Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Süpersin sanada hayırlı Ramazanlar canım ben sana inanıyorum bu sene almayacaksin

Sabahki tartı doğru olmayabilir . Ben tartilmadim. Yalnız seni tebrik ettim bak. Gayet güzel kilon. Bence bi 700 800 daha duş
gece yemeği etkiliyor tartıyı tabi teşekkür ederim canım 55 hedefim işte benimde ama yavaşladım bayadır. umarım ramazanı güzel geçirebiliriz hepimiz..

Merhaba kızlar.hem niyetliyim hem de boğazım fena ağrıyor.şimdiden ilaçlarımı hazırladım iftarla içerim artık.eşime pastil aldırdım. Hiç açlık hisssetmedim ama kırıklık ,boğaz ağrısı çok fena.içimden tartılmak da gelmiyor bugün beni maruz görün.perşembe akşam tartılırım artık

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun

Selam hanımlar,herkese hayırlı ramazanlar.Ben oruç tutmadığım için normal vakitte sabah kahvaltı öncesi tartıldım.
Cuma 55.4 tü
P.tesi 55.2 ye düşmüşüm
-200gr ama plsun geçen hafta sabitlenmiştim bu da bi başlangıç
Menüm
Kahvaltı
Haşlanmış 1 yumurta,zeytin,peynir,yeşillik,domates,salatalı
Öğlen
Yeşil mercimekli bulgurlu yoğurt
Akşam 2 kaşık menemen,4 sarma belki biraz mercimek ekmeği olabilir.
Su şimdilik 2 lt
Spor 1saat yürüyüşten geldim şimdi

Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar.bizde iftar oldu.menümü yazayım moni Wydra
Sahur: tb ekmeğe hindi fümeli tost,2 haşl yumurta,zeytin,ceviz,domates,lor peyniri
İftar: çorba, havuçlu tavuklu pilav 6-7 kaşık, salata, yoğurt,1 bardak ramazan şerbeti
Midem rahatsız olmazsa çilek,kavun yiyebilirim günü kapatırım
1.5 lt su, spor yok

Geçmiş olsun canım

geçmiş olsun sadecim.

iyi akşamlarrr güzelliklerle, sağlıkla, huzurla bir Ramazan ayı geçirmek ümidiyle

sahur
1 yumurtadan az sucuklu kuşkonmazlı mozzarellalı omlet
1 kk süzme peynir
2 ceviz
domates, közlenmiş kırmızı biber yeşil biber
1 dilim ekmek kadar tambuğday yufka
1/2 diyet kurabiye

iftar
2 kepçe tarhana çorbası
etli bulgurlu yaprak sarma
2 yk ev yoğurdu
1 diyet kurabiye

ara
2 parmak kadar ev yapımı çikolata (kakao yağı, saf kakao, keçiboynuzu özü, badem, fındık)
1 kupa kabuk tarçın çayı

toplam 6 bardak su

20 dk yürüyüş Wydra moni

Menun güzel çikolataya bayıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…