hafta 49un altına inecem :)Maşallah bu kiloyla haftada 1 kilo büyük başarı benide zayiflatttttt
Bu hafta 49un altına inecem :)
Hep birlikte zayıflayalım işte
Bi de ben emziriyorum büyük ihtimal ondan gidiyo
Ayy saol ablacımGüle güle büyüt bebisini canım biz antepteyiz sizin memleket Yakunmi rakibemi taniyayim
Ayy saol ablacım
Ben sinopluyum ama ankarada yaşıyorum gel beklerim sana çok güzel poğaçalar yaparım
Hayal etme zaten boy kaç bilmiyom da 180 boya 40 kilo zaten ölüverirsin mazallahOooo Ankaralı çok arkadaş ikiz var burda
Yemezzzzzlerzayifliycam senden zayıf olucam desem
Hayal kurmanın da bı rajonu var derlaer
o cümlelerimi tükettiniz kuzum,Merhaba moni, senden bildirim var diye sevinmiştim... kaptan olarak hadi sarayca silkelen gel basla artik diyecegini sanmistim. :) ama oyle bir yazmissin ki ne diyeceğimi bilemedim doğrusu..
Hayal etme zaten boy kaç bilmiyom da 180 boya 40 kilo zaten ölüverirsin mazallah
Geçmiş olsun.iyice dinlen.parol biraz toparlar belkibenim bugün her yerim ağrıyor vücudum kırgın
Ya sorma.biz 1 mayısta hataya gideceğiz döner+ künefe.öncesi sonrasına dikkat edeceğim artık.Bugünden başladım yeniden . HaftAsonu yediğimé sayıyım. Gerçi 1 mayis tatili var tehlike devam ediyor ama. Kendimi tutcam söz
haklısın canım, ben bir türlü toparlanamadım,o cümlelerimi tükettiniz kuzum,aynen bende sana ne yazacağımı bilemiyorum. karabatak gibi bi görünüp bi kayboluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?