Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydinlar mutlu pazarlar
Esim seyahatten geldi bugun, sabah simit pogaca ve borek almis
Bi daha alma boyle gerek yok dedim canim borek cekti diyo sende digerlerini seversin diye aldim diyo bisey demedim napiyim:)
Boregi o yedi hatta yarisinida birakti sanirim benden utandi :)
Bende simitin 4te birini yedim. O kadar , normal kahvaltimi yaptim yumurta peynir domates seklinde.
Ki pogaca falan benim en sevdigim seydir. Kilo vermek icin cok emek veriyoruz diye kendimi dizginledim yemedim.

valla benim bulgur, biraz ramazan pidesi, makarna, biraz patates şeklinde olabilir. karabuğday ekmeği yaptım. ondan da az yerim. orantılı olarak yapabilirsek güzel.

sahurda da az tam buğday yufka, karabuğday ekmeği falan olabilir.

Ben de simit hastasıyım.iyi yaptın canım

***10. Takım 621. ETAP ***

Kumsal ve Deniz(88,1///% )
zeyneppk (65,3///%)
kkelebeketkisi(67,6///%)
_Phantom-Opera_ (49,2///%)
mn5822(77,0///%)
nihaldemirel77(55,4///%)

natsume(70,7///% )
peaceful16 (74,3///%)

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

sade01(65,5)577. etapta 62,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. tk g:11.1.2019( b.kilosu:68 h: 58)
vorones(59,9)593. etapta 60,9 kg ile bildirimli İzine ayrılan üye. H: 57
kackaloribu (58,5) yeni üye bt: 11.03.2019 bk:61,4 h: 55
sara_28(83,9)609.etapta 78 kg ile izne ayrılan üye.
-hercai91(88,8/3b)Mezun üye geri döndü(594.etap 79,9 kg 5 kasım 2018 ). h:60(
kad:ssy8491)
60kiloyum(85)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
gulsahhh01(59,4)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: 64 h:55

baby cat( 77,3)Yeni üye.
antepia27(113,2 )İzinli üye.

Selamlar herkese,dün ev işleri ve bugün misafirlerim vardı ancak şimdi rahatça oturup yazabileceğim.Önce dünkü menümü yazayım
Kahvaltı
Peynir,zeytin,yeşillik,ceviz,kayısı.Yumurta yemedim,sıkıldım sanki.
Öğlen erişte 4 kaşık,2 bardak ayran.
Akşam
Çay,çerez,1 lokma acı biber kavurması
1 saat yürüyüş,su 2,5 lt.
Bugün
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,yeşillik,yarım köy çöreği
Öğleden sonra
1 kase kısır,1 poğaça,5 tane sarma,1 ayçöreği
Biraz karbon bombardımanı oldu ama 1 kase yoğurtla kapatırım günü bugün.
Spor yok,
Su şimdilik 2 lt.
Bu hafta daha dikkatli gitmem gerek sanki

Iyi aksamlar
Menumu paylasayim Wydra

Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, domates salatalik, lor peyniri, 4te 1 simit , 1 dilim kepek ekmegi, filtre kahve

Ogle: sutlu musli

Ara: yesil erik

Aksam: 1 kase sehriye corbasi, 1 muz, 2 hurma

2lt su 4000 adim

Su biraz az oldu bol icicem yatana kadar, yatmadan sahur yapip yaticam 12 gibi. Sahur ve iftari yarin yazayim

Selam arkadaşlar
Menğm
Sabah 8
1 poğaça
....
Öğle 11
Brokoli,havuç haşlama, yağsız tuzsuz
Öğle 13
3 kaşık bulgur pilavı,6,7 kaşık yeşil fasulye
1 tabak kabak çorbası tuzsuz
....
Ara
5 sarma
...
Akşam 17.00
1 tabak kabak çorbası tuzsuz
3,4 kaşık pilav
....
18.30
3 ısırık elma
Su. 3.9 lt
Spor 4 km yürüyüş

Merhaba hanımlar
Kaç gündür menü vermiyorum çünkü hiç iyi değil menulerim
Yarın inşallah başlıyorum regl oldum oruç tutamiycam
Ramazan-i Şerif ayiniz mübarek olsun Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul eylesin inşallah

Arkadaşlar. Ramazanda regl iken oruç tutmama gibi bir zorunluluk yok biliyorsunuz değil mi? Okullarda böyle öğretilmedi vakti zamanında ama Kuran'ı Kerim'de regl iken oruç tutmama ve namaz kılmama gibi bir yasak yok,din ve siyaset konuşmam hiçbir Zaman ama bunu söylemezsem vicdanım kesin kesin rahat etmez.bunu benim babam ( ilahiyat fakültesi mezunu 30 yıllık öğretmen ) bundan 20 yıl önce söyleyince vay sen ne diyon demişlerdi ama şimdi insanlar okudukça onlar da kabullendiler.Zeynep arkadaşım sen yazdın diye değil zaten söyleyecektim eve yeni girdim menümü yazdım öyle denk geldi yanlış anlama kuzum.Kuranda yoksa da işte şurda var falan diye düşünenler olursa haşa Yüce Allah Kuranı eksik mi gönderdi .tabiki de hayır. Amacım tartışmak değil polemik olsun istemiyorum. Allahın izniyle güzel bir ramazan geçirelim inşallah .

Canım fikrine saygı duyuyorum bende kuran kursunda okudum ayrıca ilahiyat mezunuyum bu tercih meselesi diyip konuyu kapatalım istersen

Canım fikrine saygı duyuyorum bende kuran kursunda okudum ayrıca ilahiyat mezunuyum bu tercih meselesi diyip konuyu kapatalım istersen
Tabiki de.....dediğim gibi ben söylemezsem vicdanım rahat etmezdi tabiki de herkes kendinden sorumlu. Ne dedim siyaset din ve futbol bunlar özel konular . şu an konumuz diyet. Ama samimiyetime inanın vicdan yapardım. Bakalım yarın en çok kim kilo verecek.bir an önce sabah olsun istiyorumm

Hayırlı ramazanlar kızlar
Dün gezi turumuz vardı, gidiş dönüş 12 saat süren bir yolculuk, gittiğimiz yerde gezme filan, çok yoruldum. Bugünde misafir ağırladım, şu an nakavt olmuş vaziyette yatarak sahur bekliyorum.
Iftar saatlerinizi yazın hele
Ben 21: 05 de iftar edecem inşallah
Allah hepimizin oruçlarını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…