Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar Günaydın,

menü veremiyorum kaç gündür. düzen şart bana artık ve sanırım artık düzene girerim çünkü taşınma işleri temizlik işleri bitti aranıza dönmeye mani tek şey işim onu da hallederim aralarda uğrarım.

niyetliyim bugün
gece kalkmadan tutuyorum ama akşam geç yattım 12 gibi atıştırdım yattım yeterli gelecektir sanırım. herkese hayırlı ramazanlar diliyorum

sabah tartıldım

58.6 geldim arkadaşlar.

Günaydın hayırlı Ramazanlar canım 10. Takım
Zar zor uğrayabildim geçen hafta. Ard arda 13 saat çalışmak psikolojimi bile fena etkiledi. Şükür yarın eski düzenime dönüyorum. Buranın sıcaklığını çok çok özledim. Diyetimi bozmadım ama tek başına hiç eğlenceli olmuyormuş onu fark ettim.

Sahurda fena yumurta ve peynir yedim.. Hala boğazıma kadar tok hissediyorum bakalım akşama ne olacak.

Gunaydin hayirli ramazanlar kizlar, iyiliklerle dolu huzur dolu bir ay olsun insallah.
Oruc icin niyetlendim esimle hevesle sahur yaptik ilk kez evimizde, ama sabahina regl olmusum.
Benim bildigim abdest bozuluyo. Ondan benim orucum bozuldu diye biliyorum bende..
kismet artik cuma gibi tutmaya baslicam
Bilsem Sahur yapmazdim bosuna yedim. Bugun hafif gecicem cunku aksamada iftara davetliyiz

Kilom: (hem regl, hem sahura kalktim yedim olarak dusunun)
Cuma: 74.3
Pazartesi: 74.5

Canım aslında bu tartı oruclular için yanlış olur akşama doğru tartilmak lazım

Canım aslında bu tartı oruclular için yanlış olur akşama doğru tartilmak lazım

Aynen aslinda oyle, bide sislikte var reglden dolayi.
Bu ay 2 kilo vermeyi hedefliyorum onu yapabilsem yeter bana. Ramazanda daha fazla veremeyebilirim gibi geliyo ondan 72 ile bayrama girmeyi hedefliyorum..

Aynen aslinda oyle, bide sislikte var reglden dolayi.
Bu ay 2 kilo vermeyi hedefliyorum onu yapabilsem yeter bana. Ramazanda daha fazla veremeyebilirim gibi geliyo ondan 72 ile bayrama girmeyi hedefliyorum..
Aslında Ramazanda daha güzel kilo veriliyor inşallah sende istediğin kadar verirsin

Gene de iyi. Yani belliki cumaya göre vermssn

Sağol canım

Sabahki tartı doğru olmayabilir . Ben tartilmadim. Yalnız seni tebrik ettim bak. Gayet güzel kilon. Bence bi 700 800 daha duş

Kızlar ya ben çarpıliom resmen oruç tutunca. Uykusuzlukta var tabi . Elim ayağım bosalio resmen. Az bi kahvaltı yapsam ağzıma bişi atsam sabahları. Geç vakte kadar dayanirm da. . Ni é boyleyim ben ya

Ilk bi kac gun boyle olmasi normal vucut alismis kahvalti yapmaya , belli bi duzende yemek yemeye, simdi kan sekeri dusuyo. dinlen calismiyosan evdeysen
Benimde karnim cok agriyo

Hayırlı ramazanlar kızlar

Sahurda kendi yaptığım tam buğday sandviç ekmeğimle salam kaşar domates ile klasik sandviç hazırladım bir yumurta ve diğer kahvaltılıklar eşliğinde sahur yaptım genelde her Ramazan abarttığım için kilo alırım ama bu Ramazan almak istemiyorum iftarda abartsam bile sahurlarımda dikkat etmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…