Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün bende menü vereyim hadi

Sahur
Bir tam buğdaylı sandviç ekmeğine salamlı kaşarlı domatesli sandviç(ekmeği kendim yaptım)
Zeytin
Peynir
Bir haşlanmış yumurta
Şekersiz çay

İftar
Bir kase mercimek çorbası
Bir tane tavuk pirzola
Birkaç tane yaprak sarma
Yoğurtlu köz patlıcan salatası

Ara
4-5 çiğ köfte
şekersiz çay

İftarda Çabuk doydum ve zorlamadım pilav kızartma pide hiç almadım ay midem küçülmüş resmen iftarda tıkanıyorum diyenlere Güler yemeklere gömülürdüm bugün böyle oldu inşallah midemi genişletmeden bir Ramazan’ı geçiririm

Ev yapımı çikolata güzel oluyor mu cidden bende yapmak isterim bide iki parmak yazmışsın ya iki kare bitterden büyük anladığım kadarıyla yani porsiyonu büyütebiliyoruz bunda

moni Kaptanim ben ayrılmak istiyorum
Kendime cok kızıyorum ama bir türlü duzen oturtamiyorum listeyi etkiliyorum daha fazla etkilemek istemiyorum biraz ara vermem lazım sonra daha güçlü başlıyorum
tamam canım ama izne ayrılan kilo alıyor maalesef. 10 kilo vermişsin emeğini ziyan etme olur mu.

Ayy iftardan sonra biraz azdı ama cerez

Ben de tartiyi unuttm ya. DaHa şimdi girince hatırladm

Merhabalar kizlar
Menu vereyim

Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, beyaz peynir, domates, 1 dilim cavdar ekmegi

Ara: turk kahvesi

Ogle: muzlu kefir ev yapimi

Aksam: 2 icli kofte, 3 yemek kasigi etli bulgur pilavi, 1 bardak ayran, 2 top dondurma.

3000 adim, 2 lt su.

Dun oruca niyetlenip sahur yapmistim ondan cok bisey yemedim gun icinde. Bugun duzene girerim tekrar.

Cuma: 77.3
Pazartesi: 76.2
..
Fark : -1.1
...
Menü
20.00
1 tabak karnabahar yemeği
Yarım tabak patatesli tavuk
Salata
...
23.00
6-7 kaşık makarna
4-5 kaşık şehriye çorbası
...
Su: 3.3lt
Spor: yok
..
Tartının fotosunu da koydum,şimdi yalan söylüyor deyip de şikayet edilmeyeyim. İyi geceler

Eklentiler

• IMG_20190506_203422.webp
    14 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…