Yok ablam kaçamak ama hala 87 kg mim
Ekim gibi düşünüyorduk. Bizim işler karıştı, nasip ne zaman olur bilmemYazın aşırı sıcak oluyor.ilk veya son baharda öneririm.
İnşallah tek dileğim o Ramazanda dikkat edicem emziriyorumda ama tatlı ihtiyacım olursa meyve ile gidericem inşallah ananas yemeye başladım süt yapiyormusmutlu haftasonları diliyorum bu arada
Ramazan oruçları hepimiz içi şifa olur inşallahsahur ve iftarlarımızı sağlıklı menülerle yaparsak.
Canım sahurda ekmek yiycem iftarda yemiycem iki gün belki bulgur pilavı yerim onun dışında yemiycem pirinç pilavı yememek lazım belki arada fırına patates atarım o hoşuma gidiyor onun dışında yememBir sorum olacak sizlere... oruc tutacaklar icin, iftarda karbonhidrat nasil almayi dusunuyorsunuz?
ben iftarda pirinc pilavi sadece 2-3 kere yapmayi dusunuyorum onuda cogunlukla esim icin, kendim cok kucuk bir kase yerim. diger gunler icinde yine 2 kez makarna yeriz diye dusundum, 2-3 kez pide yeriz sulu yemekle (ramazan pidesi) ,
kalan gunler icinde cogunlukla bulgur pilavi, bazen firinda patates ve pure seklinde dusundum.
sadece et veya sulu yemekle doymak imkansiz, ekmegede abanmak istemiyorum , aklima bu cesitler geldi. sizce diyeti cok bozar mi ve kilo vermemiz dururmu bu sekilde?
oruclu degilken karbonhidrati sabah ve oglen tuketiyodum aksam sadece et/ sebze/ salata seklinde yiyodum, simdi o sekilde yapmak doyurucu olur mu bilemedim.. fikirlerinizi bekliyorum
Benim planımda şöyle şeyler var, tabi değişebilir de ama genel kanım şu: Elma ile açıp 1.2 litre su içip yarım saat veya 1 saat sonra bir çorba ,2 saat sonrasında da artık ne yemek varsa ondan. Zaten içtiğim su 4 litreyi buluyor bu aralar, zararlı belki ama istiyorum .Bir sorum olacak sizlere... oruc tutacaklar icin, iftarda karbonhidrat nasil almayi dusunuyorsunuz?
ben iftarda pirinc pilavi sadece 2-3 kere yapmayi dusunuyorum onuda cogunlukla esim icin, kendim cok kucuk bir kase yerim. diger gunler icinde yine 2 kez makarna yeriz diye dusundum, 2-3 kez pide yeriz sulu yemekle (ramazan pidesi) ,
kalan gunler icinde cogunlukla bulgur pilavi, bazen firinda patates ve pure seklinde dusundum.
sadece et veya sulu yemekle doymak imkansiz, ekmegede abanmak istemiyorum , aklima bu cesitler geldi. sizce diyeti cok bozar mi ve kilo vermemiz dururmu bu sekilde?
oruclu degilken karbonhidrati sabah ve oglen tuketiyodum aksam sadece et/ sebze/ salata seklinde yiyodum, simdi o sekilde yapmak doyurucu olur mu bilemedim.. fikirlerinizi bekliyorum
Canım sahurda ekmek yiycem iftarda yemiycem iki gün belki bulgur pilavı yerim onun dışında yemiycem pirinç pilavı yememek lazım belki arada fırına patates atarım o hoşuma gidiyor onun dışında yemem
Bence pilavsiz doyulur
Benim planımda şöyle şeyler var, tabi değişebilir de ama genel kanım şu: Elma ile açıp 1.2 litre su içip yarım saat veya 1 saat sonra bir çorba ,2 saat sonrasında da artık ne yemek varsa ondan. Zaten içtiğim su 4 litreyi buluyor bu aralar, zararlı belki ama istiyorum .
Güzel bir haber aldım bugğn ,vücudum direncini kırmaya başladı vermeye başladım çok şükür bozmak istemiyorum ..
Yatmadan önce de şekerli bir fincan Türk kahvesi içerim azıcık mutluluk hormonum salgılansın :) onun haricinde sıfır tuz sıfır şeker ,
Bir de şu var akşam saatlerinde 4km uzakta ışıklı park var oraya gidiyoruz. Oraya gidersek orucumu orada açmam lazım tabi diğer yemekleri yediğim saatler değişir, bekleyip göreceğiz
Kızlar ben geldim nasılsınız?? ne zamandır gelemiyorum ev internetimdeki sıkıntı devam ediyor çözülemedi bir türlü, bir yandan da Ramazan hazırlıkları temizlikler iftarlıklar derken acayip yoğun geçiyor günlerim güzel haber kilo almadım 200-400 gram arası eksilip artırıyorum ay sizi çok özledim ben ya neler yapıyorsunuz Ramazan’da nasıl beslenmeyi düşünüyorsunuz deyin hele bana da
Ben geçen yıl iftar öncesi tartılıyordumSelam hosgeldin:)
Bizde simdi onu konusuyoduk, okudunmu mesajlari:)
Ben ana yemege gore karar vericem bulgur/makarna/patates yiyip yememeye , eger ana yemek doyurucuysa o gun karbonhidrat almicam ekstra, ama cok hafifse o zaman pure yada bulgur ne varsa bi parca alirim..
Bir sorum daha var sizlere :) ne zaman tartilicaz?
Oglen saatleri daha mi uygun olur acaba sahurda yiyip yaticaz sabah kalkinca daha midemiz dolu olur belki:)
İkindi vaktinde tartilmak nasil olur acabaSelam hosgeldin:)
Bizde simdi onu konusuyoduk, okudunmu mesajlari:)
Ben ana yemege gore karar vericem bulgur/makarna/patates yiyip yememeye , eger ana yemek doyurucuysa o gun karbonhidrat almicam ekstra, ama cok hafifse o zaman pure yada bulgur ne varsa bi parca alirim..
Bir sorum daha var sizlere :) ne zaman tartilicaz?
Oglen saatleri daha mi uygun olur acaba sahurda yiyip yaticaz sabah kalkinca daha midemiz dolu olur belki:)
Benimde duyduğum çorba içtikten sonra ara vermek mesela namaz kıldıktan sonra yemeğe devam etmek bende çabuk doyuyorum ama 2 saat sonra başlıyorum ne yesem acaba diye işte o arada kaçamak yapmak olasıAslinda senin yaptigin dogrusu canim, ben biraz dinledimde bu hafta genelde 1 hurma ile acin 1-2 bardak su icin bi yarim saat dolasin isinizi yapin oyalanin diyolar, sonra corba icin yemeginizi yiyin. Yapabilirsen super olur bence. Cok sevindim bu arada mutlaka vericeksin sakin pes etme :)
Dedigim belgeselide izle :)
Parkta guzel olur tabi yuruyus yapmis oluyosunuz sanirim. Bi sekilde dengeyi bulucaz insallah bayramdada Sakin ilerleyip kilolari veririz
Benimde duyduğum çorba içtikten sonra ara vermek mesela namaz kıldıktan sonra yemeğe devam etmek bende çabuk doyuyorum ama 2 saat sonra başlıyorum ne yesem acaba diye işte o arada kaçamak yapmak olasıinşallah yapmiycam
Hoşgeldin canım sahurda kahvaltı edicem ekmek yiycem Tb ekmeği iki dilimKızlar ben geldim nasılsınız?? ne zamandır gelemiyorum ev internetimdeki sıkıntı devam ediyor çözülemedi bir türlü, bir yandan da Ramazan hazırlıkları temizlikler iftarlıklar derken acayip yoğun geçiyor günlerim güzel haber kilo almadım 200-400 gram arası eksilip artırıyorum ay sizi çok özledim ben ya neler yapıyorsunuz Ramazan’da nasıl beslenmeyi düşünüyorsunuz deyin hele bana da
Ben geçen yıl pilates yapıyordum çok yormuyordu susatmıyorduBende sahurda bazen musli yiyim diyorum, bazen sutle yulaf, bazende haslanmis yumurta ve bir dilim ekmek yerim.
Iftarda pirinc mecbur kalmadikca yemem, misafir alicaz bir kac gun orda zorlanabilirim sadece.
Ana yemekle doyalim mi diyosun birde salata falan ile. Aslinda simdi boyle diyoruz ama genelde ben corbadan sonra hafif tikanmis bile oluyorum. :)
Biraz cekiniyorum kilo almayayim diye, sporda kisitlanicak cunku. Anca iftardan 1-2 saat sonra yapabilirim esimle yuruyuse cikicaz diye konustuk ama caymazsa :) zorlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?