Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi akşamlar sevgili takımım
öğleye doğru
2 dlm tam buğday ekmeği
peynir
zeytin
domates
salatalik
yumurta
zeytin

Ara
cerez
3 Kuru kayısı

aksam
fırında karnıyarık
2.5 dlm ekmek

Wydra

afiyet olsun canım. canım fırında karnıyarık çekti

Afiyet olsun canım bı durum olmamış
Afiyet olsun canım ama akşam karnıyarıkla salata ve bir kase yoğurt yeseydin ekmeği yemeseydin daha güzel olurdu

Bide çerezin miktarı ne kadar ve çiğ kuruyemiştir umarım yoksa diyetine hiç uymamış

Evet canım miktar fazla idi pek olmafi

Selam menümü yazayım,çok su içince akşama kadar aç kalamadım :)
Menü
Sabah 10.00
1 sigara böreği
3 kaşık salata
Çeyrek tabak patatesli tavuk
2 zeytin
....
Öğle 13.00
2 kepçe kapuska
2 kepçe patatesli tavuk
Salata...
.........
Akşam 16.00
1 kepçe kapuska
1 kepçe patatesli tavuk
Birkaç kaşık mısır
......
Su: 4.5 lt
Spor: 20 dk yürüyüş
14 dk parktaki spor aletleri
...........
Bugün fena değildi aslında ,az önce oğlan çubuk makarna isteyince yaptım ama 4 çiğnemelik yedim (çatalla) makarna bağımlılığımı bu kadar azaltmış olmam da iyiye işaret benim için

Kızlar patates şok diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben 2 gün yapmıştım geçen sene baya süzülmüştüm bi 3 gün daha denemek istiyorum, bacağımda damar ağrıyor resmen, acil vermem lazım bu kiloları ben napacammm,ama ne olursa olsun 1 gün deneyeceğim yarın Allah izin verirse, bakalım. Uyuyacağım şimdi ben iyi geceler.ara ara girip bakarım :)

O ne ola ki

İyi geceler

Sabah
2 yumurta
2 diliö hindi füme
Peynir

Ara
Sade neskafe

Öğle
1 dilim tavuk fileto
1 sb yoğurt
Peynir

Ara
Bitter çikolatalı müsli bar
Sade neskafe

Akşam
Tavuk sote
Sebze çorbası
Fırında kaşarlı mantar

Ara
Çiğ fındık, yer fıstığı
Sade maden suyu
Çok az peynir

Su: 1.5lt
Spor: 15dk leslie, 200 ip, 9600 adım
Wydra

Ya uyjudan bayılıcam ama izledim,bazı ywrlerini hızlandırdım, sonuç şu ki patates diyeti miyeti falan hikaye ya, şekerden soğudum resmen inanın. Oğlana da elma suyu yapıyordum makinede ,genelde her gün istiyor. Ama onu da kaldırmayı düşünüyorum çünkğ sadece şekerini alıp asıl önemli kısmı çöpe gidiyor diyorlar . ... Bir de un kurabşyesini çok seviyor genelde haftada bir yapardım ama onu da ayda bire düşürmeye karar verdim.o da her şeyi yiyemiyor ya kuzum ara ara yesin diye,ben yemem ama zaten vücudumda yeterince şeker depolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…