Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok ay okuyamadım yazıp kaçtım valla ben korumaya geçtim ama kilo alacağım sıkıntısından ne yerim diye düşün düşün bi hal oldum bakalım ne olacak tam buğdaylı sandviç ekmekleri yapmayı düşünüyorum sahur için

Hoşgeldin canım sahurda kahvaltı edicem ekmek yiycem Tb ekmeği iki dilim
İftarda çorba yemek salata ekmek yemeye bilirim sonra full su :)

Güzel canım bence de en doyurucu ve kalorisi az kahvaltı türü olur bencede

Selam Aslında bugün benim için güzeldi ama sadece bir tanecik poğaçanın az bir şey tadına baktım Çünkü şöyle söyleyeyim şimdi ben bütün zararları yediklerimle vedalaştım artık kullanmıyorum ya bir haftaya yakındır ,poğaçayla vedalaşmaMıştım 2-3 ısırık aldım orada hatalıyım ama olsun En azından aklımda kalmadı yani yoksa aklımda kalsaydı sürekli onu düşünürdüm.:) Şimdi artık hayatımdan onu da çıkardım aklımda da yok hiçbir yerinde de yok öyle yani.menüm aşağıda..ayrıca anneciğimin elleriyle sardığı sarmalarla da vedalaştım

Menüm
Saat 20.30
1 litre su
2 pancar sarma
1 poğaça 3 ısırık
....
Saat 22.30
1 tabak Beyaz lahana yemeği ( tuzsuz,bol limonlu,maydanozlu)
.
Salata (tuzsuz,bol maydanozlu,limonlu,yağ)
.
Su 3 litre diyelim ,geçer de
Spor: 5 km yürüyüş
(Toplamda 4 saat hareket ,oturmadan)....
Ha bir de şekerli Türk kahvesi içerim yatmadan ama saat kaç olur bilemem oğlan uyusun da

kızlar iftarı en geç biz yapacağız
hem bebek emiyor hem çocuk çok hepside erkek hamur işi istiyorlar sürekli
mecbur yapıyorum yememeye calisacam susuzluk ve migren beni pert eder sanırım birde oğlum aşırı hareketli sürekli peşinde kosturuyorum iftar sahur aslında bana düzenli geliyor en azından çocuklar sürekli acıktım demiyorlar uykusuzluk sorun olmazsa ki migren i çok tetikliyor çok korkmuyorum siz bana dua edin mevla yavrularimin hatırı için bana güç kuvvet versin

Amin ,yapıp da yememek çok zor

kızlar ramazan için liste atıcam birazdan, fikriniz olur.

tek olan listeyi bana geçen sene diyetisyenim vermişti.
diğer listeyi de bir kaç yıl önce gittiğimde gürkan kubilay vermişti , tek ve çift günlerden oluşan 2 ayrı liste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…