Ben geçen yıl pilates yapıyordum çok yormuyordu susatmıyordu
Yok ay okuyamadım yazıp kaçtım vallaSelam hosgeldin:)
Bizde simdi onu konusuyoduk, okudunmu mesajlari:)
Ben ana yemege gore karar vericem bulgur/makarna/patates yiyip yememeye , eger ana yemek doyurucuysa o gun karbonhidrat almicam ekstra, ama cok hafifse o zaman pure yada bulgur ne varsa bi parca alirim..
Bir sorum daha var sizlere :) ne zaman tartilicaz?
Oglen saatleri daha mi uygun olur acaba sahurda yiyip yaticaz sabah kalkinca daha midemiz dolu olur belki:)
Hoşgeldin canım sahurda kahvaltı edicem ekmek yiycem Tb ekmeği iki dilim
İftarda çorba yemek salata ekmek yemeye bilirim sonra full su :)
Allah kolaylık versin canım.Monim gelemedim bir türlü temizlik vardı 3 ev ayrı ayrı sonrada eşimin anneannesi rahatsızlandı o yüzden pek elime telefon alamadım biraz daha gelemiycem gibi
İnşallah tek dileğim o Ramazanda dikkat edicem emziriyorumda ama tatlı ihtiyacım olursa meyve ile gidericem inşallah ananas yemeye başladım süt yapiyormus
oh harikasin maaşallahDüzenleme yapamadım,Türk kahvesinden vazgeçtim ne de olsa poğaçadan şeker aldım bi de oradan almayayım,suya devam
Amin ,yapıp da yememek çok zorkızlar iftarı en geç biz yapacağız
hem bebek emiyor hem çocuk çok hepside erkek hamur işi istiyorlar sürekli
mecbur yapıyorum yememeye calisacam susuzluk ve migren beni pert eder sanırım birde oğlum aşırı hareketli sürekli peşinde kosturuyorum iftar sahur aslında bana düzenli geliyor en azından çocuklar sürekli acıktım demiyorlar uykusuzluk sorun olmazsa ki migren i çok tetikliyor çok korkmuyorum siz bana dua edin mevla yavrularimin hatırı için bana güç kuvvet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?