Süpersin sanada hayırlı Ramazanlar canım ben sana inanıyorum bu sene almayacaksinHayırlı ramazanlar kızlar ❤❤
Sahurda kendi yaptığım tam buğday sandviç ekmeğimle salam kaşar domates ile klasik sandviç hazırladım bir yumurta ve diğer kahvaltılıklar eşliğinde sahur yaptım genelde her Ramazan abarttığım için kilo alırım ama bu Ramazan almak istemiyorum iftarda abartsam bile sahurlarımda dikkat etmek istiyorum
gece yemeği etkiliyor tartıyı tabiSabahki tartı doğru olmayabilir . Ben tartilmadim. Yalnız seni tebrik ettim bak. Gayet güzel kilon. Bence bi 700 800 daha duş
ALLAH c.c. razı olsun monimAllah kolaylık versin canım.anneanneye de acil şifalar diliyorum.
geçmiş olsun canımMerhaba kızlar.hem niyetliyim hem de boğazım fena ağrıyor.şimdiden ilaçlarımı hazırladım iftarla içerim artık.eşime pastil aldırdım. Hiç açlık hisssetmedim ama kırıklık ,boğaz ağrısı çok fena.içimden tartılmak da gelmiyor bugün beni maruz görün.perşembe akşam tartılırım artık
geçmiş olsun canımMerhaba kızlar.hem niyetliyim hem de boğazım fena ağrıyor.şimdiden ilaçlarımı hazırladım iftarla içerim artık.eşime pastil aldırdım. Hiç açlık hisssetmedim ama kırıklık ,boğaz ağrısı çok fena.içimden tartılmak da gelmiyor bugün beni maruz görün.perşembe akşam tartılırım artık
Geçmiş olsunMerhaba kızlar.hem niyetliyim hem de boğazım fena ağrıyor.şimdiden ilaçlarımı hazırladım iftarla içerim artık.eşime pastil aldırdım. Hiç açlık hisssetmedim ama kırıklık ,boğaz ağrısı çok fena.içimden tartılmak da gelmiyor bugün beni maruz görün.perşembe akşam tartılırım artık
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar.hem niyetliyim hem de boğazım fena ağrıyor.şimdiden ilaçlarımı hazırladım iftarla içerim artık.eşime pastil aldırdım. Hiç açlık hisssetmedim ama kırıklık ,boğaz ağrısı çok fena.içimden tartılmak da gelmiyor bugün beni maruz görün.perşembe akşam tartılırım artık
Merhaba kızlar.hem niyetliyim hem de boğazım fena ağrıyor.şimdiden ilaçlarımı hazırladım iftarla içerim artık.eşime pastil aldırdım. Hiç açlık hisssetmedim ama kırıklık ,boğaz ağrısı çok fena.içimden tartılmak da gelmiyor bugün beni maruz görün.perşembe akşam tartılırım artık
Hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar sevgili takımım güzel bir Ramazan'ı Şerif geçirmek dileğiyle
Menun güzel çikolataya bayıldım :)iyi akşamlarrrgüzelliklerle, sağlıkla, huzurla bir Ramazan ayı geçirmek ümidiyle
sahur
1 yumurtadan az sucuklu kuşkonmazlı mozzarellalı omlet
1 kk süzme peynir
2 ceviz
domates, közlenmiş kırmızı biber yeşil biber
1 dilim ekmek kadar tambuğday yufka
1/2 diyet kurabiye
iftar
2 kepçe tarhana çorbası
etli bulgurlu yaprak sarma
2 yk ev yoğurdu
1 diyet kurabiye
ara
2 parmak kadar ev yapımı çikolata (kakao yağı, saf kakao, keçiboynuzu özü, badem, fındık)
1 kupa kabuk tarçın çayı
toplam 6 bardak su
20 dk yürüyüşWydra moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?