Menun güzel çikolataya bayıldım :)
Süpersin sanada hayırlı Ramazanlar canım ben sana inanıyorum bu sene almayacaksin
Ev yapımı çikolata güzel oluyor mu cidden bende yapmak isterimiyi akşamlarrrgüzelliklerle, sağlıkla, huzurla bir Ramazan ayı geçirmek ümidiyle
sahur
1 yumurtadan az sucuklu kuşkonmazlı mozzarellalı omlet
1 kk süzme peynir
2 ceviz
domates, közlenmiş kırmızı biber yeşil biber
1 dilim ekmek kadar tambuğday yufka
1/2 diyet kurabiye
iftar
2 kepçe tarhana çorbası
etli bulgurlu yaprak sarma
2 yk ev yoğurdu
1 diyet kurabiye
ara
2 parmak kadar ev yapımı çikolata (kakao yağı, saf kakao, keçiboynuzu özü, badem, fındık)
1 kupa kabuk tarçın çayı
toplam 6 bardak su
20 dk yürüyüşWydra moni
tamam canım ama izne ayrılan kilo alıyor maalesef. 10 kilo vermişsin emeğini ziyan etme olur mu.moni Kaptanim ben ayrılmak istiyorum
Kendime cok kızıyorum ama bir türlü duzen oturtamiyorum listeyi etkiliyorum daha fazla etkilemek istemiyorum biraz ara vermem lazım sonra daha güçlü başlıyorum
Tamam canım almam inşallah toplamda 17 kilo verdim daha yolum var Allah'a emanet oluntamam canım ama izne ayrılan kilo alıyor maalesef. 10 kilo vermişsin emeğini ziyan etme olur mu.
Menü veriyorum
Sahur
2-3 dlm civarında tam buğday ekmeği
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
1 dlm helva
İftar
Mercimekli çorba
Yoğurt
Etsiz çiğ köfte Antep'te yağlı köfte denir
2-3; tane dolma
Spor 40 dk yürüyüs
Wydra
Ben de tartiyi unuttm ya. DaHa şimdi girince hatırladmAllah kabul etsin kızlar... Ben tartılmayı unuttum tartımın birini işe getirdim halbuki bugün, ama iftardan önce gözüm döndü herladetartılmak aklıma bile gelmedi... Yarın iftardan önce tartılacağım mutlaka
Aksamin hafif abla dolma helva olmasa iyi de:) sen bilin isiniAyy iftardan sonra biraz azdı ama cerez
geçmiş olsun sadecim.
teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?