Süpersin. Tam bir diyet menüsü olmuş herşeyiyle.saol canım. en azından rafine şeker yok. bademi fındığı da bol olunca güzel gitti :))
Keşke gitmesen.Tamam canım almam inşallah toplamda 17 kilo verdim daha yolum var Allah'a emanet olun
oy maaşallah canim doğru yoldasın tam gaz devamCuma: 77.3
Pazartesi: 76.2
..
Fark : -1.1
...
Menü
20.00
1 tabak karnabahar yemeği
Yarım tabak patatesli tavuk
Salata
...
23.00
6-7 kaşık makarna
4-5 kaşık şehriye çorbası
...
Su: 3.3lt
Spor: yok
..
Tartının fotosunu da koydum,şimdi yalan söylüyor deyip de şikayet edilmeyeyim. İyi geceler
çok guzel maaşallah bacımMenü veriyorum
Sahur
2-3 dlm civarında tam buğday ekmeği
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
1 dlm helva
İftar
Mercimekli çorba
Yoğurt
Etsiz çiğ köfte Antep'te yağlı köfte denir
2-3; tane dolma
Spor 40 dk yürüyüs
@Wydra
gelde begenmeSahur Eki Görüntüle 2266062 Eki Görüntüle 2266063
İftar Eki Görüntüle 2266064
Yanına 2 dilim güllaç . Az pide
benim bogazimdageçmedi canim geçmesi zaman alir dedi doktor faranjit demişti rabbim hepimize şifa versin bu arada bana saf sirke gargarasi çok iyi geliyor ilaç kadar tesir ediyor desem yalan olmaz tavsiye ederimgeçmiş olsun sadecim.
Teşekkür ederimm. Darısı başına inşallahoy maaşallah canim doğru yoldasın tam gaz devam
Tebrikler,ne demek inanmamamız,helal olsun sana arkadaşımCuma: 77.3
Pazartesi: 76.2
..
Fark : -1.1
...
Menü
20.00
1 tabak karnabahar yemeği
Yarım tabak patatesli tavuk
Salata
...
23.00
6-7 kaşık makarna
4-5 kaşık şehriye çorbası
...
Su: 3.3lt
Spor: yok
..
Tartının fotosunu da koydum,şimdi yalan söylüyor deyip de şikayet edilmeyeyim. İyi geceler
Ayy sahiden mi . Ay çok teşekkürler. Dün patatesgelde begenmetabaklar dolu dolu ama kalorilerdüşük sen bu işi biliyon kuzum maaşallah çok hoş
Baby harikasın. Bayrama kadar baya gidecek gibi kilolarTeşekkür ederimm. Darısı başına inşallah
sara_28 nerdesin canım gorenedim
Teşekkür ederim kardeşimTebrikler,ne demek inanmamamız,helal olsun sana arkadaşım
İnşallah ,şöyle 10-12 istiyorum ama bakalım .hep beraber veririz inşallahBaby harikasın. Bayrama kadar baya gidecek gibi kilolar
Ayy zeynep dikkat et Kilo Alma. Ramazan da aliniyo valla. Zor zamanda izne gittinTamam canım almam inşallah toplamda 17 kilo verdim daha yolum var Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?