Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın anlaşıldı kaptan.Daha gayretli olmam lazım

Herkese günaydın.haftasonu kaçamağı yapmayalım lütfen.haftaiçi sıktık sıktık, haftasonu mutlu olmaya ihtiyacım var psikolojisinden çıkmak lazım.lütfen birşey yiyorsak (kalorili) nefsimizi köreltecek kadar yiyelim, suçluluk duymayalım,yemediğimizi kar sayıp battı balık yan gider yapmayalım ( kendime de söylüyorum tabi )

aktardan saf sinameki al canım. yani kurutulmuş yaprak olarak. kahve öğütücüsünde toz halinde öğüt. haftada bir kere yemeğin hemen ardından (ara vermeden) tepeleme 1 çay kaşığı sinameki tozunu suyla beraber iç. ya da yemeğinin üzerine serp. bağırsakları boşaltıyor.

takımdakiler bilir. benim oldum olası kabızlık sorunum vardır. hatta diyetlerim hep bu yüzden kısa sürede bitmiştir. bununla sonuç aldım. eskiden sinameki bağırsakları çiziyor derlerdi. korkardım. çayını içmeyin diyorlar. bu şekilde ve yemekle birlikte tüketince faydalı oluyormuş. ben artık bunu yapıyorum.

Son düzenleme:
Emzirdiğim için bu tarz şeyler kullanamıyorum. Tek çarem su. Önceden duphalac şurup içerdim ama zamanla o da etkisini kaybetti, su miktarını artırdım,şuruptan daha etkili gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…